infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

üzülme canım hayırlsıı inşallah.inşallah tez zamanda işi de bulursun bebişi de sıkma sen kendini

iyiyim canım benim hiç ağrı sızı yok bendede ama bana belli olmuyo geçen aylarda birden bi ağrı başlıyor ve adet oluyorum o yüzden beklemeye devam bakalım..Çok heyecanlıyım sabırsızım inşallah hayırlısı artık

sen nekadarlık evlisin canım senin sorunun ne peki?insallah hamiş olursun

canım ben malatyada çalışıyorum.2,5yıllık evliyim..daha önce 8yıl doğum kontrol hapı kullandım adetim düzensiz ve kist olduğu için.ilk 10ay çocuk istemedik sonra korunmadık .birgün dr gittim çocuk için dünyam başıma yıkıldı..fsh yüksek prolaktinim yüksek yumurtlamam yokmuş..dr vah vah bu tahliller seninmi yazık sana demezmi daha çok gençsiz demez mi...sokağın ortasında bağıra bağıra ağladım eşim ne oldu çocuğunmu olmayacakmış yoksa dedi şakayla bilmiyoki evet dr bana çocuğun olmaz tüp bebeğe git dedi dedim..oğün bugündür birsürü dr gittim hepsi çok umutsuz konuştu...bitanesi dediki hatta yurt dışından yumurta alırsın olmazsa< dedi sanki çok normal bişeymiş gibi..depresyona girdim hergün ağla hergüğn ağla maf oldumm..tüp bebek şansım %10 bile değilmiş dr öyle dedi daha beter moralimi bozdu...başka dr da denemeden bilemeyiz yüzdeyle olmaz bu işler dedi moralimi düzeltti biraz..
ama maddi imkanlar el vermiyo şuan..ailem para biriktiriyor bende biriktirecem..bu hakkımı denemek istiyorum...iş yerişnde 302tane bebek çocuğum var.ilk zamanlar her aşı yaptığımda onlara ağlıyodum içim eriyodu dayanamıyordum..ALLAHIM DUY SESİMİZİ HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET HEPİMİZE YARABBİM AMİN..:2:

sabırsız bi şekilde bekliyorum canım inşallah hayırlı haberler veriririz birbirimize

kızlar meraba ben klomen kullandım bu ay ilk gunde 1 adet sadece 5 gun kullandım adetimin 10. gunu takibe gıttım solda 10 mm sagda 13 mm ıkı yumurta vardı pazartesı salı yıne gıdıcem doktor bızım ıcın pazartesı gunu onemlı dedı varmı bı yorumunuz pazartesı gunune daha buyume olurmu bı cavep verebılırmısınız bana lutfen bu ay ıcın buyume ıhtımalı varmı arastırmalarıma gore gunde 2 mm buyuyormus cevaplarınızı beklıyorum

canım hiç moralini bozma stres yapma.doktorların olmaz sen hamile kalamazsın deyıp de sonra anne olan o kadar çok kişi duydum ki.Allah nasip ederse olur biz elimizden geleni yapalım da.

kızlar meraba ben klomen kullandım bu ay ilk gunde 1 adet sadece 5 gun kullandım adetimin 10. gunu takibe gıttım solda 10 mm sagda 13 mm ıkı yumurta vardı pazartesı salı yıne gıdıcem doktor bızım ıcın pazartesı gunu onemlı dedı varmı bı yorumunuz pazartesı gunune daha buyume olurmu bı cavep verebılırmısınız bana lutfen bu ay ıcın buyume ıhtımalı varmı arastırmalarıma gore gunde 2 mm buyuyormus cevaplarınızı beklıyorum

benim ilk adet günüm 1.şubattı 3.şubatta klomene başladım günde 2 adet 5 günde 10 adet bitirdim
11.02.2014 ( doktorun yazması ) 11.gün solda 11 mm folikül
15.02.2014 ( doktorun yazması ) 15.gün solda 15-16 mm folikül
17.02.2014 ( doktorun yazması ) 17.gün solda 19-20 mm folikül
17.02.2014 çatlatma iğnesi oldum ....iğneden sonra 14.gün belli oluyormuş
bende ilk defa bu ay kullandım....benim tecrübem bu kadar
umarım yardımım olur.ama bende 1 adet büyümüş yumurtam vardı ( solda )
diğerleri hep küçüktü .... kısmet bekliyoruz.rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir inşallah

Dogru diıosun sadecim,bende şimdi not defterime baktım ve adete yakın cok agrım olmamıs sadece bel agrısından sıkayet etmısım.

Kafayı yedım ıyıce hangı zaman ne agrıları yasadım not etmesem herseyı karıstıyorum

Selam arkadaslar.... ınsallah en kısa zamanda bebeklerınız olur bol bol..... ınsala benımde olur o kdr beklıyorumkı...

13 mm az daha büyürse iyi cnm sıkıntı yapma
insallahhh büyür incir yee bol boll

inşallah ilk ay olur canım cok bekletmez rabbım ınsallah yumurta buyse dahi bebegı rabbım verecek ... benım takıbım 10 13 ve 14, gun sen 11 15 17 de gıtmıssın benım doktor nıye boyle cagırdıkı takıbe acaba ayyyy şimdi bide bunu dusun anasını sattıııımmm valla delı cıkacammmmm tovbe tobeeee
SENINDE MI YUMURTALAR BUYUMUYR CANIM

ortalama günde 2mm büyüyor diye biliyorum bende benim adetim 2 şubat iğne tarihim 16şubat ama doktorum klomeni bana günde 3defa 3 kutu içiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…