aminnnn canım inşallah sende stressiz geçirmeye bak 2 günü pazartesi hayırlı haberlerle inşallah
inşallah canım son bir haftamı sizlerin desteği ile geçirdim iyiki katılmışım aranıza
ve sizde beni kabul ettiniz hemen ... allah razı olsun tüm dilekleriniz için
inşallah bir gün hepimiz böyle olacağızzz
Merhaba arkadaşlar dün reglimin 3. günündü doktora gittim. Kan verdim usg baktı hiçbir soruma cevap vermedi sadece 3. günün olduğuna emin misin dedi. Bende eminim emin olmasam nerdeyse 1,5 2 saatlik yolu tepip gelmezdim dedim önceden çektirdiğim rahim filmini gösterdim kabul etmedi perşembeye gün verdiler rahim filmi için offff çok gerginim rahim filmi de hepsinden zor yaa film çektirmeden 4 gün önce antibiyotik verdi onu içecekmişim filme girmeden 1 saat öncede ağrı kesici içecekmişim.
selam canım.rahim filmi bende çektirdim ama normal muayeneden hiçbir farkı yoktu.ağrı kesici yada kas gevşetici içsemmi diye sordum hiççç gerek yok birazdan ne kadar rahat bir işlem olacağını göreceksiniz dediler .gerçektende öyle oldu .sıkıntı yapma kendine.
Merhaba arkadaşlar dün reglimin 3. günündü doktora gittim. Kan verdim usg baktı hiçbir soruma cevap vermedi sadece 3. günün olduğuna emin misin dedi. Bende eminim emin olmasam nerdeyse 1,5 2 saatlik yolu tepip gelmezdim dedim önceden çektirdiğim rahim filmini gösterdim kabul etmedi perşembeye gün verdiler rahim filmi için offff çok gerginim rahim filmi de hepsinden zor yaa film çektirmeden 4 gün önce antibiyotik verdi onu içecekmişim filme girmeden 1 saat öncede ağrı kesici içecekmişim.
Canım sen film öncesi antibiyotik içtin mi bana bide antibiyotik verdiler 4 gün önce içmeye başla dediler Benim ilk filmimde canımı çok yaktılar canım tabi o zaman hiç alttan muayene falan olmamıştım çok kastım kendimi film sonra neredeyse 1 hafta kanamam olmuştu en sonunda gece acile falan gitmiştim yani o yüzden çok gerginim bu sefer inşallah kolay geçer bide şu antibiyotiği içmek istemiyorum yaa
allah razı olsun hepinizden arkadaşlarım kanl7deki programı izliyorum bır gun banada böyle yaparlar diye korkuyorm
evet pcoyum 2 dogal 1 aşı 2 tüp 4 düşük 1 erken dogm tatlm
Gecmiş olsun canım,ilk filmi cektırelı cokmu zaman oldukı kabul etmeyıp yenıden istemiş doktor..
Bende cektırdım 1 ay önce kadar ama normal muayeneden bile korktugum ve eski vajınusmus hastası oldugumdan
anesteziyle cekıldim dogal olarak bısey hissetmedim.
arkadaşlar ebelik görevlerimi sonuna kadar yerine getiririm istediğinizi sorabilirsiniz...gerçi kelin merhemi olsa kendi başına sürer ama olsun..benimde durumum aynı çok umutsuz durumdayım maalesef...sultan33 bende kanal7 ye bakıyorum herhafta sonu ağlaya ağlaya gözüm çıkacak çok üzülüyorum çok acıklı bir proğram kendimide orda bulunca dahada izleyesim geliyo...etrafımdakiler izleme diyor ama dayanamıyorum bakıyorum:2:
merhaba kısçeler 2-3 mart gününü bekleyenler nasıl heyecan dorukta mı?
libran brownim
maalesef negatif canım( kistten geç olduğum için ennnn geçççç 6 da olmam lazım ama dayanamadım baktım ve yine negatif
çok geçmiş olsun canımben antibiyotik içmedim ama iltihap varsa ozaman öncesinde veriyorlar diye duymuştum.sen devlette mi çektirdin filmini
arkadaşlar mrb.2yıldır bebek istiyoruz her sey normal.rahım filmi de çekıldım.4 kez hap kullandım ve catlatma ıgnesı oldum.adetım hep 29.gun gelırdı.bu ay dr dıger aylardan farklı olarak progestan da verdı 15 gun ıctım bugun hap bıttı.dun 29.gündu ama hastalanmadım.umutlanmak ıstemıorum progestan adet gecıkmesı yapar mı?lutfen kullandıysanız cvp yazın bana
canım bende progestan kullanıyorum 10günde bir adet oluyodum polikistigim bu arada..progestanla 31.gün falan oluyosun..birkaçgün gecikme olabiliyo..
merhaba kısçeler 2-3 mart gününü bekleyenler nasıl heyecan dorukta mı?
libran brownim
canın sagolsun canım insallah pozitifi görürsün en yakın zamanda bende dün yaptım negatif adette olmadım 8 gün oldu geceli ne gelen var ne giden