kızar ne kadar stres yaparsak yapalım veren allaaahhhhhhhh ben stres yapıyorum onun ıcın olmuyo dıye dusunup stres yapmayın asıllll . Bu arada eses07 ıncır dedın az once bana ye dıye ıse yarıyormuymus nasıl kullanıcam canım kuru ıncır mıkesinlikle sakin sabırlı ve birazda rahat olmak lazım ama ah işte olamıyoruz
Not tutmamın sebebi yenı tedaviye basladıgım zaman,degısık agrım sızım olunca budefa öncekı tedavılerde nasıl olmustukı acaba sorusuyla karsılastım forumda budefa insanlara sordum durdum cogunlukla cevap alamadım..
artık internette nekadar bızım gibi durumda olan insan varsa hepsının yazılarını okudum ezberledım dıyebılırımç
Oyuzden ıkı aydır nezaman ıgne oldum ne zaman agrım basladı ne etkıler hıssettım aklına ne gelıosa hepsını yazıyorum.
canım kıyamam gecmiş olsun sükürki gbe kalabılıyorsun bak rabbım yne verır inşallah ben aslında varya bu siteyı acamadıgım zaman daha rahatım bılıyor musun :) ama yıne dayanamadım dedım su yumurtalarla ılgılı bı soru sorayım kızlara . Nette baska seylerle kafa dagıtıyorum orgu oruyorum pek kimseylede gorusmuyorum evde de bunalıyorum bıraz onun ıcınde takıyorum kafaya sıgara ıcıyorum bırdeeeee maalesefff
mrhb kızlar eve yeni geldin nasılsınız ne var ne yoook
kızar ne kadar stres yaparsak yapalım veren allaaahhhhhhhh ben stres yapıyorum onun ıcın olmuyo dıye dusunup stres yapmayın asıllll . Bu arada eses07 ıncır dedın az once bana ye dıye ıse yarıyormuymus nasıl kullanıcam canım kuru ıncır mı
evet amaaaaan dogru dıyosun ne yapıım kendımı mı olduruum . Aslında ben bu sıteye gırmeyınce rahatım bılıyomusun canım burda okudukca kızları canım sıkılıyo uzuluyorum ama yıne dayanamadım gırdım :) bakalım neler olacak rabbım ne zaman vercek bakalım hayırlısını versın ınsallah. BU ARADA İNCIR DEMİŞSİN CANIM BANA KURUSUNUMU YIYIM İNCİRİN2.dozda 2ser tane iç der büyür cnm neden sıkıosun ki canını
3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz
Problem yok suanda cookk sükürrrrrrrr
23 yasımdayım antalyadan katılıorum cnm
Alıntı yaparak cevaplarsan kime yazdıgın anlasılır tatlım
evet amaaaaan dogru dıyosun ne yapıım kendımı mı olduruum . Aslında ben bu sıteye gırmeyınce rahatım bılıyomusun canım burda okudukca kızları canım sıkılıyo uzuluyorum ama yıne dayanamadım gırdım :) bakalım neler olacak rabbım ne zaman vercek bakalım hayırlısını versın ınsallah. BU ARADA İNCIR DEMİŞSİN CANIM BANA KURUSUNUMU YIYIM İNCİRİN
hepp stress mahvettmedi mi biziiiiiiiiiiiii
evet amaaaaan dogru dıyosun ne yapıım kendımı mı olduruum . Aslında ben bu sıteye gırmeyınce rahatım bılıyomusun canım burda okudukca kızları canım sıkılıyo uzuluyorum ama yıne dayanamadım gırdım :) bakalım neler olacak rabbım ne zaman vercek bakalım hayırlısını versın ınsallah. BU ARADA İNCIR DEMİŞSİN CANIM BANA KURUSUNUMU YIYIM İNCİRİN
öylemı bebegın yok dımı canım sebbepde yok heralde
hiç sorma esse
ağ şu stresin gözü kör olmasın ben çok biliyorum gebelik testi yaptım 2 saat sonra başladı adetim
inşallah bu ay seviniriz.rabbimin izni ile
anotomi hosgeldin bebegim nasılsınnnnn
iyiyim canım sen nasılsın hemen nete girdim
inşallah canım gunde 3 _ 4 tane içiyorum ama oda olmamalı tabııkı yumurtaları dejenere edıyormus ya gunde bı paket ıcı pgebe kalan gebelıgınde bıle sıgara ıcenler var bunlar dusundukce ıyıyce bozuluyo moralımben 10 sene içtim canım ama eşim içmiyor sayesinde bende kurtulum
3 yıl oldu bırakalı .... Kendime çok kızıyorum paramı ve sağlığımı harcadığım için
ve biliyorsun ki bebek isteyenlere ilk sorular sorulardan biri sigara lüften bırakmaya çalış
kurtar kendini
anotomi hosgeldin bebegim nasılsınnnnn
iyiyim canım sen nasılsın hemen nete girdim
arkadasım ve kardeism varı yeni gittiler cnm
grip im arttı fena oldum bennn yaaaaaa
daha yemekte yapmadım halim yok :2::2::2:
benimde yemek yok ya bari ne yapacağım belli olsa yapması kolay yeterki adını koyy yeni arkdşlar gelmiş
hoş gediniz kızlar
yok cnm infertiliteeee
Senin sorunun nedir cnm?
Bizlerinde olacak inanıyroum
inşallah canım gunde 3 _ 4 tane içiyorum ama oda olmamalı tabııkı yumurtaları dejenere edıyormus ya gunde bı paket ıcı pgebe kalan gebelıgınde bıle sıgara ıcenler var bunlar dusundukce ıyıyce bozuluyo moralım(((
herkese güzel haftasonları...