infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

progestan sadece gebelige yardımcıdır ... adetle alakası yoktur

tatlım catlatma ignesinden sonra 14.gün

ben 12.gündeyim o zaman pazar ve pazartesi kaldı 2 günüm :18::18::18::18::18::18:

teşekkür ederim eses ben test falan yapmayacağım direk salı gününü bekleyeceğim o zaman

beni de listeye alır mısın

Bir şey sormak istiyorum ben 17.sinde akşam 20:00 de oldum o günü sayacak mıyız peki nasıl 14.gün hesaplıyoruz
benimde ilk iğnem :18: sabırsızlık içinde bekliyorum

Canım iğneyi vurdugun günden itibaren sayıyoruz 15.gün adet oluyoruz.

ben 16 şubatta oldum öğlen 12 de,

2 marta gelıyor..

seninde ayın 3 olması lazım

canım benim ben bir şey daha sorabilir miyim benim 2 gündür midem bulanıyor
bu normal mi sence ... ilk gebeliğimde tiksindiğim kokuların aynısından tiksiniyorum gene
yoksa psikolojik mi yapıyorum.... anlamadım gitti aslında ben test aldırım eşime yarın sabah yapacaktım
ama salı günü 15.gün oluyor zaten 2 gün daha bekleyeceğim..... nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama

Ben kullanmıstım Canım 10 gün..tam vaktinde adet olmustum.

doktorum eğer vaktınde adet olmazsan hamılelık olabilir demişti.

yanı progestan ılacı eger bebek varsa tutunması için,yoksada vaktınde adet olman ıcın.

Canım az öncede yazdım senin adet tarihin pazartesiye denk gelıyor,sen iğne yaptıgın günü hesaplamadıgın için salı diyorsun.

Yinede hakkında hayırlısı olsun ama şimdiden test yapıp morel bozma ..

Mide bulantıların psikolojıkte olabilir diycem ama ilk hamılelıgındekı bulantıya benzetıyorsun.

İnsallah vardır bıseyler

inşallah canım iyi dileklerin için saol aynı dileklerim ile .......

maalesef negatif canım( kistten geç olduğum için ennnn geçççç 6 da olmam lazım ama dayanamadım baktım ve yine negatif

ben 12.gündeyim o zaman pazar ve pazartesi kaldı 2 günüm :18::18::18::18::18::18:

teşekkür ederim eses ben test falan yapmayacağım direk salı gününü bekleyeceğim o zaman

beni de listeye alır mısın

anladım cnm üzülmeee bebegim hayırlısı insallah eklerim tabiiii
bat neydii cnmmmmmmmmmm :13::13:

cvplarınız için çok teşekkur ederım.benım bugun ıgneden sonrakı 18.gunum ben haptandır dıe dusunmustum.moralım yıne bozulacak dıe test yapmaya da korkuyorum

cvplarınız için çok teşekkur ederım.benım bugun ıgneden sonrakı 18.gunum ben haptandır dıe dusunmustum.moralım yıne bozulacak dıe test yapmaya da korkuyorum

sağol canım hepimiz için hayırlısı inşallah

:13::13::13::13::13::13:

anladım cnm üzülmeee bebegim hayırlısı insallah eklerim tabiiii
bat neydii cnmmmmmmmmmm :13::13:

çatlatma iğne olduğum günü sayar isem 02.03.2014
çatlatma iğne olduğum günden sonra sayar isem 03.03.2014

bu haftasonu geçmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

libran ve cecile inşallahhhhh hamilesinizdir kızlar.darısı da hepimize olur inşallah :)

inşallah.Allahım hepimize bu guzel duyguya tez zamanda hayırlısıyla nasip etsın.cok kafama takar oldum artık.ıns en kısa surede butun ısteyenler anne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…