- 5 Temmuz 2013
- 2.045
- 156
arkadasım,kardesimm kahwaltımızı ettikkk
türkkkkkk kahwee keyfimizzz simdiii
sen nelerr yapıyosunnnn tatlımmmm
ne yapm yaaa belkı bişeyler ögrenırım dıye
öyle canm ama 5 kez yıkıldım 5 kez yaaa
canım 5 kez ne oldu neyin var pcosmu var.sorun ney?Allah yardımcın olsun
valla cnm bende alıyım mı diyorum ama adet sancım var ya olcam sankı bacaklarıma vuruyor karnım şişiyor bi de sen yaparsan haber ver..
Kızlar Merhaba. .1gun geçmeyle idrarda bazi insanlarin ki hariç genelde cikmaz..ben ebeyim bana sorarsaniz kanda baktirin emin olun derim günü gününe cikar kanda..idrarda anca 1hafta gecince cikiyo..hic moralinizi bozmayinn..kanda baktirin rahatlayin:)
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben bugün dayanamadım ve test yaptım ve herzamanki gibi negatif((((( yapmayacağım test diyorum ama dayanamıyorum.Olmuyorrrr işte olmuyorrrrr herşeyden vazgeçmek istiyorum bazen herşeyden ((((
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben bugün dayanamadım ve test yaptım ve herzamanki gibi negatif((((( yapmayacağım test diyorum ama dayanamıyorum.Olmuyorrrr işte olmuyorrrrr herşeyden vazgeçmek istiyorum bazen herşeyden ((((
canımbenim idrar testi mi yaptın öyle ise ebe88 yazdığına bir bak derim
ama kan testi ise bir şey diyemem bende test yapmak için içim içimi yiyor ama
ebe88 nin dediğine göre daha beklemem gerekli .... rabbimden ümit kesilmez
inşallah bir gün anne olacağız hepimiz
Kaç gün geçti canım idrarda hemen çıkmaz bak kan yaptır eğer geçtiyse
sağol canım ama bütün ümitlerim gitti benim bu ay umutlanmıştım incir kürü falan derken ama olmadı işte.cahilliğime ver nedir ebe88 dediğin
Benimde dünden beri sağ kalçam batıyor sanki yürürken
konuyu az önce bir ebe yazmış idrar 10.gün geçmeden
çıkması zor diye aklımda karıştı ama pazartesi salıyı beklesem mi
bilmiyorum normalde günlerim de tutarsız son 3 aydır hep 3 ile 5 gün
öne geliyordu aslına bakarsan geciktim şu an ama
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ... durumunda değişiklik olursa haber ver olurmu
ben yarın yapar isem yazacağım..... hakkımızda hayırlı rabbim
inşallah hepimize en kısa süredeolmayı nasip eder
cnm üzülme yaa çatlatma iğnesi olmuştun dıymı boşver adetın gelmeden daha üzülme o testlere güven olmuyor
sağol canım ama bütün ümitlerim gitti benim bu ay umutlanmıştım incir kürü falan derken ama olmadı işte.cahilliğime ver nedir ebe88 dediğin
Cnmm uzulme ebe 88derken bir uye ebeymis ilk günler idrarda cikmaz kanda baktirin diyor bencede tatlim unitsiz olma bj ayda olmazsa bidahaki ay bal tarcin corekotuni denersin.hepimiz senkn gibjyiz tatljm insan artik dayanamjyor bikjyor ama napalim mecburuz elimizden bişey gelmiyor hep bidahaki aylara birakiyoruz baska caremiz yok malesef canm:18:
bilmiyorum canım sanki silikte olsa cıkardı diye düşünmekten kafayı yiyecem.
çatlatma iğnesi falan olmuşmuydun cnm sen ??bizz yapmayalım bekleyelım yaa bu ne ağlayıp durcaz mı ben bılıyorum negatıf çıkarsa ben ağlarım gene kesın ığne oldum zaten hamıle değılsem gecıkmes heralde dımı gelır zaten yarın..
canım benim daha adet olmamışsın ne olur bırakma hemen kendini
ebe88 adlı kullanıcı ( ebe imiş kendisi ) idrar testi için yazdıklarını paylaştım
10 gün geçmeden kesin sonuç çıkmaz diyor ondan dedim sana ümidini kayıp etme
rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere
amin canım amin .çok teşekkür desteğin için .hayırlsıı artık.her ay aynı şeyleri yaşamaktan insan psikolojik olarak yıpranıp duruyor işte.Allah hakkımmızda hayırlsıını versin hepimizin inşallah.