infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Rabbim kısa zamanda evLat hasretiyle yananlara yar ve yardımcımız olsunnn :KK16::KK16:
slm canım benim nasılsın offf yaaa bu aralar benim yoğunluğum hiç ama hiç bitmiyor kızlar yaa yarın doktora gidicem bakalım benim yumoşlar ne alemde ne dicek merak ediyorumm yaaa birde ev taşıma işi çıktı bana kızlar yaa herşey üst üste geldi hem aşılamam yapılacak dinlenmem lazımken evi nasıl taşıyacammm akıl verin banaaa noluuuurrrr....:KK31::KK31:

slm canım benim nasılsın offf yaaa bu aralar benim yoğunluğum hiç ama hiç bitmiyor kızlar yaa yarın doktora gidicem bakalım benim yumoşlar ne alemde ne dicek merak ediyorumm yaaa birde ev taşıma işi çıktı bana kızlar yaa herşey üst üste geldi hem aşılamam yapılacak dinlenmem lazımken evi nasıl taşıyacammm akıl verin banaaa noluuuurrrr....:KK31::KK31:

kuzumm hosgeldinn sefa getirdinnn :KK19::KK19:
ins.yumosların fevkaladedir ve hamissindir :KK52:
neden tasınıyosun?tasımacı tutsanız? :44:
yada sana yardım etcek biri yokmuu :26:
asılamadan sonra uzansan iyi tutarr :KK39:

kuzumm hosgeldinn sefa getirdinnn :KK19::KK19:
ins.yumosların fevkaladedir ve hamissindir :KK52:
neden tasınıyosun?tasımacı tutsanız? :44:
yada sana yardım etcek biri yokmuu :26:
asılamadan sonra uzansan iyi tutarr :KK39:
ayyy inşallah balım yaaaa inşallah iyidir benim yumoşlar evet canım kargo tutacam taşıma için ama yinede sonuçta yerleştirme bana ait sağolsun yinede arkadaşlar var yardım edecek ama gözümde çok büyüyyor yaaa duaa edin bannaaa :KK31:

Ben 2,5 senelik evliyim, bir senedir yanlış doktorlarda yanlış tedaviler görmüşüm son üç dört aydır doğru düzgün rahatsızlığımın ne olduğunu bilerek ilerliyoruz. Tüplerim tıkalı artı pco luyum. Ameliyat oldum tüplerim açılmadı doğal yollarla hamile kalma şansımın olmadığını söyledi doktor (Allah bilir) Mart ayında ilk adet günümde tüp bebek için çalışmalar başlıyor tüp bebek öncesi alternatif tıp dahilinde bir sürü uygulama yapıyorum sizinle paylaşayım; 41 tane hurma üzerine meryem suresi okundu birini eşim diğerini kendim yedim sonuncusunu ikiye bölüp beraber yedik. Hacdan peygamber hurması geldi iki tane eşimle ben yedim. Eşim için keçiboynuzu kaynatıp içireceğim. Kendim soğan suyu kuru incir suyu içeceğim Süt maydanoz karabiber kaynatıp buharına oturacağım (hepsini burda okudum) Ondan sonrasınıda Rabbime bırakacağım (Ettiğim dualar, tesbihler, ayrı)

ayyy inşallah balım yaaaa inşallah iyidir benim yumoşlar evet canım kargo tutacam taşıma için ama yinede sonuçta yerleştirme bana ait sağolsun yinede arkadaşlar var yardım edecek ama gözümde çok büyüyyor yaaa duaa edin bannaaa :KK31:

arkadasların saolsun cnm ya :21:
insallah cnm olmadı dursun dagınık :KK31:
asılamadan 10 gün kadar sonra yerlestirirsin ya :KK54:
sakin ol stres yapma bolbol c vitamini ye :KK56:

hiç süt renginde akınıtısı ola yokmu acaba benden baska

yaa yarın kendimiz evde test yapsak erken mi?

dün ben arkadasımın ısrarıyla yaptım bısey cıkmadı :KK1:

en azından iğnenın etkısınden kurtulmusum ki cift cizgi cıkmadı..

bizimkide nasıl bir delilik arkadaş cıkmayacagını bıle bıle 4-5 gun öncesınden test yapıyoruz:KK53:

Öyle yapcam tatlım artık Allahım izin verirse inş.

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Ben 2,5 senelik evliyim, bir senedir yanlış doktorlarda yanlış tedaviler görmüşüm son üç dört aydır doğru düzgün rahatsızlığımın ne olduğunu bilerek ilerliyoruz. Tüplerim tıkalı artı pco luyum. Ameliyat oldum tüplerim açılmadı doğal yollarla hamile kalma şansımın olmadığını söyledi doktor (Allah bilir) Mart ayında ilk adet günümde tüp bebek için çalışmalar başlıyor tüp bebek öncesi alternatif tıp dahilinde bir sürü uygulama yapıyorum sizinle paylaşayım; 41 tane hurma üzerine meryem suresi okundu birini eşim diğerini kendim yedim sonuncusunu ikiye bölüp beraber yedik. Hacdan peygamber hurması geldi iki tane eşimle ben yedim. Eşim için keçiboynuzu kaynatıp içireceğim. Kendim soğan suyu kuru incir suyu içeceğim Süt maydanoz karabiber kaynatıp buharına oturacağım (hepsini burda okudum) Ondan sonrasınıda Rabbime bırakacağım (Ettiğim dualar, tesbihler, ayrı)

hosgeldin bacım aramızaa dilerim hepimizin olurrrrrrrrrrrr bebislerimizzz :KK36::KK36::KK36:

atv de ki dr. diyokii bakın stres yapmayın her sorun stresden kaynaklanıyomuş lütfen sıkmayın üzmeyin kendinizi canlarr:KK16::KK16:

dün ben arkadasımın ısrarıyla yaptım bısey cıkmadı :KK1:

en azından iğnenın etkısınden kurtulmusum ki cift cizgi cıkmadı..

bizimkide nasıl bir delilik arkadaş cıkmayacagını bıle bıle 4-5 gun öncesınden test yapıyoruz:KK53:

yaa yarın kendimiz evde test yapsak erken mi?

eeee cift cizgi cıksın diye test yapmakdan gına gelenlerdenim bendeee :KK52::KK52::KK52::KK52:

X