infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bir arkadaşım aldı canım. Ben tavsiye etmiyorum. çünkü biz bebek sahibi olmak için internetten araştırıyoruz dünya kadar bilgimiz var şuan prof olduk sayılır :)

o kitap da da senin bildiğin şeylerden farklı birşey yazmıyor emin ol.

hamile kaldımı arkadaşın

Yaaaaa neden bende ağrı yok sadece şişkinlik var :KK36:

İki gün önce vurudum çatlatma iğnemi ama sadece vuruduğum gün ağrı oldu bir daha bir belirti olmadı. :KK43:(((

hamile kaldımı arkadaşın

Kaldı ama kitap dan bir bilgiden dolayı değil. Kitabın içeriğinde ilişkiden sonra belinizin altını yükseltin, ovülasyon tarihinizi hesaplayın gibi bizim uzman oduğumuz şeyler yazıyor. :103:

Arkadaşım çörek otu kürü yaptı ilaç kullanmadı ve yumurta takibi yaptırdı. 4 tane kese tuttu ama malesef bir tanesi tutunabilldi. Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah.

Yaaaaa neden bende ağrı yok sadece şişkinlik var :KK36:

İki gün önce vurudum çatlatma iğnemi ama sadece vuruduğum gün ağrı oldu bir daha bir belirti olmadı. :KK43:(((

bende de olmamıstı hic belirtii ama tutmamıs zatenn :2::2:

tatlım doktora gittinmi?:KK31:
eşinin sperm değerleri ?:KK31:
tedawi oldunmuu hiçççç? :KK31:

valla canım bizim ilk temel atma işlemimiz bu , daha ne nedir ne değildir bilmiyorum=) ;
ama bi ara adet olmadım doktora gittim gebelik falan şüphelenmedim çünkü bişey yapmamıştık =) sonra dr. bana birsürü soru sordu bir çocuk istiyomusun dedi bende evet dedim sonra muayeneye aldı alttan smear falan yaptı kan verdim çook şükür tertemiz çıktı hepsi

günüm biraz daha geçsin gtcem dr.a

valla canım bizim ilk temel atma işlemimiz bu , daha ne nedir ne değildir bilmiyorum=) ;
ama bi ara adet olmadım doktora gittim gebelik falan şüphelenmedim çünkü bişey yapmamıştık =) sonra dr. bana birsürü soru sordu bir çocuk istiyomusun dedi bende evet dedim sonra muayeneye aldı alttan smear falan yaptı kan verdim çook şükür tertemiz çıktı hepsi

sadece smer la olcak iş degil cnm :26:
devlete mi gittin?eşinin değerleri mühim :26:
hsg?hormon testleri? :KK31::KK31:
adet düzensizliğinmi var?pko musun? :KK48:

saracoglu atv de kızlar dinleriz insallahh :KK19::KK48:

Rabbim kısa zamanda evLat hasretiyle yananlara yar ve yardımcımız olsunnn :KK16::KK16:

sadece smer la olcak iş degil cnm :26:
devlete mi gittin?eşinin değerleri mühim :26:
hsg?hormon testleri? :KK31::KK31:
adet düzensizliğinmi var?pko musun? :KK48:

devlet hast.gitmiştim ama adetim ilk defa 10 12 gün gecikmişti o yüzden gittim sonra çocuk planı yoktu daha orta 4 gün oldu daha gitmedim daha bir yere şu BAT ı bi atlatıyım olunca da gitcem olmayıncada artık hayırlsı bakalım.

selam kızlar nasılsınız dün çok giremedim hastalandım:KK43:bademciğim şişti boğaz ağrısından duramadım.sizler napıyorsunuz herkes iyimi:)

devlet hast.gitmiştim ama adetim ilk defa 10 12 gün gecikmişti o yüzden gittim sonra çocuk planı yoktu daha orta 4 gün oldu daha gitmedim daha bir yere şu BAT ı bi atlatıyım olunca da gitcem olmayıncada artık hayırlsı bakalım.

tatlım insallah sorun cıkmaz ve hamile kalırız :KK16:
ama özele gitmeni tavsiye ediyorummmmmm :KK52:

selam kızlar nasılsınız dün çok giremedim hastalandım:KK43:bademciğim şişti boğaz ağrısından duramadım.sizler napıyorsunuz herkes iyimi:)

aynı durumdayım :2::KK5: grippp :KK9:
hosgeldin tatlım sen nasılsınnnn :KK24:

cocuk sahibi olmak istiyorumm ..

saracogluna ilk soru atv de :26:
herkeste mi aynı sorun yaa :KK30:

X