Infertilite klinigi

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.301
48.378
Esim ve bende sebepsiz infertilite var. Simdiye kadar Kartal Lutfi Kirdar da takipteydim. Fakat infertilite klinigi kapanmis. Pendik Marmara Arastirma ya gidebilirsin dediler. Bana da en yakin o gibi. Nasil orasi tavsiye eder misiniz? Yada Anadolu yakasinda bildiginiz baska devlet klinikleri var mi?

selam ben de pendik marmaranın infertilite kliniğine gidiyorum. bu ay başladık tedaviye.yarın aşılama yapılacak. ben doktoru sevdim. ilgili ve güler yüzlü. bir kaç ay devam etmeyi düşünüyorum şahsen.sonuç ne olur bilemem tabi

Peki nasil sira aliniyor, islemler cok uzuyor mu? Ben calisiyorum ve izin almak zorundayim sik sik... Bir de doktoru secebiliyor muyuz?

Peki nasil sira aliniyor, islemler cok uzuyor mu? Ben calisiyorum ve izin almak zorundayim sik sik... Bir de doktoru secebiliyor muyuz?
ben de çalışıyorum ama sıra alma konusunda sıkıntı çekmedim. internetten aldım randevuları hep. doktor seçiyosun ama hocalar bakmıyo ilk etapta. her seferinde aynı doktoru da bulamıyosun zaten seçerken. kimi seçersen seç infertilite odasına gidiyosun. senin hakkındaki veriler analiz ediliyo ve bi tedaviye karar veriliyo

Peki nasil sira aliniyor internetten? Ben mhrs den bulamadim hastaneyi.

Arkadaşlar ikinizdede sebepsiz infertilite varms anladigim kadarıyla ama suan ikimizde hamile gorunuyo şunu nasıl hamile kaldınız kaç ay sonra lütfen paylaşın bende aynı durumdayım 13 aydr fln istiyoruz bebek yok yorumlarinizi bekliyorum

Ben rahim filmi çektirdim, ilk adetimi oldum ikinciye olmadım meğer hamileymişim. Ya zamanı gelmişti yada rahim filmi esnasında içerisi temizlendi de hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben rahim filmi çektirdim, ilk adetimi oldum ikinciye olmadım meğer hamileymişim. Ya zamanı gelmişti yada rahim filmi esnasında içerisi temizlendi de hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bende ekimde rahim filmi çektrdm ilk adeti oldum aşılama yapıldı tutmadı yine adet oldum buay bakalm nolcak. Yapisiklik lar vs acilmistr belkide. Kaç ay sonra hamile kalms oldun yani

Bende ekimde rahim filmi çektrdm ilk adeti oldum aşılama yapıldı tutmadı yine adet oldum buay bakalm nolcak. Yapisiklik lar vs acilmistr belkide. Kaç ay sonra hamile kalms oldun yani

Film çekilirken adetliydim, 25 gün sonra adet oldum, ondan da yaklaşık 15 gün sonra yumurtlama oldu.

Merhaba bende Marmara üniversitesine gidiyorum memnun kaldım ilgililer ve tahlilleri önemsiyorlar daha önce özele gitmiştim pendik yüzyıla ama hiç test yapmadan aşılama dediler tutmadı Marmara da öğrendim polip ve troid haşimatoymuşum şuan ilaç kullanıyorum ocakta aşılama deneyeceğiz.

umut oldun bana da :) beninki de sebepsiz infertilite 14 ay oldu korunmayalı
bende 2 aralıkta hsg çektirdim, şu an adetliyim(hsg den dolayı ovulasyon günlerini kaçırmıştık zaten)
ocak ayına ümit ediyorum artık :)

umut oldun bana da :)
bende 2 aralıkta hsg çektirdim, şu an adetliyim(hsg den dolayı ovulasyon günlerini kaçırmıştık zaten)
ocak ayına ümit ediyorum artık :)

Ama hsg den sonra hamile kalma oranları yükseliyor bu tıbbi bir gerçek. Ben de hsg den önce böyle bir yazı okumuştum ve aklıma bir "acaba" düştü, şükür ki de işe yaradı. Hani rahimde bir sıkıntı bile olmasa en ufak bir sümüksü yapı spermlerin ilerlemesini etkiliyor. Filmden sonra ilk 6 ay boyunca rahimde bir sıkıntı yoksa hiç olmadığı kadar doğurgan oluyor.

evet öyleymiş ben de araştırmıştım
o yüzden hsg hep bir umuttu içimde
inşaallah bize de nasip olur
benimki de sebepsiz infertilite...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…