Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle düşünüyorumŞuan ciddi infertilite sebepleri bile tedavi edilebiliyorken umudunuzu kaybetmeyin. Vakti var sadece.
artık onu da ancak allah bilir canımBekliyoruz mecbur ama bu bekleme süresi uzun sürerse diye korkuyorum ben(
Aşağı yukarı aynı sürelerde bebek istartık onu da ancak allah bilir canım
Herseyden medet umuyoruz buayda olmazsa preseed alcamartık onu da ancak allah bilir canım
eşinde problem mi varAşağı yukarı aynı sürelerde bebek ist
Herseyden medet umuyoruz buayda olmazsa preseed alcam
Yoo ikimzdede sorun yok ama eşlerin ikisindede sorun yoksa kullanmayi tavsiye ediyolareşinde problem mi var
presed erkekte sperm hareketliliği az ise kullanılıyor canımYoo ikimzdede sorun yok ama eşlerin ikisindede sorun yoksa kullanmayi tavsiye ediyolar
Oyle değil canm onada katkısı oluyo tabide sebepsiz hamile kalamayp hiç bir sorunu olmadığı halde bunu kullanp hamile kalanlarda var bi arastr istersenpresed erkekte sperm hareketliliği az ise kullanılıyor canım
çok araştırdığım ve bizzat tedarikçi firmayla görüştüğüm için yazdım zatenOyle değil canm onada katkısı oluyo tabide sebepsiz hamile kalamayp hiç bir sorunu olmadığı halde bunu kullanp hamile kalanlarda var bi arastr istersen
Bende çok arastrdm kullanp hamile kalanların bir çok yorumunu okudum neyseçok araştırdığım ve bizzat tedarikçi firmayla görüştüğüm için yazdım zaten
merhaba. ben marmara eğtim ve araştırma hastanesinde aşılama yaptırarak hamile kaldım. polikistik over vardı bende,sebepsiz infertilite değildim. herkese tavsiye ediyorum orayı da,ben çok memnundum doktorumdan ve ekibindenArkadaşlar ikinizdede sebepsiz infertilite varms anladigim kadarıyla ama suan ikimizde hamile gorunuyo şunu nasıl hamile kaldınız kaç ay sonra lütfen paylaşın bende aynı durumdayım 13 aydr fln istiyoruz bebek yok yorumlarinizi bekliyorum
Aşağı yukarı aynı sürelerde bebek ist
Herseyden medet umuyoruz buayda olmazsa preseed alcam
Ne zaman yaptırdınız Mehmet bey mi yaptımerhaba. ben marmara eğtim ve araştırma hastanesinde aşılama yaptırarak hamile kaldım. polikistik over vardı bende,sebepsiz infertilite değildim. herkese tavsiye ediyorum orayı da,ben çok memnundum doktorumdan ve ekibinden
haziranda yaptırdım. infertilite kliniğinde ümran hanım vardı ben yaptırırken,o yaptı. oraya mı gidiyosun sen de?Ne zaman yaptırdınız Mehmet bey mi yaptı
Evet şuan oraya gidiyorum Mehmet beyle görüştük birde asistan fatma nur hanım ocakta deneyeceğizhaziranda yaptırdım. infertilite kliniğinde ümran hanım vardı ben yaptırırken,o yaptı. oraya mı gidiyosun sen de?
ben sadece ümran hanımı gördüm orda. o da asistandı zaten. ama çok sevmiştim kendisini.beni o kadar rahatlatıp ilgilenmişti ki allah razı olsun. inşallah ocak ayında mutlu haberi alırsın. isteyen herkese nasip etsin AllahEvet şuan oraya gidiyorum Mehmet beyle görüştük birde asistan fatma nur hanım ocakta deneyeceğiz