Infertilite klinigi

Oyle değil canm onada katkısı oluyo tabide sebepsiz hamile kalamayp hiç bir sorunu olmadığı halde bunu kullanp hamile kalanlarda var bi arastr istersen
çok araştırdığım ve bizzat tedarikçi firmayla görüştüğüm için yazdım zaten

Arkadaşlar ikinizdede sebepsiz infertilite varms anladigim kadarıyla ama suan ikimizde hamile gorunuyo şunu nasıl hamile kaldınız kaç ay sonra lütfen paylaşın bende aynı durumdayım 13 aydr fln istiyoruz bebek yok yorumlarinizi bekliyorum
merhaba. ben marmara eğtim ve araştırma hastanesinde aşılama yaptırarak hamile kaldım. polikistik over vardı bende,sebepsiz infertilite değildim. herkese tavsiye ediyorum orayı da,ben çok memnundum doktorumdan ve ekibinden

merhaba. ben marmara eğtim ve araştırma hastanesinde aşılama yaptırarak hamile kaldım. polikistik over vardı bende,sebepsiz infertilite değildim. herkese tavsiye ediyorum orayı da,ben çok memnundum doktorumdan ve ekibinden
Ne zaman yaptırdınız Mehmet bey mi yaptı

Evet şuan oraya gidiyorum Mehmet beyle görüştük birde asistan fatma nur hanım ocakta deneyeceğiz
ben sadece ümran hanımı gördüm orda. o da asistandı zaten. ama çok sevmiştim kendisini.beni o kadar rahatlatıp ilgilenmişti ki allah razı olsun. inşallah ocak ayında mutlu haberi alırsın. isteyen herkese nasip etsin Allah

X