infaz koruma memuru ve katiplik için ilan verildi arkadaslar

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
evet puanı düşük olanlar üzülmesin infaz yada katiplik için basvurabilirsiniz
link htpp://www.cte.adalet.gov.tr
buradan girip sol kösede duyuru bölümü var oradan bakabilirsiniz bende simdi ögrendim sartlar uyuyorsa ve aklınızda varsa sansınızı deneyin derim bende deneyecegim ve istedigim birseydi hadi hayırlı olsun

evet puanı düşük olanlar üzülmesin infaz yada katiplik için basvurabilirsiniz
link htpp://www.cte.adalet.gov.tr
buradan girip sol kösede duyuru bölümü var oradan bakabilirsiniz bende simdi ögrendim sartlar uyuyorsa ve aklınızda varsa sansınızı deneyin derim bende deneyecegim ve istedigim birseydi hadi hayırlı olsun

hemen bakacam ya akşama kadar hangi puanla nereye giriliyo diye
bulmadım hiç ddüşük puan derken kaç mesela ?:18:

sağol arkadaşım bilgilendrdiğin için
70 ve üzeri puan istiyor
şartları zor çok ii klavye kullnn varsa başvursun
bnm puan 73 başvutu yaparım ama 3 dakikada 90 kelime yazamam sanırım
:KK68:

sağol arkadaşım bilgilendrdiğin için
70 ve üzeri puan istiyor
şartları zor çok ii klavye kullnn varsa başvursun
bnm puan 73 başvutu yaparım ama 3 dakikada 90 kelime yazamam sanırım
:KK68:

canım zamanın var biraz daha calış boş durma metin soruyorlarmış ticaret meslek liesi kitabından mı ne pek ilmiyorum öyle okumuştum netten arastr indir yazmayua calışmaya basla umutsuz olma eger bir işin olmasını istiyorsan cabalayacaksın bende infaz memuru olmak istiyorum puanım 83 atamam gelene kadar belki buna yerleşirim hakkımızda hayırlısı

konu sahibi uyygaar haber verdiğin için teşekkür ederim:KK16:
peki asıl başvuracağız.yani ordaki başvuru formunu doldurup adrese mi yollayacağız yoksa bizzat mı gidiyoruz?

Son düzenleme:
tekniker olarak girdim sınava ama teknisyenlik unvanımda var acaba başvurabilirmiyim sabahtan beri herkese soruyorum cevap alamadım

konu sahibi uyygaar haber verdiğin için teşekkür ederim:KK16:
peki asıl başvuracağız.yani ordaki başvuru formunu doldurup adrese mi yollayacağız yoksa bizzat mı gidiyoruz?

önemli deil canım ben bunu bir görev bildim
başvuru formunu çıktıyla alıp dolduruyorsunuz adliyeye gidip sabıka kaydı alıyorsunuz ama sabıka kaydını memur olmak için alacaksınız iş için değil buna dikkat edin memur olmak için ondan sonra sınav sonuç belgeleri gelmedi osym nin sayfasında döküm alın sınav sonucuyla ilgili bu kadar ondan sonra hangi il deyseniz oradaki yetkili cumhuriyet baş savcılığının bulunduğu adliyelere başvurunuzu yapıyorsunuz zaten herhangi bir adliyeye gidin sizi yönlendirirler bide fotoğraf lazım bende bir arkadastan böyle olacagını öğrendim birde www.cte.adelet.gov trdeki adresten duyuru bölümündeki formu cıkarttırın esim yalnış çıkartmış yani daha ayrıntı istiyor ona dikkat et hadi hayırlısı

tekniker olarak girdim sınava ama teknisyenlik unvanımda var acaba başvurabilirmiyim sabahtan beri herkese soruyorum cevap alamadım

bence bulunduğun ilin savcılıgına yada adliyeye bir sor derim eminim ki onlar bizden daha bilgilidirler bilgim olsa inan yardımcı olurdum :KK50:

canım zamanın var biraz daha calış boş durma metin soruyorlarmış ticaret meslek liesi kitabından mı ne pek ilmiyorum öyle okumuştum netten arastr indir yazmayua calışmaya basla umutsuz olma eger bir işin olmasını istiyorsan cabalayacaksın bende infaz memuru olmak istiyorum puanım 83 atamam gelene kadar belki buna yerleşirim hakkımızda hayırlısı

teşekr ederm canım denemek lazım biraz çalışıp alıştırma yapayım ben
bi kaç sorum var
infaz koruma memurluğa kaçla alıyo
bu arada bu başvuru adliyeye mi yapıylıyo ösym yle ilgili bi iş olmuyor mu
şuan üni.2 edebiyat okuyorum olursa okulu dondururum diye düşünmüştm sınavdan önce ama düşük geldi puan
şimdidn teşekr edrm

teşekr ederm canım denemek lazım biraz çalışıp alıştırma yapayım ben
bi kaç sorum var
infaz koruma memurluğa kaçla alıyo
bu arada bu başvuru adliyeye mi yapıylıyo ösym yle ilgili bi iş olmuyor mu
şuan üni.2 edebiyat okuyorum olursa okulu dondururum diye düşünmüştm sınavdan önce ama düşük geldi puan
şimdidn teşekr edrm

canım infaz memurluğuda 70 ve üzerini alıyor adliyeye yada savcılığa gidekmişsin bende hala tam emin deilim belki pazartesi basvuru yapmaya gidecegim ben ilçede kaldığım için ile gidecegim ordan anlısılacak ne oldugu kim önce yaparsa bilgi verir ok son tercihler infaz memurluğu için 14 ocak katiplik için baska adalet sitesinden bakarsın

bende yazdıklarını şimdi okudum yardımcı olduğun için teşekkür ederim bende ilçedeyim pazartesi burdaki adliyeye gidip sorucam nasıl oluyomuş diye burdan bilgilendirelim birbirimizi nerede ne var milli eğitim de bu sene çok personel alacakmış araştırın bakalım nerden ne geleceği belli olmaz

bende yazdıklarını şimdi okudum yardımcı olduğun için teşekkür ederim bende ilçedeyim pazartesi burdaki adliyeye gidip sorucam nasıl oluyomuş diye burdan bilgilendirelim birbirimizi nerede ne var milli eğitim de bu sene çok personel alacakmış araştırın bakalım nerden ne geleceği belli olmaz

her yolu denicez canım illa birseyler elde etmek için zaten bu zaman kadar durduğumuz kabahat ilk yaz alımında istanbula 55 bayan alınırken haberim olmadı sonra öğrendim ama hamileydim esimde izin vermemişti ama simdi fırsat ayagıma kadar geldi agrıda bile alım var demkki nasibimin için denemeliyim haa sunu da söyleyeyim öğrendiğim ilk anda paylaşmak istedim çünkü en yakın arkadasım bu sınav için taaa istanbullara gelmiş bana haber vermeiş sınav olduğunu ve kendisi bir yıllık memur çok zoruma gitmişti o nedenle bakalım hayırlısı canım

kızlar birşey sormak istiyorum,,,ben istanbuldayım,istanbul için mi sözlü sınava katılıcam,yani hangi ilde girilecekse sınava o il için mi alım olucakk

bende kpss den 85.033 puan aldım işletme mezunuyum. İnfaz koruma memuru için çok kararsız kaldım. Çalışma şartları nasıl bilmiyorum. Ocak atamalarında gidemicem biliyorum ikinci atamalar ne zaman olur bilgisi olan varmı? O zamana kadar beklemek ne derece doğru bilemiyorum..
Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..

canım infaz memurluğuda 70 ve üzerini alıyor adliyeye yada savcılığa gidekmişsin bende hala tam emin deilim belki pazartesi basvuru yapmaya gidecegim ben ilçede kaldığım için ile gidecegim ordan anlısılacak ne oldugu kim önce yaparsa bilgi verir ok son tercihler infaz memurluğu için 14 ocak katiplik için baska adalet sitesinden bakarsın

tamm canım bnde bi araştrım başvuru yaparsam buraya nasıl olduğunu falan yazarım

kızlar birşey sormak istiyorum,,,ben istanbuldayım,istanbul için mi sözlü sınava katılıcam,yani hangi ilde girilecekse sınava o il için mi alım olucakk

evet canım istanbula basvuracaksan orda mülakata alınacaksın hangi ilçeden katılmak istiyorsan oranın adliyesine gidip form vereceksin istanbul için sansın yüksek alım çok fazla yarın gidip sor ne kaybedersin kii

bende kpss den 85.033 puan aldım işletme mezunuyum. İnfaz koruma memuru için çok kararsız kaldım. Çalışma şartları nasıl bilmiyorum. Ocak atamalarında gidemicem biliyorum ikinci atamalar ne zaman olur bilgisi olan varmı? O zamana kadar beklemek ne derece doğru bilemiyorum..
Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..

canım puanın cok iyi ben bu puanı alsam açık konusayım kesinlikle tercih yaparım baska yerede basvurmam bende 83,420 aldım senin kadar sansım yok ama benimde kafam karışık belki tercihlerden iyi bir yerde gelebilir die tereddütteyim ya bu meslegi tasıyamazsam die dün bi arkadasımla konuştum bakırköyde infaz memuru 950 kadına bakıyormuş zor ama ne yapyım mecburluktan işte dedi biraz sartlarından bahsetti ama bunları paylaşmak istemiyorum belki ben basaramam ama baskası bu meslegi kaldırır yada severek yapar kimseye mani olmak istemem sen bilirsin canım yazada alım olacakmış arkadas öyle dedi daha çok alım var dedi 10bin kişi felan dedi tabi bu sadece infaz koruma memuru degil diyorum ya kendine güvenemiyorsan hiç deneme puanın gerekten iyi olmadı yazın denersin sansını ben sana akıl vermek gibi yapmıyımda düşün tart istersen

canım puanın cok iyi ben bu puanı alsam açık konusayım kesinlikle tercih yaparım baska yerede basvurmam bende 83,420 aldım senin kadar sansım yok ama benimde kafam karışık belki tercihlerden iyi bir yerde gelebilir die tereddütteyim ya bu meslegi tasıyamazsam die dün bi arkadasımla konuştum bakırköyde infaz memuru 950 kadına bakıyormuş zor ama ne yapyım mecburluktan işte dedi biraz sartlarından bahsetti ama bunları paylaşmak istemiyorum belki ben basaramam ama baskası bu meslegi kaldırır yada severek yapar kimseye mani olmak istemem sen bilirsin canım yazada alım olacakmış arkadas öyle dedi daha çok alım var dedi 10bin kişi felan dedi tabi bu sadece infaz koruma memuru degil diyorum ya kendine güvenemiyorsan hiç deneme puanın gerekten iyi olmadı yazın denersin sansını ben sana akıl vermek gibi yapmıyımda düşün tart istersen

canım istanbul için üsküdarda ve bakırköyde alım var,,,bakırköye 35,üsküdara 20 alım olacakmışş listeye göre,,,arkadaşına bir sorabilirmisin,hangisine başvuru yapsak daha iyii olur
bu arada ben 2004 yılında kazandım,yedeklerdeydim,,,arayan soran olmamıştı ozaman,,,bende sonra tekrar girmedim,acaba onun da bir faydası olurmu,arkadaşına bir sorabilirmisin,

o bakırköyde hatta gel bura daha iyi olur dedi ben agrıdakine girecegimde alım çok olan yere basvur birde öncekine seni çagırmadılarsa sanırım sana bir fayda etmez keşke 2009dakine bir daha deneseydin

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. açıkçacı infaz koruma memurları ne iş yapar ne şartlarda çalışır bilmeyince işim olsun da ne olursa olsun havasında yazmak istiyordum. bilmeyince her iş kolay geliyor çalışana sormak gerek tabi.. bende o kadar dertlinin arasında çalışamam heralde. Ocak ayındaki alımlarda olmaz kesin artık 2. alımlara bakıcam. bilgin avrmı canım ne zaman ikinci almlar?
senin puanında çok güzel 2.veya 3. alımlarda sende gidersin inşallah.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

X