-
- Konu Sahibi gelpisipisicikk
maaşları nekadRMIS ve sözlü mülakat oluyormuMerhaba hanımlar. Hiç uzatmadan konuya giriyorum.Kpss den 83 puan aldım merkezi atama umudum yok. İnfaz koruma memurluğu için başvuru yaptım (eski adıyla gardiyanlık) aranızda ikm olan varsa meslek hakkında biraz bilgi edinmek istiyorum. Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum
maaşları nekadRMIS ve sözlü mülakat oluyormu
maaş nedir sizce torpil varmıben infaz korumayım soruları cvplayabilirim
83 kötü bir puan değil eğer lisans mezunuysanız, 3. olmadı 4. atamada atanabilirsiniz,ki daha 2. atamalar bile yapılmadı puanların ne kadar düşeceği belli değil neden merkezi atama beklemiyorsunuz?Merhaba hanımlar. Hiç uzatmadan konuya giriyorum.Kpss den 83 puan aldım merkezi atama umudum yok. İnfaz koruma memurluğu için başvuru yaptım (eski adıyla gardiyanlık) aranızda ikm olan varsa meslek hakkında biraz bilgi edinmek istiyorum. Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum
evet torpil var. maaşım ise 7 yıllık memurum bekar lisans mezunuyum 2250 alıyorummaaş nedir sizce torpil varmı
evli bekardamı farkediyorevet torpil var. maaşım ise 7 yıllık memurum bekar lisans mezunuyum 2250 alıyorum
evet evli olupta eşi çalışmayanlar eş yardımı alıyorevli bekardamı farkediyor
evet evli olupta eşi çalışmayanlar eş yardımı alıyor
o belli olmuyo yaa çok elenen gördüm ama sınırdayım deyip aslında kısa olan dabaşvuru şartlarında yazan boy şartına çok takılıyorlar mı 1-2 santim için yani ?
o belli olmuyo yaa çok elenen gördüm ama sınırdayım deyip aslında kısa olan da
dayın varsa çok sorun olmayabilir ama o konuda net bişiy söylemiyim benim zamanımda eleyici bi kriterdiyani boy gerçekten eleyici bir kriter ?
çok fazla sorum var aslında ben sözleşmeli olarak infaz koruma memurluğunu kazandım ama aklımda sorular var genel hatlarıyla işinden biraz bahsedebilir misin zorluklarından ve en önemlisi tayin hakkı var mı şimdiden teşekkür ederim :)dayın varsa çok sorun olmayabilir ama o konuda net bişiy söylemiyim benim zamanımda eleyici bi kriterdi
her işin zorluğu var birazda çalıştığın cezaevine bağlı değişiyor ide amirlerin iyi ise çok güzel ben 7 yıllık memurum hiç bi gün piymanlık duymadım çok iyi dosluklarım oldu iyi arkadaşlar edindim. mahkumlarla mesafeyi korumak esas. devleti temsil ediyorsun orada onların arnası babası yeri geliyor arkadaşı oluyorsun ama belli ölçülerdeçok fazla sorum var aslında ben sözleşmeli olarak infaz koruma memurluğunu kazandım ama aklımda sorular var genel hatlarıyla işinden biraz bahsedebilir misin zorluklarından ve en önemlisi tayin hakkı var mı şimdiden teşekkür ederim :)