- 3 Mart 2015
- 98
- 87
-
- Konu Sahibi gelpisipisicikk
basvurular ne zamanMerhaba hanımlar. Hiç uzatmadan konuya giriyorum.Kpss den 83 puan aldım merkezi atama umudum yok. İnfaz koruma memurluğu için başvuru yaptım (eski adıyla gardiyanlık) aranızda ikm olan varsa meslek hakkında biraz bilgi edinmek istiyorum. Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum
basvurular ne zaman
basvurular ne zaman
nerden başvuru yapıcaz bulamadım link atabilir misin :/Başvurular bugün son
cezaevine gelen bayan ziyaretçilerin ve bayan memurların üst ve eşya aramalarını yaparlar
duruma göre 08:00-17:00 arası veya vardiyalı çalışırlar
sorumluluğu olan bir görev
nerden başvuru yapıcaz bulamadım link atabilir misin :/
tamam canım sağolCanım herhangi bir adliyenin savcılık kaleminden istediğin şehir için başvuru yapabilirsin. zaten çok alternatif yok. ben istanbula başvurdum. kpssden en az 70 şartı bi de boy kilo oranına bakılıyo. bu da ilan http://www.cte.adalet.gov.tr/duyurular/2015/02-4/ilan.asp
Benim arkadaşım çok memnun
Dizilerde falan izlediğimiz gibi değildir diye umuyorum :)Ben de bilmiyorum ama hayattan çok kesit görebileceğin bir meslek sanırım.
sanmıyorum ama insanların psikolojileri de yıllardır 4 duvar arasında kalmış olmaktan ya da geçmiş kaynaklı bozuk olabilir.Dizilerde falan izlediğimiz gibi değildir diye umuyorum :)
Lisans mezunu olup, 70 ve uzeri puan alanlarda basvurabiliyo mu peki??
Supermis. Ablam 80 puan almis soyluyim de basvursun. Bende lisans mezunuyum ama bu sene kpss ye girmedm puanim yok basvursam olurmu ki acaba ??En az lise mezunu olan herkes başvurabiliyor
Supermis. Ablam 80 puan almis soyluyim de basvursun. Bende lisans mezunuyum ama bu sene kpss ye girmedm puanim yok basvursam olurmu ki acaba ??
Anladim. Teşekkür ederimHayır canım kpss puanı olmadan başvuramazsın
Sağolun cevap için.Siz ikm misiniz? Mahkumlarla birebir muhatap olunuyo mu peki ?