Köfteler İNEGÖL KÖFTE - BAĞDAT BAHARAT SPONSORLUĞUNDA

Gerçekten nefis görünüyor.Sosa bandırıp bandırıp yiyeceksin.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
adra tatlım salı günü senin lahmacun böreğini yaptım
kızım ve eşim parmaklarını yedi çok teşekkür ederim sana

çok nefissssss ellerinize sağlık

adra tatlım salı günü senin lahmacun böreğini yaptım
kızım ve eşim parmaklarını yedi çok teşekkür ederim sana
Aaa çok mutlu oldum canım beğenmenize.Afiyet olsun.Ben teşekkür ederim deneyip sonucu bildirdiğin için.

Aaa çok mutlu oldum canım beğenmenize.Afiyet olsun.Ben teşekkür ederim deneyip sonucu bildirdiğin için.
evet tatlım kaç gündür yazacağım hep unutuyorum.
şimdi mesajını görünce hemen yazayım dedim.
mükemmel oldu.çok lzetteliydi.tam tarif ettiğin gibi yaptım canım.
iç harcı çok lezettli oldu.kenarları çıtır çıtırdı.
2 yufkadan 20 tane çıktı sanırım kasem ufaktı.
3 yufka ust uste yapsak acaba kalınmı olur hamuru ?

3 yufka hiç denemedim canım.Sanki olur gibi ama denemediğim için kesin birşey söyleyemem.Birkaç tane yapıp denenebilir.

Ay çok güzel duruyor canım çekti şu sosun tarifini De bir ara alabkirmiyim çok Güle görünüyor o da eline sağlık başarılar canim

Bugün tarifini denedim,dünden hazırlamıştım,kızıma minik toplar yaparak pişirdim,şu an yiyor, bende 1 minik denedim gerçekten lezzetli bir köfte oldu,dışarda yediklerimiz gibi tadı var,iyiki bu tarifi paylaşmışsın vallahi canım,uzun zamandır kırmızı et yemekten imtina eden kızımın et yemesine vesile oldun. Teşekkür ederim, bundan sonra favori tarifim oldu,bu köfte akşamdan yapılıp dolaba atılacak ve bir sonraki gün pişirilecek belli oldu

evet canım püf noktası karbonat limon ve bekletme, ben yoğurup 24 saat beklettim, aslında sonrasında şekil verip bide 12 saat bekletmekte fayda var. zamanım yoktu benim. çok sevindim kızının beğendiğine. afiyet şeker olsun :)

Canım karbonat zaten ekliyordum,genelde sabah yoğurup ,akşama kadar dinlendiriyordum dolapta ama yağlı kıyma kullanmadığımdan olsa gerek,nasıl pişirirsem pişireyim sert oluyordu senin tarifinle yumuşak ve lezzetli köfteler elde ettim,tekrar teşekkür ederim.

Sarecim ellerine sağlık

Başarılar diliyorum .

İnegöl köfte bence de köftelerin şahıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…