• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

INDITEX'te işe girebilmek ?

selomono

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
4
0
36
İstanbul
merhabaa:3:
İnditex oldukça zor işe alıyor diye biliyorum okuduklarımdan. Çok sayıda mülakat yapılıyormuş ama verdikleri para da oldukça iyi o kadar zorluk sonunda.

Ben bu yıl üniversiteye giriyorum Yeditepe ingilizce işletme kazandım , ikinci dil olarak ispanyolca seçip erasmus'u ispanyada yaparsam mezun olduğumda ispanyol kökenli olan İnditex'te iş bulmam kolaylaşır mı sizce ? :44:

Mağazalarında eleman olarak çalıştırmak için bile çok seçici oluyorlar. Müdür seçer gibi mülakata alıyorlar. O mülakatta da genelde çok şık giyinimli, diksiyonu düzgün ve sorularına mağazacılığa uygun cevaplar vermek gerekiyor ama esas önemli olan görünüm ilk başta tabi. Ben hiç başvurmadım, gözümle görmedim ama araştırmıştım bir ara.
Sanırım torpilli olunca daha çok şans oluyor.

Ogrenciyken sektorde part time calisabilirsiniz. Ucak muhendisiyim. Universitedeyken defactoda calisiyodum. Cok eglenceli isti ya. Ordan bi arkadasim 3 yillik biyoloji mezunu h&mde magaza muduru oldu. Kendini gelistir onunde bunun icin cok uzun zaman var. ;))

Ogrenciyken sektorde part time calisabilirsiniz. Ucak muhendisiyim. Universitedeyken defactoda calisiyodum. Cok eglenceli isti ya. Ordan bi arkadasim 3 yillik biyoloji mezunu h&mde magaza muduru oldu. Kendini gelistir onunde bunun icin cok uzun zaman var. ;))

Dans çok yorucu oluyor mu? Aynı anda derslerine iyi vakit kalıyor muydu yani:26:

Dans çok yorucu oluyor mu? Aynı anda derslerine iyi vakit kalıyor muydu yani:26:

1. 2. Sinifta ve yazlari yapabildim bu isi sadece. Cunku 3ten sonra derslerim agirlasmisti iyice. Mesela hafta ici bi gun bi de haftasonu calisiyodum iste. Her gun erken kalkmak gezmelere gidememek cok yipratici oluyodu ama secenegim.yoktu fazla. Babam bmwye binerken beni egitmek adina harclik vermezdi :)

3 ve 4 te gunluk islerde calistim o daha kolaydi. Ama satis danismanligi cok daha eglenceli ve kendine biseyler katabilecegin is. Ben terfi edip kasiyer bile olmustum :1: :1:

Derslerim pek parlak degildi ama vakitlice mezun oldum iste.. :)

Son düzenleme:
Belissa aynen katılıyorum ilk izlenim cok onemli , ben kasım doğumluyum diye reşit bile değilim şuan önümde kesinlikle cok zaman var.

yani mülakatlara özel gerçekten etkileyici de giyinilebilir , gerekirse diksiyon kursuna da giderim hahahaha yani ispanyolcanın ve ispanyada erasmusun bir avantajı olur mu sizce ? :44:

Son düzenleme:
1. 2. Sinifta ve yazlari yapabildim bu isi sadece. Cunku 3ten sonra derslerim agirlasmisti iyice. Mesela hafta ici bi gun bi de haftasonu calisiyodum iste. Her gun erken kalkmak gezmelere gidememek cok yipratici oluyodu ama secenegim.yoktu fazla. Babam bmwye binerken beni egitmek adina harclik vermezdi :)

3 ve 4 te gunluk islerde calistim o daha kolaydi. Ama satis danismanligi cok daha eglenceli ve kendine biseyler katabilecegin is. Ben terfi edip kasiyer bile olmustum :1: :1:1

Kasiyerlik bu işin terfisi oluyor yani :1: iyiymiş.:1:
Benim de şu kpss olmazsa acaba part time çalışsam mı diye düşünüyorum da bu da aklımın köşesinde kalsın madem. Ama artık eskisi gibi değil torpilsiz çok zor alıyorlar.

Kasiyerlik bu işin terfisi oluyor yani :1: iyiymiş.:1:
Benim de şu kpss olmazsa acaba part time çalışsam mı diye düşünüyorum da bu da aklımın köşesinde kalsın madem. Ama artık eskisi gibi değil torpilsiz çok zor alıyorlar.

Hadi ya. Ben ilk basvurduguma girmistim 7 yil oldu heralde :) olur ins kpss de gerek kalmaz bunlara canim

Back