• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Kızlar dün baya araştırmaları sonucu eşimin bu modeli almaya karar verdik. En ucuz şu an burda. Almak isteyen varsa. F235 alma niyetindeydim ben ama bunun içina aroma katılması daha çok cazip geldi

Kızlar dün baya araştırmaları sonucu eşimin bu modeli almaya karar verdik. En ucuz şu an burda. Almak isteyen varsa. F235 alma niyetindeydim ben ama bunun içina aroma katılması daha çok cazip geldi

Alınca ilk deneyimini bizimle de paylaşır mısın? :KK200: Ben kart kesimini bekliyorum 11inde alabileceğim, f235 daha ağır basıyor gibi

Of bir de şu her şeye zam gelecek yeni yılda muhabbeti çok can sıkıcı değil mi :KK12:kozmetik ürünleri çok zamlanacak deyip durdukları için ben indirimden kendime bu hafta bir kaç ürün aldım, hatta aldığımdan beri 10 15 tl koydu üstüne. incelemek isterseniz link ekliyorum

Mavi ve pembesi var. Düşünürseniz bir de çiçekli sabahlık gibi de var. Ama içi gösterir mi karar veremedim Gül Kurusu Penti Mama Hamile Pink Crinkle Gömlek Pijama Takımı - Pijama / Ev Giyim
Ben bundan aldım. İç gösterme konusu da yaz günü max bu kadar kalın giyilir zaten🙈 elimi sokup foto çektim atayım sana bak ben de 80e aldım bedava kaçmaz🤗🤗 170 boy 62 kg m aldım emin olamazsan bir beden büyük alabilirsin lastiği var belden ayarlanıyor düğmeyle

Eklentiler

• 315650F2-669E-441F-8B8F-5B3C2EF07603.jpeg
    315650F2-669E-441F-8B8F-5B3C2EF07603.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 110
Ben de bugün minişime 4 katlı müslin aldım. Baktım çok fazla çeşit ve fiyat dalgalanması var. Renkli kullanmak istediğim için ben burdan aldım sertifikaları var diye içime sindi. Zararlı boya kullanıyorlar mı emin olamadığım için başka yerlerden almadım.
Bakmak isterseniz çooookkkk tatlış desenleri var link ekliyorum🤗🤗🥰🥰
Organik 4 Kat Müslin Battaniyeler | BabyBek Collection

Alınca ilk deneyimini bizimle de paylaşır mısın? :KK200: Ben kart kesimini bekliyorum 11inde alabileceğim, f235 daha ağır basıyor gibi
Tabi ki. Eşim bunu seçti bende 235 den yanaydım. Bide buna yağ konulabilmesi etkiledi biraz da. Balkiz94 Balkiz94 kullanıyor memnunum demişti. Alınca yazarım bende🥰

Ben bundan aldım. İç gösterme konusu da yaz günü max bu kadar kalın giyilir zaten🙈 elimi sokup foto çektim atayım sana bak ben de 80e aldım bedava kaçmaz🤗🤗 170 boy 62 kg m aldım emin olamazsan bir beden büyük alabilirsin lastiği var belden ayarlanıyor düğmeyle
Ay kumaşı çok iyi fiyatta süpermiş

Back