- 13 Ağustos 2015
- 112
- 19
- 30
-
- Konu Sahibi incirkarpuz
günaydin :) aksam 8 gibi 1 parcacik karpuzla, 3 incir yedim. sonra misafirler geldi kektir ivir zivirdir vardi ama canim cekmedigi icin yemedim,ben geldimm :) bugun sabah tartildim vee 70.7 geldim :) gecen persembeden beri 800 gr vermisim :)
kahvalti 9:30 civari,
200 gr üzüm,
saat 14 de
7 8 tane bögürtlen, 2 tanecik üzüm yedim
aksam yemegi niyetine 15:30
1 tabak semizotu yemegi, 4 yk yogurt yedim
aksama karpuz seftali falan yerim heralde henüz karar veremedim. bugun spor yok :)
simdiye kadar yediklerimi yazayim :)
kahvalti 11 civari,
1 tabak karpuz, 3 yk cökelek, 2 dl domates, 1 aci biber
aksam yemegi niyetine 15 de
1 tabak salcali makarna, 1 kücük kase yogurt yedim.'
aksam antreman var o yüzden gitmeden meyve falan yerim, ama ne yiyecegime henüz karar vermedim.
bugun spora gidemiyorum malesef ayagim sakalandi gibi bisey oldu.simdiye kadar yediklerimi yazayim :)
kahvalti 11 civari,
1 tabak karpuz, 3 yk cökelek, 2 dl domates, 1 aci biber
aksam yemegi niyetine 15 de
1 tabak salcali makarna, 1 kücük kase yogurt yedim.'
aksam antreman var o yüzden gitmeden meyve falan yerim, ama ne yiyecegime henüz karar vermedim.
dün saat 19da 1 seftali 2 incir yedim.bugun spora gidemiyorum malesef ayagim sakalandi gibi bisey oldu.
bişey yememişin valla bravoo-kahvalti saat 11 de cok ac degildim,
200 gr üzüm yedim sadece
saat 13:30 da
4 yk yogurt yedim
simdiye kadar böyle aciktikca biseyler yerim
dün ödül günümdü aksam 10 da baya pasta börek falan yedim de canim bisey istemedi ondan :) birazdan biseyler yerim yemek tarzibişey yememişin valla bravoo
aksam yemegi 16:15-kahvalti saat 11 de cok ac degildim,
200 gr üzüm yedim sadece
saat 13:30 da
4 yk yogurt yedim
simdiye kadar böyle aciktikca biseyler yerim
dün yazamadim antremana giderken 19:15 de 3 tane taze incir yedim. sonra salona kadar yarim saat orta tempo yürüyüs yapip antremana girdim.aksam yemegi 16:15
5 tane z.yagli yaprak sarma,1 tane z.yagli biber dolmasi, 4 yk yogurt
bugun antreman var, aksam 19 civari gitmeden meyve yerim. ne yiycegime henuz karar veremedim.
kahvalti 11:30 civari,
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri
saat 14 de
1 büyük elma yedim,
aksam yemegi 16:30
1 tabak kabak kavurmasi, 2 yk yogurt
aksama da meyve falan yerim
meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.kahvalti 11:30 civari,
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri
saat 14 de
1 büyük elma yedim,
aksam yemegi 16:30
1 tabak kabak kavurmasi, 2 yk yogurt
aksama da meyve falan yerim
saat 8 bucuk gibi 3 parca karpuz yedim, bide az önce bi kac kasik puding attim agzima. bugun niyeyse hic doymadim ben.meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.