incirkarpuz la kilo vermece

günaydin :) aksam 8 gibi 1 parcacik karpuzla, 3 incir yedim. sonra misafirler geldi kektir ivir zivirdir vardi ama canim cekmedigi icin yemedim,
gece 12 gibi midem cok kazindi, 100 gr üzüm, 5 parca karpuz, 3 incir yedim
sonra uyku tutmadi tabi gece 4 te uyudum yakmisimdir heralde o zamana kadar

simdiye kadar yediklerimi yazayim :)

kahvalti 11 civari,
1 tabak karpuz, 3 yk cökelek, 2 dl domates, 1 aci biber

aksam yemegi niyetine 15 de
1 tabak salcali makarna, 1 kücük kase yogurt yedim.'

aksam antreman var o yüzden gitmeden meyve falan yerim, ama ne yiyecegime henüz karar vermedim.

bugun spora gidemiyorum malesef ayagim sakalandi gibi bisey oldu.

selam ben geldim :)

kahvalti 11:15 civari,
4 tane kirmizi biber tursusu (hani etli dolmalik biber oluyo onlardan)
1 kk tulum peyniri,
yarim salatalik

aksam yemegi 15:30 da yedim,
1 tabak bulgur pilavi,
1 kase yogurt

saat 20`de
6 7 dilim karpuz

bugunu böyle kapatirim diye düsünüyorum. spor yok bugun ama temizlik yaptim

selam ben geldim :) bugun ödül günüm o yüzden menü paylasmiycam bugun, misafirler falan gelecek aksama onlarla beraber yerim iste :)

günaydin kizlar ben geldim :) dün dedigim gibi ödül günü gibi bisey yaptim kendime, misafirler baya gec geldigi icin aksam 10 gibi falan baya yedim. ama o saate kadar pek bisey yememistim. bugunden itibaren tekrar eski düzenime dönüyorum :) midem kötü ama baya daha birsey yiyemedim.

-kahvalti saat 11 de cok ac degildim,
200 gr üzüm yedim sadece

saat 13:30 da
4 yk yogurt yedim

simdiye kadar böyle aciktikca biseyler yerim

-kahvalti saat 11 de cok ac degildim,
200 gr üzüm yedim sadece

saat 13:30 da
4 yk yogurt yedim

simdiye kadar böyle aciktikca biseyler yerim
aksam yemegi 16:15
5 tane z.yagli yaprak sarma,1 tane z.yagli biber dolmasi, 4 yk yogurt

bugun antreman var, aksam 19 civari gitmeden meyve yerim. ne yiycegime henuz karar veremedim.

aksam yemegi 16:15
5 tane z.yagli yaprak sarma,1 tane z.yagli biber dolmasi, 4 yk yogurt

bugun antreman var, aksam 19 civari gitmeden meyve yerim. ne yiycegime henuz karar veremedim.
dün yazamadim antremana giderken 19:15 de 3 tane taze incir yedim. sonra salona kadar yarim saat orta tempo yürüyüs yapip antremana girdim.

selaam, bugun cassey ho ile baslangic seviye 28 günlük plates programina baslamayi düsünüyorum. ama kafama takilan bir sey var ben haftada 3 gün kick boks yapiyorum, platesi haftanin hergünü mü yapayim yoksa kick boks yapmadigim günler mi karar veremedim.
simdi söyle bi durum var eylülde kick boksu birakma ihtimalim var ve her gün plates yapip bir de 3 gün kick boksa gidersem, eylülde boksu birakinca vucut spor azaldigi icin tepki verir mi diye düsünüyorum.

kick boks yaptigim günler yapmiycam pilates öyle karar verdim, simdi cassey ho nun ilk gün videosunu yaptim :) 20 dk sürüyor ama hic bu kadar canim yanmamisti. az hareket cok tekrar mantigiyla hareket ediyor anladigim kadariyla :)

hazir yazmisken simdiye kadar yediklerimi de yazayim,

kahvalti 11:30 civari,
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

simdiye kadar yediklerim bunlar

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

aksam yemegi 16:30
1 tabak kabak kavurmasi, 2 yk yogurt

aksama da meyve falan yerim

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

saat 14 de
1 büyük elma yedim,

meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.

meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.
saat 8 bucuk gibi 3 parca karpuz yedim, bide az önce bi kac kasik puding attim agzima. bugun niyeyse hic doymadim ben.

motivasyon yazisi yazmam gerektigine karar verdim.
istedigimde basaramadigim hic bir seyle karsilasmadim ben bu zamana kadar buna kilo vermek de dahil.
ama ne olduysa bugun icimde sürekli bi yeme istegi var, karnim acikmalar falan ne oldu anlamadim. evdekiler de ay ye ne olacak demeleri üstüne gaza gelmis yemis bulunmaktayim.
pismanlik yasamiyorum ama ben bu kadar iradesiz degilim bunu bildigim icin gereksiz yere cok yanlis saatlerde yedigim icin kiziyorum kendime.
yoksa ben o 3 kasik pudingi sabah yesem benim icin hic bir sorun teskil etmeyecek, hayatimdan sunu cikarmam lazim bunu cikarmam lazim diyerek yasayabilcek biri degilim ben cünkü biliyorum. en büyük eksigim sabahlari iyi kahvalti etmeyip gecistirmem, önceleri cok iyi kilolalar verdim ve bu iyi bir kahvaltiyla güne baslamam sayesinde oldu, artik yarindan itibaren üsenip kahvaltiyi gecistirmek gibi bir sey yapmiycam. kendimi seviyorum günlük ben güclüyüm. kilo denen sey ise benden daha kücük onu yenebilirim, dövebilirim.

günaydin kizlaar :) dünkü pilatesin acisi bugun cikti, sabah uyandim yataktan kalkamadim, belim karnim hep aciyodu. neyse güne iyi bir kahvaltiyla basladim :)

kahvalti 10:45
1 tabak patates kavurma, 2 yk kabak kavurma, 4 yk yogurt yedim kahvalti niyetine yani hepsinin toplami 1 yemek tabagi yapti.

Günaydın canım :)
Demek sen yeni bir başlangıç yaptın ha süper :)
Cassey ho başlaman çok iyi olmuş kimi zaman 5-10 dk lık videoları oluyor sadece ama öldürüyor insanı. Ben 12. Günümdeyim hala her yanım ağrıyor, yorgun oluyorum ama etkisi müthiş. Bir de antremanlar falan mükemmelsin.
Konunu daha önce incelemiştim, nickini görmeden incirkarpuzla kilo vermece diye görünce aaa karpuz ve incir yiyerek mi kilo verecek, tam bana göre demiştim. Hihihih beyin durdu benim spor yapmaktan harap oldum başarılar dilerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…