- 13 Ağustos 2015
- 112
- 19
- 30
-
- Konu Sahibi incirkarpuz
tesekkur ederim insallah :)Insallah istedigin kiloya saglikla sifayla ulasirsin
aksam yemegi 17 de yedim,merhaba ben geldim, bugun ölcülerimi alamadim malesef hic hesapta olmayan bi isim cikti kahvalti edip disari cikmam gerekti, yarina kaldi artik.
sabah 10:30 civari,
2 dl tulum peyniri, 1 domates, 2 salatalik, 5 dilim karpuz yedim (salatalik domatesin üstüne yarim yemek kasigi zeytinyagi döktüm)
saat(14:30)
1 seftali, 2 incir yedim
simdiye kadar yediklerim bunlar 4 5 gibi aksam yemegi yerim aksam antremana gidicem
ünaydin günlük ben geldim :) ölcü alma isim bugun de olmadi artik ne zaman vakit bulursam o zaman.
Kahvalti 9:30
3 taze incir, 200 gr üzüm yedim, canim bir sey yemek istemedi acikirsam yerim artik
ünaydin günlük ben geldim :) ölcü alma isim bugun de olmadi artik ne zaman vakit bulursam o zaman.
Kahvalti 9:30
3 taze incir, 200 gr üzüm yedim, canim bir sey yemek istemedi acikirsam yerim artik
saat 12:45 de
kücük bi tabak firinda patates ,
1 kücük (sigara böregi boyutunda) peynir-patates karisik börek yedim.
cok aciktim aksam 9 gibi bir büyük yesil elma yedim, 10 gibi de büyük 1 fincan yesil cay ictim :)saat 16:00
1 adet seftali
aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim
bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum
saat 13:30 da,günaydin günlük :)
kahvaltimi 10:15 de yaptim
300 gr siyah cekirdekli üzüm ve 3 tane taze incir yedim :) (meyve beni tok tutuyor hem de sabah seker ihtiyacimi karsilamak adina tatliya saldirmamak icin bu sekilde bi kahvaltiyla basliyorum güne bazen)
aksam 19:30selam günlük :)
sabah 09:30
2 adet taze incir yedim sadece,
saat 11:00
3 adet taze incir
saat 13:30 bu saate kadar bisey yemeye vakit olmadi disardaydim,
1 adet acili cigköfte dürüm,
1.5 bardak ayran ictim
saat 14 civari
4 top bögürtlenli dondurma yedimbu yedigim dondurmayi gercek meyveden yapiyorlar ve icinde yapay seker yok kizlar o yüzden gönül rahatligiyla yedim.
bu arada bugun firsat buldum ve tartildim sabah, 71.2 geldim yani persembeden beri 300 gr vermisimneyse az olsun öz olsun diyip morelimi bozmuyorum. aksama hafif biseyler yerim heralde kick boks antremanina gidicem cünkü illa biseyler yemem lazim
kizlaar :) ben aksama karpuz yerim dediydim ama canim tursu cekti teretor diye bi tursu var biber patlicandan yapiliyo, 1 yemek tabagi ondan yedim aksam yemegi niyetineselam günlügüm ben geldim :)
kahvalti 9 civari,
1 dl tulum peyniri, 100 gr siyah üzüm, 1 seftali
saat 13 de
1 adet acma, 1 kutu naneli ayran (disardaydim ayak üstü yedim)
sonra saat 12 den 5 e kadar hic oturmadan gezdim disarda o kadar yorgunum ki. daha aksam yemegi yemedim meyveyle falan gecistirmeyi planliyorum ama bakalim.
saat 15 deselam kizlaar :) nasil gidiyor saglikli beslenme bakalim
kahvaltimi 11:30 da yaptim canim gec yemek istedi,
1 tabak karpuz ve 1 kk tulum peyniri yedim.
karpuz ne güzel meyve ya hem susuzlugu hem acligi aliyor.