- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 33
-
- Konu Sahibi smyyeeumitt
bakalm canm bu ay basladm incire adetime 10 gun kala sogana baslicamBenim pko değil ama kist üreten bir bünyem var. Bu kistler de çok büyüdüğü için hamile kalamıyprdum. O yüzden incir havuç kürünü yapmayı hiç düşünmedim. Senin de dediğin gibi o kür yumurtası olmayanlara. Bizim gibi kist problemleri olanlara saraçoğlu soğan kürünü ardından incir kürünü öneriyor
Bu pkolu olanlarda kalp durma riski fazla herhalde. Iki kez hamile kaldım ikisinin de kalbi durdu bu lanet pKO yapıyor tahminimce. Başka sebep bulunamadı çünkü.bakalm canm bu ay basladm incire adetime 10 gun kala sogana baslicam
Bu pkolu olanlarda kalp durma riski fazla herhalde. Iki kez hamile kaldım ikisinin de kalbi durdu bu lanet pKO yapıyor tahminimce. Başka sebep bulunamadı çünkü.
Canım pKO doğuştan geliyormuş Kiminde ergenlikte kiminde 30 Yaşında bile çıkıyor. Yani senin yapında pKO vardır ama ortaya geç çıkmıştır. Çok geçmiş olsun canım benim.Yaaama hamile kalmadan once yoktu bende kürtaj olduktan sonra cikti
merhaba kızlar.bende hamile kalmak için incir kürü ve havuç kürünü yaptım.uzun zamandır denedim ama hamile kalamamıştım.tahliller yapıldı ve ploraktin yüksekti.sonrasında incir kürüne başladım bu ay ilk denememde hamile kaldım.şimdi 5 haftalık hamileyim.darısı başınıza
soğan kullanmadımSogan kullandn mi tatlm sen
yumurta kalitesini arttırıyor.inofolik nedir ilk defa duydum
evet eczanede satılan bi ilaç inofolic. ama normal folik asit gibi değil. içeriği başka bu gebe kalmayı kolaylaştırıyor. folbiol folik plus gibi değil yani. toz karışımmış. daha almadım alıcam bu ayne işte o ilaçmı ?
bak ilgilenirsen bura da var faydaları, ben de buradan öğrendim. başlık açmışlar.ne işte o ilaçmı ?