Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim korunma sürecimde bitti..bir an önce hamile kalmak istiyorum...(tayin olmadan önce) bu küre başlasam faydası olurmu? dün yeni adet oldum lütfen cevap verin lütfeeeeen
incir kürü yumurtlamayı kolaylaştırıyor ve kaliteli yumurtalar olmasını sağlıyor doktorunuz hamile kalmanızda herhangi sorun olmadığını söylüyorsa küre başlamanın bi sorun olacağını sanmıyorum.Allah bir an evvel kucaklarımız doldursun inşallah
ewt doktorum hiç bir sorunum olmadığını söledi..rahim ve yumurtalıklarım temizmiş..dün adet oldum bugündenmi başlamam lazım peki?yoksa adetim bittikten sonramı?
istediğiniz zaman başlayabilirsiniz belli bir başlama zamanı yok bu kürün ama şimdi başlamanız birdahaki yumurtlama dönemi için daha iyi olacaktır.hayırlı haberlerinizi bekliyorum
istediğiniz zaman başlayabilirsiniz belli bir başlama zamanı yok bu kürün ama şimdi başlamanız birdahaki yumurtlama dönemi için daha iyi olacaktır.hayırlı haberlerinizi bekliyorum
İbrahim Saraçoğlu Hamilelik Kürü - YouTube
bu adresteki videoda ibrahim saraçoğlu kürü anlatıyor ayrıntılı bir sekilde.gerçi orda anlattığıyla sitesinde yazan arasında fark var ama artık bize kalmış uygulaması.
bi arkadaşım uyguladı kürü yarım litre suya 15-16 incir 20 dak. kaynatarak 2 defa 21 gün olarak ve hamile kaldı
birde ben marketlerden küçük paketlerde almıyorum inciri 5 kg lık pakette (mesela merto market yada pazardan) alıyorum.daha uyguna geliyo.ufak bi ipucu
zmhk inş diğer ay mutlu haberlerini alırız.ben de kürün 2.aşamasındayım hayırlısı bakalım.inş bu ay adet olmam ve bebişim gelir.bat 20 nisan zaman çabucak geçsin istiyorum tabi hayırlı haber alacaksam
ben bu ay da malesef adet oldum.hala 2. aşamadayım ama son 1 hafta.benim mayısa kaldı artık.senin hayırlı haberlerini bekliyorum artık canım...