• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir kürüyle ne kadar zamanda hamile kaldınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi zmhk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef bu sabah itibariyle adet oldum:( önümüzdeki maçlaa bakacaz artık.her işte bir hayır vardır

arkadaşlar merhaba ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim korunma sürecimde bitti..bir an önce hamile kalmak istiyorum...(tayin olmadan önce) bu küre başlasam faydası olurmu? dün yeni adet oldum lütfen cevap verin lütfeeeeen:6::6::6:

arkadaşlar merhaba ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim korunma sürecimde bitti..bir an önce hamile kalmak istiyorum...(tayin olmadan önce) bu küre başlasam faydası olurmu? dün yeni adet oldum lütfen cevap verin lütfeeeeen:6::6::6:

incir kürü yumurtlamayı kolaylaştırıyor ve kaliteli yumurtalar olmasını sağlıyor doktorunuz hamile kalmanızda herhangi sorun olmadığını söylüyorsa küre başlamanın bi sorun olacağını sanmıyorum.Allah bir an evvel kucaklarımız doldursun inşallah

incir kürü yumurtlamayı kolaylaştırıyor ve kaliteli yumurtalar olmasını sağlıyor doktorunuz hamile kalmanızda herhangi sorun olmadığını söylüyorsa küre başlamanın bi sorun olacağını sanmıyorum.Allah bir an evvel kucaklarımız doldursun inşallah

ewt doktorum hiç bir sorunum olmadığını söledi..rahim ve yumurtalıklarım temizmiş..dün adet oldum bugündenmi başlamam lazım peki?yoksa adetim bittikten sonramı?

ewt doktorum hiç bir sorunum olmadığını söledi..rahim ve yumurtalıklarım temizmiş..dün adet oldum bugündenmi başlamam lazım peki?yoksa adetim bittikten sonramı?

istediğiniz zaman başlayabilirsiniz belli bir başlama zamanı yok bu kürün ama şimdi başlamanız birdahaki yumurtlama dönemi için daha iyi olacaktır.hayırlı haberlerinizi bekliyorum

istediğiniz zaman başlayabilirsiniz belli bir başlama zamanı yok bu kürün ama şimdi başlamanız birdahaki yumurtlama dönemi için daha iyi olacaktır.hayırlı haberlerinizi bekliyorum

o zmn hemen bugün başlıyorum çok tşkr ederim..bi dahakine allahın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçirirm insallah..bebeğimi kaybedince çok üzüldüm...allah hepimize hayırlı şeyler yaşatır...

bir şey daha sorucam size incir-havuç kürü var bide o nedir bilginiz varmı?

İbrahim Saraçoğlu Hamilelik Kürü - YouTube
bu adresteki videoda ibrahim saraçoğlu kürü anlatıyor ayrıntılı bir sekilde.gerçi orda anlattığıyla sitesinde yazan arasında fark var ama artık bize kalmış uygulaması.
bi arkadaşım uyguladı kürü yarım litre suya 15-16 incir 20 dak. kaynatarak 2 defa 21 gün olarak ve hamile kaldı
birde ben marketlerden küçük paketlerde almıyorum inciri 5 kg lık pakette (mesela merto market yada pazardan) alıyorum.daha uyguna geliyo.ufak bi ipucu:D

burdaki videoda anlatıyor saraçoğlu.sanırım adeti 30 ve daha fazla günde bir gelenler için iyiymiş.emin değilim izle istersen

zmhk inş diğer ay mutlu haberlerini alırız.ben de kürün 2.aşamasındayım hayırlısı bakalım.inş bu ay adet olmam ve bebişim gelir.bat 20 nisan zaman çabucak geçsin istiyorum tabi hayırlı haber alacaksam:16:

zmhk inş diğer ay mutlu haberlerini alırız.ben de kürün 2.aşamasındayım hayırlısı bakalım.inş bu ay adet olmam ve bebişim gelir.bat 20 nisan zaman çabucak geçsin istiyorum tabi hayırlı haber alacaksam:16:

benim kür pazar bitiyor bu aydan ümitliyim tabi Allah ın dediği olur ama içimden güzel şeyler geçiyor inşallah.benim bat 30 nisan bakalım.Allah herkese minnacık melekler versin inşallah..

ben bu ay da malesef adet oldum.hala 2. aşamadayım ama son 1 hafta.benim mayısa kaldı artık.senin hayırlı haberlerini bekliyorum artık canım...:5:

ben bu ay da malesef adet oldum.hala 2. aşamadayım ama son 1 hafta.benim mayısa kaldı artık.senin hayırlı haberlerini bekliyorum artık canım...:5:

üzüldüm yaaaa. neyse daha varmış benim kür bitti bakalım..hayırlısı neyse o olsun olmazsada vakti varmış diicem sağlıkla hayırlısıyla olsun da ne olacaksa

tam gününde geldi yaaaa ..bat 30 nisandı ,o kadar istikrarlıki geldi yine :( ümidim azaldı sanki,şimdi herşeyi oluruna bırakacam.olacaksa olur bikaç ay daha olmazsa doktor yolları açılacak bize:(

selam ben incir havuç kürü yapıyorum adet döngüm 45gün olduğu için bu ilk ayım bugün 23. günüm kür bitti 21 gü yaptım şimdi adetimi bekliyorum
inşallah adet yerine bebiş gelir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back