• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir kürüyle ne kadar zamanda hamile kaldınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi zmhk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar incir kürünü denerken dikkat edin benim gibi sonucunda bir çok kist olarak dönmesin bana öyle oldu

adetliyken kullanılmıyomu .neden 25 gün .bende uygulamak istiyorum onun için tam kavramam lazım konuyu.

adetliyken kullanılmıyomu .neden 25 gün .bende uygulamak istiyorum onun için tam kavramam lazım konuyu.

İbrahim Saraçoğlu Hamilelik Kürü - YouTube
bu adresteki videoda ibrahim saraçoğlu kürü anlatıyor ayrıntılı bir sekilde.gerçi orda anlattığıyla sitesinde yazan arasında fark var ama artık bize kalmış uygulaması.
bi arkadaşım uyguladı kürü yarım litre suya 15-16 incir 20 dak. kaynatarak 2 defa 21 gün olarak ve hamile kaldı
birde ben marketlerden küçük paketlerde almıyorum inciri 5 kg lık pakette (mesela merto market yada pazardan) alıyorum.daha uyguna geliyo.ufak bi ipucu:D

İbrahim Saraçoğlu Hamilelik Kürü - YouTube
bu adresteki videoda ibrahim saraçoğlu kürü anlatıyor ayrıntılı bir sekilde.gerçi orda anlattığıyla sitesinde yazan arasında fark var ama artık bize kalmış uygulaması.
bi arkadaşım uyguladı kürü yarım litre suya 15-16 incir 20 dak. kaynatarak 2 defa 21 gün olarak ve hamile kaldı
birde ben marketlerden küçük paketlerde almıyorum inciri 5 kg lık pakette (mesela merto market yada pazardan) alıyorum.daha uyguna geliyo.ufak bi ipucu:D

teşkrlr canım ya ipucunda güzel inciri zaten eşimle birlikte tüketiyoruz bademle falan 5 kg luk daha iyi olur.inşllh bizdede işe yarar

merhaba arkadaşlar artık iyice psikolojim bozulmaya başladı 4 yıldır evliyim adet düzensizliğim var ve hala bebeğimiz yok:( doktorlara göre herşey normalmiş psikolojikmiş diyorlar ama artık bunaldım herkesin bebeği oluyor da neden benim olmuyor:(
bu incir kürüne illa adet sonrası mı başlamak gerekiyor? bilgilendirebilir misiniz?

eğer yanlş anlamazsan bişey soracağım.prolaktin hormonu yüksekliğide hamile kalmayı engelliyor ve adet düzensizliğide yapıyor..bu hormon değerinde normal mi?eğer yüksekse ilaçla düşüyor..yardımcı olmak istedim :)))

evet canım bir ara göğüsten sarı sıvı gelme olayını yaşadım çok korktum ama doktor prolaktine baktı sınırda olduğunu söyledi. ama birşey yapmadı. cuma günü incir kürüne başladı umutluyum bakalım umarım bu sefer başarıyla sonuçlanır... bunaldım artık bebek olmuyor diye düşünmekten...

cnm sınırdaysa engelleyebilir hamileliğini..aslında düşürücü ilaçlar yazıyorlar bir başka doktarada görün bence

kızlar ben de incir kürüne başladım.1 hafta oldu.hayırlısı bakalım. sonuç alan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim.:16:

ya ben bugün adet oldum.22.günüm incir küründen olabilir mi?ve devam etsem mi?

kürün ilkini tamamladım şimdi 7 günlük aradayım.adetim biteli 1 hafta oldu göğüslerim acıyo yaaa ara kanamamı olacakki çatlayacam meraktannn

canım senin adetini öne çektimi bu kür?benim 5 gün önce oldu bu ay da.bende ilk kısımdayım.

canım senin adetini öne çektimi bu kür?benim 5 gün önce oldu bu ay da.bende ilk kısımdayım.

hayır ilk kürün sonuna doğru,tam gelmesi gereken günde geldi.bidahaki adet günüm 3 nisan inşallah bisonraki adetimi görmeeeemmmm :D

ne yani şimdi adet günümde tekrar mı olurum acaba.bu ay iyice karışacak sanırım.ama ben küre devam ediyorum bakalım hayırlısı.inş canım en kısa zaman da hayırlı haberleri alırız...

dün adet olmam gerekiyordu hala bişey yok yaaa.test yaptım bişeyde çıkmadı çatlayacam meraktan.şubatta yumurtam çatlamamıştı ,dr a gittikten sonra başlamıştım incir kürüne.incir kürü yaparkende yumurta çatlamaması gibi birşey olmaz herhalde değil mi? bütün adet belirtileri de var eşimde sıkıldı artık testte çıkmadan kan testi yapmaya gidemezsin diyor. ne oluyo yaaaaa

canım geç yumurtlamış olabilirsin.çünkü incir küründe birkaç yumurta olabiliyormuş ya uzun bi süreyi alıyor yani yumurtalı dönem:))biraz daha sabret 3 gün geçsin testi tekrarla.inş hamilesindir.:38:

canım geç yumurtlamış olabilirsin.çünkü incir küründe birkaç yumurta olabiliyormuş ya uzun bi süreyi alıyor yani yumurtalı dönem:))biraz daha sabret 3 gün geçsin testi tekrarla.inş hamilesindir.:38:

inşallah yaaa Allah isteyen herkese bebişler versiinnn

Back