Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetliyken kullanılmıyomu .neden 25 gün .bende uygulamak istiyorum onun için tam kavramam lazım konuyu.
İbrahim Saraçoğlu Hamilelik Kürü - YouTube
bu adresteki videoda ibrahim saraçoğlu kürü anlatıyor ayrıntılı bir sekilde.gerçi orda anlattığıyla sitesinde yazan arasında fark var ama artık bize kalmış uygulaması.
bi arkadaşım uyguladı kürü yarım litre suya 15-16 incir 20 dak. kaynatarak 2 defa 21 gün olarak ve hamile kaldı
birde ben marketlerden küçük paketlerde almıyorum inciri 5 kg lık pakette (mesela merto market yada pazardan) alıyorum.daha uyguna geliyo.ufak bi ipucu
kızlar incir kürünü denerken dikkat edin benim gibi sonucunda bir çok kist olarak dönmesin bana öyle oldu
merhaba arkadaşlar artık iyice psikolojim bozulmaya başladı 4 yıldır evliyim adet düzensizliğim var ve hala bebeğimiz yok doktorlara göre herşey normalmiş psikolojikmiş diyorlar ama artık bunaldım herkesin bebeği oluyor da neden benim olmuyor
bu incir kürüne illa adet sonrası mı başlamak gerekiyor? bilgilendirebilir misiniz?
hayırlı bir sonuç alayım değil buraya dağlara taşlara yazarımmmmkızlar ben de incir kürüne başladım.1 hafta oldu.hayırlısı bakalım. sonuç alan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim.
canım senin adetini öne çektimi bu kür?benim 5 gün önce oldu bu ay da.bende ilk kısımdayım.
canım senin adetini öne çektimi bu kür?benim 5 gün önce oldu bu ay da.bende ilk kısımdayım.
canım geç yumurtlamış olabilirsin.çünkü incir küründe birkaç yumurta olabiliyormuş ya uzun bi süreyi alıyor yani yumurtalı dönem:))biraz daha sabret 3 gün geçsin testi tekrarla.inş hamilesindir.