İncir kürünü deneyenler ????

Kızlar günaydın, 6 ay oldu bizde bebek yok.. en eylül 7 de mens gördüm.. bebiş yok..
sizler incir kürünü nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz

7-8 adet kuru inciri yıkayıp ikiye böluyorsun. Eğer yumusaksa elinle böl bıçak kullanma.
Iki buçuk su bardağı hazır suyu küçük bir tencerede kaynat. Kaynayan suya incirleri ekle. 10-15 dk orta ateşte pişir. Ilidiktan sonra süz. Öğlen yemeginden 15-20dk evvel iç.
Her gün taze taze yapman gerekiyor detayli bilgiyi ibrahim Saraçoğlu nun sitesinde bulabilirsin.

pekii ben sabahtan yapıp öğlen içebilir miyim. cam bir şişeye koyup.

pekii ben sabahtan yapıp öğlen içebilir miyim. cam bir şişeye koyup.
Evet o gün içinde icebilirsin. Bir kerede içmek zorunda da değilsin eger tadı iğrenç gelirse o gün içinde birazini öğlen, birazini da akşam icebilirsin. Bir programinda İ.saracoglu öyle de demişti.

Bu arada doktora gittin mi? Ne kadarlık evlisin? Inşallah tez zamanda muradına erersin.

teşekkür ederim.. evet tabii gidiyorum. 2 yılı geçti evleneli. kendi dr um bana ilacı bıraktırıp 6 ay korunmadan ve benim ısrarla zayıflamam gerektiğini söyledi ayrıca stres yapmamamı ve kafama takmamamı da söyledi.. en mümkün ben bir iki gün unutsam etraftakiler sağolsunlar. neyse ben başka bir dr a gittim utandım açıkçası kendi dr ma gitmekten.. bu dr bana tarlusal verdi su an belim ağrıyor sanırım akşama yada yarına mens göreceğim.

amin inşallah isteyen herkese rabbim onlarla bereber bana da nasip eder.

Evet o gün içinde icebilirsin. Bir kerede içmek zorunda da değilsin eger tadı iğrenç gelirse o gün içinde birazini öğlen, birazini da akşam icebilirsin. Bir programinda İ.saracoglu öyle de demişti.

evet inşallah beğenirim tadını da.. rahat rahat içerim.

Anlıyorum canım aynı sıkıntı bende de var. Ama ben artık resti çektim soramiyorlar. Soranlarada istiyoruz dua edin diyorum napim.

Bu incir kürü gerçekten yumurta geliştirmede bir numara. Eğer yumurta tembelliğin varsa kesinlikle dene derim. Ovulasyona yakın günler içinde de havuç karıştırmani öneririm.

pco tanısı konuldu bana.. zor bir dönem geçirdik .. etkileri ilk günler ki gibi olmasa da devam ediyor tabii ki.
sen ne kadarlık evlisin

pco tanısı konuldu bana.. zor bir dönem geçirdik .. etkileri ilk günler ki gibi olmasa da devam ediyor tabii ki.
sen ne kadarlık evlisin
Bende iki yıl oldu. Geçen yil iki aylıkken bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Daha sonra ameliyat oldum 9cm kadar miyom çıkarıldı. Şimdi bebek için uğraşıyoruz 7 ay oldu. Doktor yumurta tembelligimin olduğunu söyledi. Ben de bu küre başladm bakalım nasip

çok geçmiş olsun canım,üzüldüm.. Rabbim yardımcın olsun.. umudumuzu kaybetmeyelim.. bizler elimizden geleni yapalım.
soğan kürünü deneyeceğim birde ben. tedavini nerede görüyorsun

çok geçmiş olsun canım,üzüldüm.. Rabbim yardımcın olsun.. umudumuzu kaybetmeyelim.. bizler elimizden geleni yapalım.
soğan kürünü deneyeceğim birde ben. tedavini nerede görüyorsun

Çok sağol cnm.
Ben ameliyati istanbulda oldum. Doktorum çok iyiydi sağolsun. Şuan Malatya'dayim özel bir hastaneye gidiyorum. Gerçi geçen ay ilaçlı yumurta takibi yapılacaktı gitmedim incir kürü yaptim. Doktora gidip gelmek çok yorucu iyice strese giriyorum psikolojim bozuluyor..

sende sağol canım. kelin merhemi olsa durumundayım. bu konuda kendime pek bir hayrım yok ama
daha yolun başlarındayız tedavimizi görelim ihmal etmeyelim kendimizi. gerisi Rabbim bilir.
zor bir süreç haklısın. benim bir arkadaşım var kendisine çok özeniyorum o kadar rahat ki
kimseyi hiçbir şeyi takmaz azcık o nun kadar olabilsem diyorum kendime..

Valla ne yalan söyleyeyim o tip insanlara ben de gıpta ile bakarim. Onların evlatları da akıllı uslu oluyor. Bizim gibi her şeyi sıkıntı eden stresli kimselerin çocuklarınin da ne uyku duzeni olur ne yemek. Gerginlikler çocuklara da geçiyor sanırım. Rahat olmanın formülünu bulursan haberim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…