İncir kürünü deneyenler ????

alaimisemaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
1.705
1.072
133
Merhaba hanımlar

Ben 8 gündür tam tarife uygun olarak incir kürünü içiyorum. Fakat 7.günden itibaren aşırı derecede bağırsaklarım bozuldu. Sürekli tuvalete çıkıyorum, karnım çok fena ağrıyor. İnternetten baktım incirin faydaları arasında kabızlık tedavisi var ve müshil etkisi yapar bile yazıyordu. Benim bu küre etkisini bozmaması için ara vermemem lazım biliyorum ancak iki gündür çok fena karın ağrısı yaşıyorum. Bugün sabah aç karnına değil de öğlen yemeğinden önce içmeye karar verdim. Yoksa bırakmalı mıyım? Benim gibi bunu yaşayanlar var mı? Neler yaptınız?

EDİT: Kızlar ben 10 gün neticesinde iyice fena oldum ve bıraktım. Bağırsakları hassas olan ya da kabızlık problemi olmayan bayanlar bence bunu kullanacakları zaman dikkat etsinler.

Son düzenleme:

canım sen bebegim olsun diyemii deniosun bu kürü

Ben denedım canım bu kuru ama tam anlamı ıle dogru yapamadım gunde 1 kez oda aksam yemekten snra ve aynı dedın gbı sureklı tuvlte cıkartıyr bende bıraktım snra

merhaba kızlar bende incir kürü yapıyorum ama sizin dediğiniz gibi bi etki yapmadı bende gayet normal hatta benimki yarın bitiyo 25 + 25 50 gün oldu bakalım faydasını görürsem Allahın izniyle yazarım

Ben denedım canım bu kuru ama tam anlamı ıle dogru yapamadım gunde 1 kez oda aksam yemekten snra ve aynı dedın gbı sureklı tuvlte cıkartıyr bende bıraktım snra

Cevap için teşekkür ederim canım. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor bizi bozdu

Ben sadece sabahları aç karnına yiyorum suyu çok kötü icemedim esimede zeytinyağlı incir kuru yediriyorum inşallah faydası olacak bu ay çok umutluyum faydası olursa yazarim sizede çok istiyoruz venüs olsun diye herşey vesile bakalım hayırlısı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bende incir kürü yapıyorum ama sizin dediğiniz gibi bi etki yapmadı bende gayet normal hatta benimki yarın bitiyo 25 + 25 50 gün oldu bakalım faydasını görürsem Allahın izniyle yazarım

Merhaba papatyamm,

Sen baya azimliymişsin. Ben bir hafatadan sonra yapmaktan usandim ya. Ama cidden karnim hala düzelmedi. Bağırsaklarım temizlendi sayesinde. Bari işe yarasa da bu sıkıntıyı çektiğime değse..

senin kaçıncı denemen?doktora falan gitin mi bi sorunun yoktur umarım.

Yakında güzel haberlerini almak dileğiyle

Son düzenleme:

Sağolasın canım. Umarım güzel haberlerle gelirsin

Amin canım inşallah iki yıldır yemedigim kalmadı bide bu inciri deniyoruz bakalim. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy amanın dostlaarr ben ne hallerdeyim bi bilseniz. perişanım yaa... Çok afedersiniz tuvalete gitmekten mahvoldum... Yemediğim muz,şeftali kalmadı bana mısın demiyor. :26:
Bıraktım bugün incir kürünü töbetöbe töbee daha ağzımı sürmem bu şeye...

merhaba canım evet başlamışken bitireyim dedim benim aslında iki tane çocuğum var ama çok büyüdüler bi tane daha bebeğimiz olsun istedik yaşımda bu arada 40 oldu yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz klomende kullandım ama olmadı dünde adet oldum bakalım hayırlısı :26::26::26::26:

bende bebek sahibi olmak istiyorum geçen ay korunmadık olmadı bu ay adet bitiminden sonra soğan kürüne başladım sabah aksam aç karnına içtim ancak kokusundan dolayı 1 hafta dayanabildim bu dönemde hergün düzenli ilişkim oldu bide benim sol yumurtalığımda yapışkanlık var yani çalışmıyormuş tek yumurtalıkla şansım daha düşük bu duruma çok üzülüyorum hayırlısı Allah'tan bakalım ne olucak ama çok istiyorum gece gündüz dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım ben 2 kere üst üste uyguladım 1 sene olmuştu isteyeli bir de bunu deneyeyim dedim ama tam olarak uyguladım bir daha yapmayacaktım işe yaramadı mı dedim o ay hamile kaldım hiçbir sorun yoktu ama 1sene olmuştu Allah a şükürler olsun şimdi hamileyim

Allah tamamına erdirsin canım. Valla ben de seve seve içiyordum ama bağırsaklarımı bozdu bırakmak zorunda kaldım. Bir daha da cesaret edemiyorum yine aynı sıkıntıyı yaşarsam diye...

Geçen ay doktora gittim yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi. bu ay ilaçla takip yapılacak. keşke bana incir kürü dokunmasaydı ilaca gerek kalmazdı bitkisel yol en iyisi aslında...

Amin inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız.. Daha yenisin sakın umutsuzluğa düşme

Ben incir kürü yerine inciri adete başlamadan yarim kilo alirdim hergün sabah ac karina yada gun ortasinda iki tanr 3 tane çiğ olarak yerdim taki adet bitip 20 gun bitene kadat çünkü incir yumurta olgunlastirip catlmaasina yardimci oluyor ve ben bunu yaklasik 4 ay a yakin yaptim ve Allaha cok Şükür 7 haftalik hamileyim bence suyunu icemezseniz bile çiğ olarak tuketin ve eger yumurta catlama probleminiz varsa yoksa pek bir ise yaradigini sanmiyorum ben inciri cok severim o yuzden severekte yedim suyunu ivmeyi hic dusunmedim birazda usendim sanirsam :)

Kızlar ben incir kürunu sabah aç karnına içiyordum. Demek bana ondan dokunmuş.

Bu ay öğlen yemeginden bir saat sonra içtim düzenli de yaptım hatta son hafta da havuç karıştırıp kaynattip. Çok şükür bu kez bağırsaklarımi bozmadı.

Kızlar günaydın, 6 ay oldu bizde bebek yok.. en eylül 7 de mens gördüm.. bebiş yok..
sizler incir kürünü nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…