- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi alaimisemaa
-
Merhaba hanımlar
Ben 8 gündür tam tarife uygun olarak incir kürünü içiyorum. Fakat 7.günden itibaren aşırı derecede bağırsaklarım bozuldu. Sürekli tuvalete çıkıyorum, karnım çok fena ağrıyor. İnternetten baktım incirin faydaları arasında kabızlık tedavisi var ve müshil etkisi yapar bile yazıyordu. Benim bu küre etkisini bozmaması için ara vermemem lazım biliyorum ancak iki gündür çok fena karın ağrısı yaşıyorum. Bugün sabah aç karnına değil de öğlen yemeğinden önce içmeye karar verdim. Yoksa bırakmalı mıyım? Benim gibi bunu yaşayanlar var mı? Neler yaptınız?
canım sen bebegim olsun diyemii deniosun bu kürü
Merhaba hanımlar
Ben 8 gündür tam tarife uygun olarak incir kürünü içiyorum. Fakat 7.günden itibaren aşırı derecede bağırsaklarım bozuldu. Sürekli tuvalete çıkıyorum, karnım çok fena ağrıyor. İnternetten baktım incirin faydaları arasında kabızlık tedavisi var ve müshil etkisi yapar bile yazıyordu. Benim bu küre etkisini bozmaması için ara vermemem lazım biliyorum ancak iki gündür çok fena karın ağrısı yaşıyorum. Bugün sabah aç karnına değil de öğlen yemeğinden önce içmeye karar verdim. Yoksa bırakmalı mıyım? Benim gibi bunu yaşayanlar var mı? Neler yaptınız?
Ben denedım canım bu kuru ama tam anlamı ıle dogru yapamadım gunde 1 kez oda aksam yemekten snra ve aynı dedın gbı sureklı tuvlte cıkartıyr bende bıraktım snra
Cevap için teşekkür ederim canım. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor bizi bozdu
merhaba kızlar bende incir kürü yapıyorum ama sizin dediğiniz gibi bi etki yapmadı bende gayet normal hatta benimki yarın bitiyo 25 + 25 50 gün oldu bakalım faydasını görürsem Allahın izniyle yazarım
Ben sadece sabahları aç karnına yiyorum suyu çok kötü icemedim esimede zeytinyağlı incir kuru yediriyorum inşallah faydası olacak bu ay çok umutluyum faydası olursa yazarim sizede çok istiyoruz venüs olsun diye herşey vesile bakalım hayırlısı...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba papatyamm,
Sen baya azimliymişsin. Ben bir hafatadan sonra yapmaktan usandim ya. Ama cidden karnim hala düzelmedi. Bağırsaklarım temizlendi sayesinde. Bari işe yarasa da bu sıkıntıyı çektiğime değse..
senin kaçıncı denemen?doktora falan gitin mi bi sorunun yoktur umarım.
Yakında güzel haberlerini almak dileğiyle
Allah tamamına erdirsin canım. Valla ben de seve seve içiyordum ama bağırsaklarımı bozdu bırakmak zorunda kaldım. Bir daha da cesaret edemiyorum yine aynı sıkıntıyı yaşarsam diye...Canım ben 2 kere üst üste uyguladım 1 sene olmuştu isteyeli bir de bunu deneyeyim dedim ama tam olarak uyguladım bir daha yapmayacaktım işe yaramadı mı dedim o ay hamile kaldım hiçbir sorun yoktu ama 1sene olmuştu Allah a şükürler olsun şimdi hamileyim
Amin inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız.. Daha yenisin sakın umutsuzluğa düşmebende bebek sahibi olmak istiyorum geçen ay korunmadık olmadı bu ay adet bitiminden sonra soğan kürüne başladım sabah aksam aç karnına içtim ancak kokusundan dolayı 1 hafta dayanabildim bu dönemde hergün düzenli ilişkim oldu bide benim sol yumurtalığımda yapışkanlık var yani çalışmıyormuş tek yumurtalıkla şansım daha düşük bu duruma çok üzülüyorum hayırlısı Allah'tan bakalım ne olucak ama çok istiyorum gece gündüz dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?