A Aybukekoz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 414 160 33 26 12 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #41 Ayseee1987 .!.: Bende çok karsızım, aslan pençesi kürümü yapsam incirmi yesem. İncir daha basit. Tam olarak nasıl uyguladun hangi gün, kaçtane, açmı tokmu çok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum kusurabakma. Genişletmek için tıkla... Yok canım sorun değil. Ben sabah ve öğlen yedim birer tane aç karnına. Başka da bişey yapmadım
Ayseee1987 .!.: Bende çok karsızım, aslan pençesi kürümü yapsam incirmi yesem. İncir daha basit. Tam olarak nasıl uyguladun hangi gün, kaçtane, açmı tokmu çok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum kusurabakma. Genişletmek için tıkla... Yok canım sorun değil. Ben sabah ve öğlen yedim birer tane aç karnına. Başka da bişey yapmadım
Ayseee1987 ⛧ⒶⓇⓎⒶⓃⒶ⛧ ᵕ̈♡︎ Pro Üye 13 Nisan 2018 7.318 16.180 248 12 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #42 Aybukekoz .!.: Yok canım sorun değil. Ben sabah ve öğlen yedim birer tane aç karnına. Başka da bişey yapmadım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim zaman ayırdığın için. Benim Daha bata 10 gün var, hiç umudum yok. Bidahaki ay bende incir kürü yapayım. Öpüldün...
Aybukekoz .!.: Yok canım sorun değil. Ben sabah ve öğlen yedim birer tane aç karnına. Başka da bişey yapmadım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim zaman ayırdığın için. Benim Daha bata 10 gün var, hiç umudum yok. Bidahaki ay bende incir kürü yapayım. Öpüldün...
A Aybukekoz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 414 160 33 26 12 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #43 Ayseee1987 .!.: Teşekkür ederim zaman ayırdığın için. Benim Daha bata 10 gün var, hiç umudum yok. Bidahaki ay bende incir kürü yapayım. Öpüldün... Genişletmek için tıkla... İnşallah seninde olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda seninde olsun
Ayseee1987 .!.: Teşekkür ederim zaman ayırdığın için. Benim Daha bata 10 gün var, hiç umudum yok. Bidahaki ay bende incir kürü yapayım. Öpüldün... Genişletmek için tıkla... İnşallah seninde olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda seninde olsun
Ayseee1987 ⛧ⒶⓇⓎⒶⓃⒶ⛧ ᵕ̈♡︎ Pro Üye 13 Nisan 2018 7.318 16.180 248 12 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #44 Aybukekoz .!.: İnşallah seninde olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda seninde olsun Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun aminn canım.
Aybukekoz .!.: İnşallah seninde olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda seninde olsun Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun aminn canım.