Bnde yeni aldim bakalim kullanan varmis miKızlar merhaba ben 8 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yaklaşık 5 aydır deniyoruz olmadı. Doktora gittim hiç bir sorun yok, kist felan da yok dedi internette bir kür okudum incir kürü aranızda bu kürü uygulayıp hamile kalan oldu mu yardımcı olur musunuz
Nasil iiciyorsun sen canimBen de 3 gundur basladm kullanmaya hadi hayirlisi
2 tane kuru inciri bir gece zeytinyaginda bekletip sbah ac karnina yiyirmNasil iiciyorsun sen canim
Bende başlıycam yarın inşallah kavuşuruz bebişlerimize kızlar2 tane kuru inciri bir gece zeytinyaginda bekletip sbah ac karnina yiyirm
Hadi insallah canimmmm❤Bende başlıycam yarın inşallah kavuşuruz bebişlerimize kızlar
2 tane kuru inciri bir gece zeytinyaginda bekletip sbah ac karnina yiyirm
Insllsh hepmize sifa olurŞu incir kuru icin bende esim icin deneticem insallah olur bebisimiz
Ayy insallahh 1 senedir ugrasiyorum olmuyo doktora gidiyorum gene aynii sorun yok hic diyo napacagimi sasirdimInsllsh hepmize sifa olur
Stres yapmyain akisina birakin olur .Ayy insallahh 1 senedir ugrasiyorum olmuyo doktora gidiyorum gene aynii sorun yok hic diyo napacagimi sasirdim
Evet onunda iyi cikti sorun yok sadece vitamin verdi ic ic nere kadar gene ayni evet stres yaptim cok sanirimm kafami rahat birakmam lazimStres yapmyain akisina birakin olur .
Esiniz baktirdiniz mi
Esinde sorun yok sa ozman akisina birak yumurtlama gunlerinde iliskiye gir ovulasyon testi al .onlari hamile kalmani kolaylastirir☺Evet onunda iyi cikti sorun yok sadece vitamin verdi ic ic nere kadar gene ayni evet stres yaptim cok sanirimm kafami rahat birakmam lazim
Insllah olur yaAldim canim hepsini denedimm sanirim stres olucak insallahh buay olur olmazsa bidahaki ay genede cok tesekkurler cvplariniz icin
Hadi yaa ben tam bilmiyorum ki yeterli derecede büyüyor mu 3-4 hafta doktora gitmiştim bana klomen vermişti. Emin olamadım şimdiKızlar benim de hiçbir problemim yoktu , ben de sizler gibi duydum ve yaptım . Prolaktini yükselttiğini bilmeden ve o ay prolaktinim sınıra çıktı ve eğer yumurtalarınız yeterli şekilde büyüyorsa bu kürle beraber daha fazla büyüyüp kist oluyorlar. Yumurtasın da büyüme problemi olmayanlara kullanmamasını tavsiye ederim. Tabii karar sizlerin ama deneyiyim bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?