Gebeliğe Hazırlık İncir kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yaklaşık 5 aydır deniyoruz olmadı. Doktora gittim hiç bir sorun yok, kist felan da yok dedi internette bir kür okudum incir kürü aranızda bu kürü uygulayıp hamile kalan oldu mu yardımcı olur musunuz

Bnde yeni aldim bakalim kullanan varmis mi

Bakin kizlar benim esimde sorun oldugu iicn onada icirecem

Eklentiler

• IMG-20200611-WA0000.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 234
Evet onunda iyi cikti sorun yok sadece vitamin verdi ic ic nere kadar gene ayni evet stres yaptim cok sanirimm kafami rahat birakmam lazim
Esinde sorun yok sa ozman akisina birak yumurtlama gunlerinde iliskiye gir ovulasyon testi al .onlari hamile kalmani kolaylastirir☺

Reactions: Jou
Kızlar bide İnciri suda kaynatıp suyunu için diye bir yazı okudum İbrahim saraçoğlu dan hangisi daha etkili acaba

Kızlar benim de hiçbir problemim yoktu , ben de sizler gibi duydum ve yaptım . Prolaktini yükselttiğini bilmeden ve o ay prolaktinim sınıra çıktı ve eğer yumurtalarınız yeterli şekilde büyüyorsa bu kürle beraber daha fazla büyüyüp kist oluyorlar. Yumurtasın da büyüme problemi olmayanlara kullanmamasını tavsiye ederim. Tabii karar sizlerin ama deneyiyim bu yönde

Hadi yaa ben tam bilmiyorum ki yeterli derecede büyüyor mu 3-4 hafta doktora gitmiştim bana klomen vermişti. Emin olamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…