Gebeliğe Hazırlık İncir kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaa ben tam bilmiyorum ki yeterli derecede büyüyor mu 3-4 hafta doktora gitmiştim bana klomen vermişti. Emin olamadım şimdi
Klomen de bildiğim kadarıyla yumurta geliştiriyor. Belki size iyi gelir . Ben de bilmiyorum , bana hormon sorunun yok dediler ben yine de zararı olmaz diye kullandım ama prolaktinim yükseldi

Merhaba esinize baktirdinizmi ?

Soğan kürü bundan daha iyi bence ben soğan kürü yle hamile kaldım

Yok canım henüz baktırmadık ama haftaya test yapılacak normalde 1 sene olmadan genel test yapmıyorlar ya bende yalan söylemek zorunda kaldım 1 sene oldu diye bakalım yapılacak testler
Aynen bakilmasi cok iyi olur. En azindan ona gore bsey denersin. Hayit suyu veya testere disli aslan pencesi falan arastir bence. Ben suan testere disli aslan pencesi kullaniyorum. Guzel haberler aliriz insallah

Hormon tahlili yaptırmadan incir kürü uygulanmamalı prolaktin sorununuz varsa eğer incir tavan yaptırıyor

Ne kafar zamandır deniyordun canım? Yani sence incirin faydası olmuşmudur? Ne düşünüyorsun..
Ben 5-6 aydır deniyordum olmuyordu ama bu ay hiç beklemediğim bir anda oldu yani önceki gibi acaba olucakmı diye düşünmedim bence incirinde faydası oldu çünkü sadece bu ay yedim bilmiyorum belki de denk geldi

Ben 5-6 aydır deniyordum olmuyordu ama bu ay hiç beklemediğim bir anda oldu yani önceki gibi acaba olucakmı diye düşünmedim bence incirinde faydası oldu çünkü sadece bu ay yedim bilmiyorum belki de denk geldi
Bende çok karsızım, aslan pençesi kürümü yapsam incirmi yesem. İncir daha basit. Tam olarak nasıl uyguladun hangi gün, kaçtane, açmı tokmu çok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum kusurabakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…