Klomen de bildiğim kadarıyla yumurta geliştiriyor. Belki size iyi gelir . Ben de bilmiyorum , bana hormon sorunun yok dediler ben yine de zararı olmaz diye kullandım ama prolaktinim yükseldiHadi yaa ben tam bilmiyorum ki yeterli derecede büyüyor mu 3-4 hafta doktora gitmiştim bana klomen vermişti. Emin olamadım şimdi
anladım canım teşekkür ederimKlomen de bildiğim kadarıyla yumurta geliştiriyor. Belki size iyi gelir . Ben de bilmiyorum , bana hormon sorunun yok dediler ben yine de zararı olmaz diye kullandım ama prolaktinim yükseldi
Merhaba esinize baktirdinizmi ?Kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yaklaşık 5 aydır deniyoruz olmadı. Doktora gittim hiç bir sorun yok, kist felan da yok dedi internette bir kür okudum incir kürü aranızda bu kürü uygulayıp hamile kalan oldu mu yardımcı olur musunuz
Yok canım henüz baktırmadık ama haftaya test yapılacak normalde 1 sene olmadan genel test yapmıyorlar ya bende yalan söylemek zorunda kaldım 1 sene oldu diyeMerhaba esinize baktirdinizmi ?
Soğan kürü bundan daha iyi bence ben soğan kürü yle hamile kaldımKızlar merhaba ben 8 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yaklaşık 5 aydır deniyoruz olmadı. Doktora gittim hiç bir sorun yok, kist felan da yok dedi internette bir kür okudum incir kürü aranızda bu kürü uygulayıp hamile kalan oldu mu yardımcı olur musunuz
Aynen bakilmasi cok iyi olur. En azindan ona gore bsey denersin. Hayit suyu veya testere disli aslan pencesi falan arastir bence. Ben suan testere disli aslan pencesi kullaniyorum. Guzel haberler aliriz insallahYok canım henüz baktırmadık ama haftaya test yapılacak normalde 1 sene olmadan genel test yapmıyorlar ya bende yalan söylemek zorunda kaldım 1 sene oldu diyebakalım yapılacak testler
Gerçekten mii ne zaman başlıyoruz soğan kürüne canım bir zamanı varmıSoğan kürü bundan daha iyi bence ben soğan kürü yle hamile kaldım
İnşallah canım benimAynen bakilmasi cok iyi olur. En azindan ona gore bsey denersin. Hayit suyu veya testere disli aslan pencesi falan arastir bence. Ben suan testere disli aslan pencesi kullaniyorum. Guzel haberler aliriz insallah
Adett bittikten 3 gün sonra canımGerçekten mii ne zaman başlıyoruz soğan kürüne canım bir zamanı varmı
Tamam canım teşekkür ederimAdett bittikten 3 gün sonra canım
Rica ederim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canımTamam canım teşekkür ederim
Amin canım inşallahRica ederim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
Yaaa teşekkür ederim başlamadım henüz bilgi almak istedim saol canımHormon tahlili yaptırmadan incir kürü uygulanmamalı prolaktin sorununuz varsa eğer incir tavan yaptırıyor
Rica ederim inşallah bir sıkıntı olmaz faydasını görürsünüz ben bilmeden yapmıştım 20 gün kadar maalesef 2 yıl boyunca ilaç kullanmak zorunda kaldım sonrasındaYaaa teşekkür ederim başlamadım henüz bilgi almak istedim saol canım
İyi akşamlar? Bu mesajdan sonra hamile kalmışsınız tebriklerGerçekten mii ne zaman başlıyoruz soğan kürüne canım bir zamanı varmı
Canım kür uygulamadım valla sadece inciri normal yedimİyi akşamlar? Bu mesajdan sonra hamile kalmışsınız tebriklerHangi kürü uyguladınız?
Ne kafar zamandır deniyordun canım? Yani sence incirin faydası olmuşmudur? Ne düşünüyorsun..Canım kür uygulamadım valla sadece inciri normal yedim
Ben 5-6 aydır deniyordum olmuyordu ama bu ay hiç beklemediğim bir anda oldu yani önceki gibi acaba olucakmı diye düşünmedim bence incirinde faydası oldu çünkü sadece bu ay yedim bilmiyorum belki de denk geldiNe kafar zamandır deniyordun canım? Yani sence incirin faydası olmuşmudur? Ne düşünüyorsun..
Bende çok karsızım, aslan pençesi kürümü yapsam incirmi yesem. İncir daha basit. Tam olarak nasıl uyguladun hangi gün, kaçtane, açmı tokmuBen 5-6 aydır deniyordum olmuyordu ama bu ay hiç beklemediğim bir anda oldu yani önceki gibi acaba olucakmı diye düşünmedim bence incirinde faydası oldu çünkü sadece bu ay yedim bilmiyorum belki de denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?