Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık İncir kürü ile hamisim
- Konu Sahibi Denz11
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- incir kürü kimyasal gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- 8 Haziran 2010
- 456
- 166
- 303
Ayy ne güzel hayırlı olsun, bende bu ay soğan kürü denedim inşallah bende sevinirim :) ne gibi belirtileriniz mevcut ?Tebrikler canim bende kurlere fazlasiyla inanirim bu ay sogan kuru denedim ve simdi hamisim ilaclarla cok uzub suruyor tedavi ama kurler bir iki aya etki gosteriyor
İlk hamile olduğumda aşırı bel ağrısı ve gaz vardı idrara çok sık çıkıyodum adete 3 gün kala test yaptım ogrendim bu ay hiç bişe hissetmedim hamile olmadigimi düsünüyodum grip oldum esim antibiyotil icme bi test yaptir dedi bende hic belirti yok olsa anlardim dedim israriyla 2 gun once test yaptim ve pozitif bende şaşırdım nasıl farkli olduguna ama suan göğüsleri fena acıyor ve bulantı var 5 hafta da başladı yani belirtiler
- 6 Ocak 2016
- 597
- 165
- 103
Benimde hiç belirti yok yarın adet tarihim inciri zeytin yağında bekletip yedim insallah fayda etmiştir hiç akıntı ağrı hocus hassasiyeti yok sadece açlığa dayanamıyorum bide mide bulantısı var havalardan da olabilir bakalım olmazsa AŞILAMA artikİlk hamile olduğumda aşırı bel ağrısı ve gaz vardı idrara çok sık çıkıyodum adete 3 gün kala test yaptım ogrendim bu ay hiç bişe hissetmedim hamile olmadigimi düsünüyodum grip oldum esim antibiyotil icme bi test yaptir dedi bende hic belirti yok olsa anlardim dedim israriyla 2 gun once test yaptim ve pozitif bende şaşırdım nasıl farkli olduguna ama suan göğüsleri fena acıyor ve bulantı var 5 hafta da başladı yani belirtiler
- 6 Ocak 2016
- 597
- 165
- 103
Hala
Adet olmam gerekirken olmadım bugün hiç bi belirtim yok hamilelik belirtilse adetteİnşallah yarın sonucu bizede söyle benim istahim kapandı aksine degisiomus KİŞİYE göre bide inciri haşlayıp icsen kür olarak denesen ben onu içmeye başladım kasiklarim ağrıyordu yumurtaliklara etkisi olur baya demekki eşime de keçi boynuz kürü yaptim
- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- 13
Tebrikler canim bende kurlere fazlasiyla inanirim bu ay sogan kuru denedim ve simdi hamisim ilaclarla cok uzub suruyor tedavi ama kurler bir iki aya etki gosteriyor
Soğan kürünü adetten kac gün sonra uygulamaya basladiniz? Ve yumurtlama gunlerini değerlendirdiniz mi sogan kürü kullandiginiz zaman. Hayirli olsun bu arada
- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Cok tesekkur ederim canim.Ben 5 ci gunu basladim adet biter bitmez.evet pko yuzunden yumurtam olusmuyordu.bu ay fazlasiyla akintin oldu.ve denedik olduSoğan kürünü adetten kac gün sonra uygulamaya basladiniz? Ve yumurtlama gunlerini değerlendirdiniz mi sogan kürü kullandiginiz zaman. Hayirli olsun bu arada
- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- 13
Benim iki yumurtalikta da küçük kist var o yüzden kanama olarak dökülürse şanstir bi de gebelik olursa düşük tehlikesi olabilir diye okudum ondan kafam karışıkCok tesekkur ederim canim.Ben 5 ci gunu basladim adet biter bitmez.evet pko yuzunden yumurtam olusmuyordu.bu ay fazlasiyla akintin oldu.ve denedik oldu
- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Ya oyle dusunme.Allah bile bilir onu asla..bende simdi dusunuyorum acaba nasil olacak,?dusukmu olacak,?oyle seyler dusunmemek lazim.Benim iki yumurtalikta da küçük kist var o yüzden kanama olarak dökülürse şanstir bi de gebelik olursa düşük tehlikesi olabilir diye okudum ondan kafam karışık
- 16 Nisan 2008
- 5.224
- 14.073
- 773
Arkadaşlar soğan suyu ve incir kürünü uygulamak istiyorum ama o kadar bilgi yoğunluğu var ki aklım karıştı.
Saraçoğlunun videolarında soğan suyunu
Kürü adetten 10 gün başlanır diyor. Ama bakıyırum forumda adetten sonra başlayıp hamile kaldım deniliyor.
Bir de havuç kürüne başlamak için adetin öncesi veya sonrasının olmasının bir önemi var mı? Yani ne zaman başlamalıyım.
Kürü adetten 10 gün başlanır diyor. Ama bakıyırum forumda adetten sonra başlayıp hamile kaldım deniliyor.
Bir de havuç kürüne başlamak için adetin öncesi veya sonrasının olmasının bir önemi var mı? Yani ne zaman başlamalıyım.
- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- 13
Arkadaşlar soğan suyu ve incir kürünü uygulamak istiyorum ama o kadar bilgi yoğunluğu var ki aklım karıştı.
Ayni kafa karışıklığını yaşıyoruz sanırım
- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- 13
Ya oyle dusunme.Allah bile bilir onu asla..bende simdi dusunuyorum acaba nasil olacak,?dusukmu olacak,?oyle seyler dusunmemek lazim.
Sağlıkla dünyaya gelir inşallah
Hadi inşallah olur test yapcakmisin
Hala
Adet olmam gerekirken olmadım bugün hiç bi belirtim yok hamilelik belirtilse adette
İnşallah yarın sonucu bizede söyle benim istahim kapandı aksine degisiomus KİŞİYE göre bide inciri haşlayıp icsen kür olarak denesen ben onu içmeye başladım kasiklarim ağrıyordu yumurtaliklara etkisi olur baya demekki eşime de keçi boynuz kürü yaptim
Canım incir ve keçiboynuzu kürlerini nasıl yaptığı ı bana anlatır mısın? Hayırlı olsun tebrik ederim Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah
Adetim 5.günü inciri 15 dk haşladim normalde 8 tane falan incir ama ben içmeden 3 incir attım .ve iki tane havucu 20 dk hasladimikisini karıştırıp hergün içtim eşime de 3 tane keçiboynuzunu 5 dk kaynattim aksamlari icirdim keçi boynuzlarinida yedi hatta ama eşim acayip enerji veriodu ilişkiye iki günde bir girmek daha iyi dedi doktor ama eşim dutamiyodu keci biynuzundan dolayi yumurtlama haftama kadar ilişki oldu sonra bıraktım adete son 10 gün ilişkiye girmedim zaten yumurta çatlama dönemi geçti die
- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Sagol canim sendr hamis olursun insallah gelecek aySağlıkla dünyaya gelir inşallah