Kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat yaklaşık 5 aydır deniyoruz olmadı. Doktora gittim hiç bir sorun yok, kist felan da yok dedi internette bir kür okudum incir kürü aranızda bu kürü uygulayıp hamile kalan oldu mu yardımcı olur musunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık İncir kürü ile hamile Kalma
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
Merhaba incir kürü nasıl yaptınız acabaCanım ben uyguladım incir kürünü ve suan 22 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum çok şükür darısı sana ve isteyen herkese olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 18
- 31
Merhaba, incir kürünü bende denemek istiyorum. Rica etsem nasıl kullandığı konusunda bilgi verebilir misin? Teşekkürler..Canım ben uyguladım incir kürünü ve suan 22 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum çok şükür darısı sana ve isteyen herkese olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladımMerhaba incir kürü nasıl yaptınız acaba
Canım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladımMerhaba, incir kürünü bende denemek istiyorum. Rica etsem nasıl kullandığı konusunda bilgi verebilir misin? Teşekkürler..
- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 18
- 31
Çok teşekkür ederim her gün yeniden mi yapıyoruz bu kürü? Mesela soğan suyu 15 günlük bir kür. Bu kürü kaç gün tekrar etmek gerekir?Canım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladım
22 gün iç 7 gün ara ver canım. Ve her gün yapıcaksın bu kürü biraz uğraştırıcak ama değiyor. Rabbim inşallah hayırlısını versinÇok teşekkür ederim her gün yeniden mi yapıyoruz bu kürü? Mesela soğan suyu 15 günlük bir kür. Bu kürü kaç gün tekrar etmek gerekir?
22 gün içip 7 gün ara veriliyor canım aç karnına içiceksinÇok teşekkürler siz kaç gün uyguladınız sabah akşammı aç tok karnına nasıl yaptınız
- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 18
- 31
Çok teşekkür ederim canım22 gün içip 7 gün ara veriliyor canım aç karnına içiceksin
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım
Maşallahhh çok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun peki aynı ay içinde mi hamile kaldınız?Canım ben uyguladım incir kürünü ve suan 22 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum çok şükür darısı sana ve isteyen herkese olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ben incir kürünü tam tarif yapıp hiç aksatmadan kullandım, hamile kalmayı bırak bide üstüne 10 gün adetim gecikti.. Doktora sordum bu durumu incir kürünü ilk defa duyuyorum bilemem dedi. Ben her bünyenin aynı olmadığını düşünüyorum, birine iyi gelen diğerine gelmeyebiliyor. Süt maydonoz buharı...kaç kere oturdum. Hiçbir işe yaramadı.
Ben böyle şeylere bu yüzden inanmıyorum artık. Ama illa ki faydasını görenler de var. İyice araştırmak lazım.
Ben böyle şeylere bu yüzden inanmıyorum artık. Ama illa ki faydasını görenler de var. İyice araştırmak lazım.
Bende uygulucam bu ay peki adetiniz bittikten sonra mı başladınız içmeye aç yada tok farkeder miCanım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladım
İnşallah hayırlısı ile olsun gerçekten çok stresli sıkıntılı bir süreç oluyor rabbim hepimize kolaylık versin inşallahAmin inşallah canım evet ben aynı ay içinde hamile kaldım tesadüf mü gerçekten tamamen onun etkisi mi bilemiyorum ama inşallah sizede şifa olur