İncir Kürü/Acaba Hamilemiyim?

İnanın bi bilgim yok ben sadece kendi sürecimi yazdım belki bi faydası olur diye. Araştırın Allahtan ümit kesilmez bu ay birini yapın başka ay birini. Ben geçen sene soğan kürü yapmıştım incir küründen önceki ay da çörekotu bal tarçın yapmıştım.Rabbim vesile kışdı çok şükür.

Fsh 25 çıktı.yas 30 cnm
Anladı canım biraz yüksek ama Rabbim istese nasip eder mutlaka.Benim naciz önerim doktora gidin onun dediklerini yapın yanında bu kürleri yapın.Ben hem glifor hem inofolic kombi kullanıyordum.Pcos var bende.İlaçların yanında yaptım kürümü

Dün dr gittim zaten cnm okadar sinirimi bozdu ki daha tahlil sonuçları çıkmadan yapacağım bişey yok belki belki tüp bebek dedi yolladı delirdim

Dün dr gittim zaten cnm okadar sinirimi bozdu ki daha tahlil sonuçları çıkmadan yapacağım bişey yok belki belki tüp bebek dedi yolladı delirdim
Hiç moralini bozma bu işler biraz da stres olmayınca oluyor.Sen elinden geleni yap tedavini geciktirme.Doktorunu da değiştir. Rabbim büyük

Slm kizlar bende incir ve havuc kurune baslicam yarin. Ibrahim saracoglu ayri kaynatin suyu sonra birlestirin siseye koyun diyor. Gunde 1 kere ac tok farketmezmis. Buz dolabinda saklanabilir. En azindan bikac gun gider bittikce yeniden yaparim. Bugun ilk gunum yarin baslasam olur sanirim dimi..

Canım tam olarak bilemiyorum ama taze olması iyi olur bence. Soğan kürü için sıcağa yakın ılık içmek lazım demişti. İyice bir araştır istersen..

Bu konuyu açtığımı unutmuşum.. Bu arada ben bebeğimi kaybettim. 11 haftalıkken ensede su toplaması nedeniyle kalbi durdu. Kürtaj ve düşük olduğu için şuan beklemedeyim. Beklerken önce soğan gebelik düşünürken de incir kürü yapmayı düşünüyorum. Rabbim vesile kılsın. Bu arada bir doktordan gebelik düşünürken mutlaka folik asit alınması gerektiğini duydum. folik asitte yumurtaları geliştiriyormuş. Ben incir kürüne ek inafolic kombi kullanıyordum.

Cok gecmis olsun basiniz sagolsunn.. inss biran once yeniden alirsiniz mujdeli haberi.. ben bugun cikip incir ve havuc alicam. Folik asit kullaniyorum. Onuda birakmam. Bakalim 21 gun en azindan denemek kolayda hergunde incir kaynatmak zor geldi . Havucla karistieinca belki en azindan 2 gun gider ins

incir kürü gerçekten mucize bence ki ben 21 gün bile denememiştim üstelik başladığımda adetli bile değildim yada öyle denk geldi bilmiyorum ama o ilk çift çizgiyi görmek çok güzeldi Allahım hepimize sağlıklı mutlu bebişler versin. :)

Ne guzell adinizaa cokk sevindimmm... bende simdi geldim marketten incir ve havuc aldim ayri kaynaticam ikisininde faydasi varmis.. inas banada etkili olir suan adetimin 2. Gunu hergun denjcem. Pek hergun mi yaptiniz yani ikisini ayri karistirip birlestirin siseye koyun bittikce yenileyin diyordu ibrahim saracoglu oyle yapicam

iki defa kullandım havuçla beraber onun dışında sadece incir yaptım öyle devam ettim sadece 15 gün falan kullanmış sonrasında nedensizce bıraktım daha doğrusu unuttum diyeyim ama kasık ağrısı ve mide bulantısı yapıyor incirleri iyice yıkadım ben kullanırken bide marketten değilde pazarcı teyzelerden doğal olanından almıştım diğerleri hep unlu kokuyor çünkü umarım işe yarar sizde de :)

Inss bakalm kaynattim sogusunlar karistiricam gunde 1 kere yeterlimi

ben akşamdan yapıyordum çalıştığım için akşam yemekten önce ve sabah içiyordum

Canımmmm
Lütfen bana aç karnına mı tok mu içtin söyler misin
Allah bağışlasın
Bizlere de nasip eylesin

Bende incir kueu yaptim bu ay ve hamileyim bilmiyorm onun sayesindemi ama cok sukur oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…