- Konu Sahibi leylunehar
-
Erken bence testte çıkmayabilir.İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canım.Merhaba ben de bu ay yaptım kürü ama bata 5 gün varken test yaptım ama çıkmadı. Şu an aşırı derderecede başımın üst kısmı yanıyor ve aşırı su içme ihtiyacı hissediyorum
Ben ilk günü başladım 21 gün olacak ama ikinci gün de olabilir benceincir kürüne ne zaman başladınız ? adetin ilk günü mü? ben 2. günüdeyim şimdi başlasam olur mu ? kaç gün içicez
olabilirse evde var aldımda bu seferde diğer hormonlara zarar veri dedikleri için içmemiştimBen ilk günü başladım 21 gün olacak ama ikinci gün de olabilir bence
Ben bi zararını görmedin ama hanile de kalmadımolabilirse evde var aldımda bu seferde diğer hormonlara zarar veri dedikleri için içmemiştim
merhabalar. pcos hastasıyım. çok şükür bir oğlum var benim 7 yaşında ikinciyi de iki yıla yakındır istiyoruz olmuyor. şuan glifor+inofolic combi kullanıyorum. glifora başladığımdan beri adetim en fazla 35 günde bir olur geçen ay 31. günde olmuştu. bu ay 36. gündeyim. inşallah hamileyimdir. bu ay incir kürü yaptım.göğüs ağrım var başka bir belirtim de yok. test yapmak istemiyorum negatif çıkması korkutuyor beni sizce hamilemiyimdir. Bu incir kürü işe yaramış mıdır? keşke yaramış olsa.mrba cnm rabbim önce seninkini sana bağışlasın.sonra da olmayanlara nasip etsin inş.sen adetten sonra mı başladın.hangi xamnda yaptn.adetimin ilk günü şu an.soğan kürü yaptm bu ay.bunu da denemek istyrm
Nasl yaptğnı anlatr mısın cnm.sen tecrübelisin şimdiS Samsungeliniii merhaba canım. evet adetin ilk günü başlamıştım. ikide olur. 21 gün yaptım. dene bence biz çarelere başvuralım Rabbim nasip eder inşallah.
Nasl yaptğnı anlatr mısın cnm.sen tecrübelisin şimdi
Amin sağolun.Valla onun için incir ve havuç yapmak gerekiyor diyorlar ama ben sadece incir yaptım.Kaldığıma göre demek ki çatladı.Rabbiöin vesilesi ile her akşam 6-7-8 tane inciri (boyutuna göre) klorsuz suda kaynara çıktıktan sonra 15-20 dk yarım litre suyla kaynattım.Soğuduktan sonra bi bardak akşam bi bardak sabah içtim.haşladığımız incirleride eşimle yedik.Hem incirler boşa gitmesin hemde daha yararı olsun diye.adetin birinci gününden başlayarak 21 gün yaptım.Rabbim nasip etti buda vesile oldu.İnşallah kalp atışlarını da alırız.Sebeplere başvurmak bizden takdir Allahtan
Gece yatmadan yapıp içiyordum sabah da uyanınca. Genelde aç gibi bişey :)Çok saol cnm.aç tok farkeder mi acaba yaa
Allah razı olsn cnm.rabbim sana o sevinci vermş.dileten isteyen herkese de verir inş.bana da ikincisini nasp eder inşGece yatmadan yapıp içiyordum sabah da uyanınca. Genelde aç gibi bişey :)
ÇOOK ŞÜKÜR..Çok sağol canım. Sana da en yakın zamanda hayırla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim. PCOS mu var sende de?Allah razı olsn cnm.rabbim sana o sevinci vermş.dileten isteyen herkese de verir inş.bana da ikincisini nasp eder inş
ÇOOK ŞÜKÜR..Çok sağol canım. Sana da en yakın zamanda hayırla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim. PCOS mu var sende de?[/QUOTE .
Yok cnm bi sıkıntı ama 8 aydr bebiş bekliyorum.3 sene doğum kontrol hapı kullandım.beklyrz
Aynen öyle cnm.yarım litre 2.5 bardak suya denk gelir ben 3 bardak su koydum ama katnadıktan sonra 1 bardak anca kaldıAnladım canım. Daha vakti gelmemiştir. Ama sen elinden geleni yap sebeplere başvurmak bizden Takdir Allahtan. Allah yardımcın olsun..
Bende öyle koyuyordum altı kısık ve kapağıyla kaynatırsan 2 bardak kalıyo.Ayrıca incirler su çekiyo iyice süz ve incirleri de yiyinAynen öyle cnm.yarım litre 2.5 bardak suya denk gelir ben 3 bardak su koydum ama katnadıktan sonra 1 bardak anca kaldı
İlkin altını kısmayı unutmuşum.şu an devam ediyoruz bakalım.inş faydasını görürümBende öyle koyuyordum altı kısık ve kapağıyla kaynatırsan 2 bardak kalıyo.Ayrıca incirler su çekiyo iyice süz ve incirleri de yiyin
inşallah canım.İlkin altını kısmayı unutmuşum.şu an devam ediyoruz bakalım.inş faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?