• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İncir Kürü/Acaba Hamilemiyim?

Merhaba ben de bu ay yaptım kürü ama bata 5 gün varken test yaptım ama çıkmadı. Şu an aşırı derderecede başımın üst kısmı yanıyor ve aşırı su içme ihtiyacı hissediyorum
Erken bence testte çıkmayabilir.İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canım.

incir kürüne ne zaman başladınız ? adetin ilk günü mü? ben 2. günüdeyim şimdi başlasam olur mu ? kaç gün içicez

merhabalar. pcos hastasıyım. çok şükür bir oğlum var benim 7 yaşında ikinciyi de iki yıla yakındır istiyoruz olmuyor. şuan glifor+inofolic combi kullanıyorum. glifora başladığımdan beri adetim en fazla 35 günde bir olur geçen ay 31. günde olmuştu. bu ay 36. gündeyim. inşallah hamileyimdir. bu ay incir kürü yaptım.göğüs ağrım var başka bir belirtim de yok. test yapmak istemiyorum negatif çıkması korkutuyor beni sizce hamilemiyimdir. Bu incir kürü işe yaramış mıdır? keşke yaramış olsa.mrba cnm rabbim önce seninkini sana bağışlasın.sonra da olmayanlara nasip etsin inş.sen adetten sonra mı başladın.hangi xamnda yaptn.adetimin ilk günü şu an.soğan kürü yaptm bu ay.bunu da denemek istyrm

Nasl yaptğnı anlatr mısın cnm.sen tecrübelisin şimdi

Amin sağolun.Valla onun için incir ve havuç yapmak gerekiyor diyorlar ama ben sadece incir yaptım.Kaldığıma göre demek ki çatladı.Rabbiöin vesilesi ile her akşam 6-7-8 tane inciri (boyutuna göre) klorsuz suda kaynara çıktıktan sonra 15-20 dk yarım litre suyla kaynattım.Soğuduktan sonra bi bardak akşam bi bardak sabah içtim.haşladığımız incirleride eşimle yedik.Hem incirler boşa gitmesin hemde daha yararı olsun diye.adetin birinci gününden başlayarak 21 gün yaptım.Rabbim nasip etti buda vesile oldu.İnşallah kalp atışlarını da alırız.Sebeplere başvurmak bizden takdir Allahtan

Anladım canım. Daha vakti gelmemiştir. Ama sen elinden geleni yap sebeplere başvurmak bizden Takdir Allahtan. Allah yardımcın olsun..

Merhaba ben adetin 5.günündeyim bugün incir kürüne başlamak istiyorum işe yarar mı sizce?bide fsh yuksek çıktı onun içinde ibrahim saracoglundan testere dişli aslan pençesi duydum onada başlasam birlikte sakıncası olurmu ne dersiniz yardım edin lütfen :(

Back