- Konu Sahibi leylunehar
-
inşallah çok sağolun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Cumaya kadar bekleyip yapmaya karar verdim. Sonucu burdan paylaşırım inşallahTest yapın öylede böylede sonucu öğreneceksiniz zaten. Kafanız rahat olur stresiniz gider. İnşaAllah mevlâ ol demiştir de olmuştur.
inşallah çok sağolun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Cumaya kadar bekleyip yapmaya karar verdim. Sonucu burdan paylaşırım inşallah
Hamile misinizmerhabalar. pcos hastasıyım. çok şükür bir oğlum var benim 7 yaşında ikinciyi de iki yıla yakındır istiyoruz olmuyor. şuan glifor+folidoce kullanıyorum. glifora başladığımdan beri adetim en fazla 35 günde bir olur geçen ay 31. günde olmuştu. bu ay 36. gündeyim. inşallah hamileyimdir. bu ay incir kürü yaptım.göğüs ağrım var başka bir belirtim de yok. test yapmak istemiyorum negatif çıkması korkutuyor beni sizce hamilemiyimdir. Bu incir kürü işe yaramış mıdır? keşke yaramış olsa..
Evettt çok şükürHamile misiniz
Allah bağışlasın incir kürü çatlatmaya yarar mı sizceEvettt çok şükür
Amin sağolun.Valla onun için incir ve havuç yapmak gerekiyor diyorlar ama ben sadece incir yaptım.Kaldığıma göre demek ki çatladı.Rabbiöin vesilesi ile her akşam 6-7-8 tane inciri (boyutuna göre) klorsuz suda kaynara çıktıktan sonra 15-20 dk yarım litre suyla kaynattım.Soğuduktan sonra bi bardak akşam bi bardak sabah içtim.haşladığımız incirleride eşimle yedik.Hem incirler boşa gitmesin hemde daha yararı olsun diye.adetin birinci gününden başlayarak 21 gün yaptım.Rabbim nasip etti buda vesile oldu.İnşallah kalp atışlarını da alırız.Sebeplere başvurmak bizden takdir AllahtanAllah bağışlasın incir kürü çatlatmaya yarar mı sizce
Amin canım benim de birinci günüm şimdi yapsam mı acaba muhtemelen Benin de çatlamıyo doktor yumurtama çok iyi demişti çünküAmin sağolun.Valla onun için incir ve havuç yapmak gerekiyor diyorlar ama ben sadece incir yaptım.Kaldığıma göre demek ki çatladı.Rabbiöin vesilesi ile her akşam 6-7-8 tane inciri (boyutuna göre) klorsuz suda kaynara çıktıktan sonra 15-20 dk yarım litre suyla kaynattım.Soğuduktan sonra bi bardak akşam bi bardak sabah içtim.haşladığımız incirleride eşimle yedik.Hem incirler boşa gitmesin hemde daha yararı olsun diye.adetin birinci gününden başlayarak 21 gün yaptım.Rabbim nasip etti buda vesile oldu.İnşallah kalp atışlarını da alırız.Sebeplere başvurmak bizden takdir Allahtan
Olabilir canım dene bence.Yumurtan varsa bile daha kaliteli olur yoksa saraçoğlunun incir+ havuç kürünü dene o çatlatma içinmiş.pcos varmı sende?Amin canım benim de birinci günüm şimdi yapsam mı acaba muhtemelen Benin de çatlamıyo doktor yumurtama çok iyi demişti çünkü
Ben şimdi kaynatıcam yaa sabah yine bu kaynattığımdan içicem dimi
37.günde öğrendimleylunehar canım peki kaç ıncı gün hamile oldun
Hayır şükür yok bişey bende kaynıyo şuan incirlerOlabilir canım dene bence.Yumurtan varsa bile daha kaliteli olur yoksa saraçoğlunun incir+ havuç kürünü dene o çatlatma içinmiş.pcos varmı sende?
Merheba sanırım polikistik overlisiniz bende bebiş istiyorum rabbim nasip ederse inşallah ama size bu kür hakkında bir şeyler sormak istedim yapmayı düşünüyorum siz ilaçsız regl görüyormuydunuz yani bir düzeniniz varmıydı havuç kurunu yapmadınız galibaAfiyet Şifa olsun canım. Rabbim sebep kılsın inşallah
Merhaba ben ilaçsız adet görüyordum ama 2-3 ayı bulduğu oluyordu. Glifordan sonra 30-35 arası adet görmeye başladım. Sadece incir kürü yaptım havuç yapmadım.Merheba sanırım polikistik overlisiniz bende bebiş istiyorum rabbim nasip ederse inşallah ama size bu kür hakkında bir şeyler sormak istedim yapmayı düşünüyorum siz ilaçsız regl görüyormuydunuz yani bir düzeniniz varmıydı havuç kurunu yapmadınız galiba
Teşekkür ederim cevapladığın için rabbim yavrunu sana bağışlasınMerhaba ben ilaçsız adet görüyordum ama 2-3 ayı bulduğu oluyordu. Glifordan sonra 30-35 arası adet görmeye başladım. Sadece incir kürü yaptım havuç yapmadım.
aminn sağol canım. Rabbim sağlıkla kolaylıkla tez zamanda ve hayırlısıyla sana da nasip etsin. AMİNTeşekkür ederim cevapladığın için rabbim yavrunu sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?