- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk kez denicem bu ayMerhaba canım, inşallah bir daha yaşamazsın daha sağlıklı gebeliklerin olur. Ben duydum ama daha denemedim. Benim duyduğumda kullandığı ay hamile kalmış .
Zarari mi oldu yaniBen yapmistim bi yararini görmedim.daha sonrada prolaktinim yüksek cıkmıstı.
Ondanmi oldu bilemiyorumki.ondan baya sonra ölcülmüstu ama incir prolaktini cok yükseltiyomus.kaş yaparken göz cikarmayin bence.herhangi bi sikintiniz varmi hormonal.Zarari mi oldu yani
Hormonal bi sıkıntım yok lh yuksekti biraz ama doktor onemli degil demistiOndanmi oldu bilemiyorumki.ondan baya sonra ölcülmüstu ama incir prolaktini cok yükseltiyomus.kaş yaparken göz cikarmayin bence.herhangi bi sikintiniz varmi hormonal.
Canim bende yaptım bunu benimde prolaktinimi yükseltti bir ise yaramadı yanı . Bende bu ay bal tarçın çörekotu kürüne başladım 2. Günüm bakalım bu kez neler olucak :) .Hormonal bi sıkıntım yok lh yuksekti biraz ama doktor onemli degil demisti
Hadi ya cekindim simdi yapmaya tanidigimiz kullandigim ay hamile kaldim deyince deneyeyim demistim saracoglu da oneriyorduCanim bende yaptım bunu benimde prolaktinimi yükseltti bir ise yaramadı yanı . Bende bu ay bal tarçın çörekotu kürüne başladım 2. Günüm bakalım bu kez neler olucak :) .
Bende çok yorum okudum araştırdım çoğu kişi hamile kaldı ama bende prolaktin yükseltti her bünye farklı canim benim . belkide olur belli olmaz .Hadi ya cekindim simdi yapmaya tanidigimiz kullandigim ay hamile kaldim deyince deneyeyim demistim saracoglu da oneriyordu
Prolaktinin yukselince noldu ilac mi kullandin dusurmek içinBende çok yorum okudum araştırdım çoğu kişi hamile kaldı ama bende prolaktin yükseltti her bünye farklı canim benim . belkide olur belli olmaz .
Hayır ilaç kullanmadan önce doktor bir ay bekleyelim hiç stres yapma düşünme kafana takma eğer düşmezse ilaca baslicaz dedi sonra bi baktım 10 a düşmüş bidahaki ay . İlaca gerek kalmadı ama suan tiroid yukseldi onun icin ilaca baslicam oda stresten çıktıProlaktinin yukselince noldu ilac mi kullandin dusurmek için
Insan dusunmeden de yapamiyor ki ya benim bir tupum alindi dis gebelikten o yuzden daha cok dusunmeye basladimHayır ilaç kullanmadan önce doktor bir ay bekleyelim hiç stres yapma düşünme kafana takma eğer düşmezse ilaca baslicaz dedi sonra bi baktım 10 a düşmüş bidahaki ay . İlaca gerek kalmadı ama suan tiroid yukseldi onun icin ilaca baslicam oda stresten çıktı
Kullandim onu canim ama sonra hormon baktirmadim bi dahaCanım prolaktın lh fsh falan yuksekse 1ay duzenlı olarak testeredıslı aslan pencesı kullan butun kadınlık hormonlarını duzenlıyo tavsıye ederım.
1ay duzenlı kullandıysan korkma o dengeye getırmıstır. Bende hamıle kalmadan once adetımın ucuncu gunu estradıolum 30cıkmıstı dr yumurta tembellıgı var dedı ama o ay hamıle kalmısım. Kuzenımınde 30cıktı ama hamıle kalamıyo bı turlu denemedıgı sey kalmadı bırazda nasıp bu ısler hıc ummadıgın anda da olabılıyo yanıKullandim onu canim ama sonra hormon baktirmadim bi daha
Denemedim canim gastrit var bende pek yiyemiyorum soganli seylerCanım incir normalde süt arttırıyor ya prolaktinde süt hormonu yükseliyor haliyle. Soğan kürü denedin mi?
Çok geçmiş olsun canimInsan dusunmeden de yapamiyor ki ya benim bir tupum alindi dis gebelikten o yuzden daha cok dusunmeye basladim
Ya Benin’de e2 değerim 22 çıktı bende o yüzden bu ay bal tarçın çörekotu yapıyorum insallah yukselir ya1ay duzenlı kullandıysan korkma o dengeye getırmıstır. Bende hamıle kalmadan once adetımın ucuncu gunu estradıolum 30cıkmıstı dr yumurta tembellıgı var dedı ama o ay hamıle kalmısım. Kuzenımınde 30cıktı ama hamıle kalamıyo bı turlu denemedıgı sey kalmadı bırazda nasıp bu ısler hıc ummadıgın anda da olabılıyo yanı