- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür düşünceli bi insanım ben evet belki de bu yüzden bu kadar alındım bilmiyorum ha bi de ortalığa değil peçeteye hapşurdum
çok alıngansın o vakit bu huyunu değiştirmeye çalışçok şükür bunun farkındayım zaten de insan kırılırken kendine engel olamıyor işte.. benimde yapım bu
bugün kursta oturuyoduk.. ben de 3 4 gündür hastayım grip olmuşum. bi abla yaşı baya büyük hapşurduğumu görünce tatlım sen hasta mısın dedi evet dedim.. kadın bi an da ayy ben gideyim o zaman annem hasta benim ona ben bakıyorum doktor sakın hasta olma sakın dedi dedi.. annesinde kanser başlangıcı mı ne varmış tamam kadının bünyesi zayıftır şu an hasta olmaması da gerekiyodur ama bunu söyleyip niye bi hışımla kalkıyosun kendimi çok kötü hissettim milletin ortasında sanki vebalıymışım gibi davrandı.. bi de giderken ararım iyileştim dersen gelirim diyor.. annesine üzülüyodur diye sesimi çıkarmadım tamam olur felan dedim ama çok kırıldım sınıftakilerde boşver takılma felan dedi ama öyle olmuyor işte.. tamam git ama işim vardı unuttum de onu bahane ederek git yani o an onun yalan olduğunu kimse anlamaz.. böyle söyleyipte gitmesi bi de hışımla kalkması gururumu incitti
inşallahçok alıngansın o vakit bu huyunu değiştirmeye çalış
bunun farkındayım zaten abla bana hastasın dedi diye ona da kızmıyorum.. sadece sen hastasın burdan gitmem lazım demek yerine bi işini bahane ederek gidebilirdi demeye çalışıyorum
Neden yalan söylesin ki? Doğruyu söylemiş çıkmış. Yalan uydursaydı çok belli olurdu zaten hepiniz arkasından aaa noldu acaba diye kikir kikir dedikodusunu yapardınız.[/QUO
yapmazdım emin olun.. yorumunuz için teşekkürler.
sınıfta 10 dakika ya oturduk ya oturmadık ki o bi köşe de ben bi köşede.. ayrıca dikkat etmesi gereken insan sokağa da çıkmamalı diye düşünüyorum hadi ben söyledim hastayım diye söylemeyen bi çok insan var.. ayrıca abla diyorum da annem yaşında kırılmamam gerektiğinin de farkındayım da bilmiyorum işteBu kadar alınganlık yapmayın allah aşkına birde vebalımıyım demişsiniz kanser olan biri için aynen onun gibisiniz kız nasılda panik olmuştur doktorlar aşırı uyarı yapıyor zaten kanser hastaları grip için aşı oluyor ama bağışıklığı düşük olduğu için aşı da fayda vermiyor eger grip olursa annesi ölebilir o kadar riskli , o panikte kız seni nasıl düşünsün , dua et inşallah senden mikrop kapmamıştır bir terslik çıkmaz , endişelenmen gereken konu bu.
size gereksiz ama ben alındım.
haklısınız yorumunuz için teşekkürlerBak canım sedef hastasıyım, tatilde havuza girmek istediğimde kaç kez uyarıldığımı, ben havuza girerken insanların çocuklarını kaçırırcasına çıkardıklarını bir ben bilirim. Elimde bulaşıcı değildir raporuyla tatile gidiyorum, yine de bir çok insan rahatsız oluyor. Ben de ohh havuz bana kaldı deyip keyif yapıyorum. Sen benim yerimde olsan depresyonlardan depresyon beğenirdin bu kadar alınganlıkla. Biraz pozitif ol ki hastalıklar seni bulmasın. Kadının yaptığında gerçekten alınacak bir şey yok.