baktımmm çok seksiiiiiiii püfff üff diyorum :))) ama sanırım seçim olursa incilya gibi ya da bilmiyorum kocamanmı olsa diyorum kafam karışık ama sanırım zamanı gelene kadar karar çok değiştirrim tarih konusunda ise kararımı verdim ya ramazan ya da kurban bayramı... pişmanım geçen yıl olmadığıma(
bu arada hayvanları çok seviyorum keşke elimizden çok şey gelse de yapsak
merhaba arkadaşım bende uzun zamandır forumu takip edenlerdenim benim ameliyatımda 15 ocak 2013 nasipse eskişehir ogü de olacağım kasaltı 300 cc meme ucu kesisi ile olacak boyum 168 kilom 64 kış dönemi biraz kilo alıyor yazın 3-4 kilo veriyorum bu hersene böyle oluyor peki sende kilo verdiğini yazmışsın protezler üzerinde olumsuz bir sonuç doğurmuyor değilmi kilo alıp vermek bunu merak ediyorum.sevgiler.
baktımmm çok seksiiiiiiii püfff üff diyorum :))) ama sanırım seçim olursa incilya gibi ya da bilmiyorum kocamanmı olsa diyorum kafam karışık ama sanırım zamanı gelene kadar karar çok değiştirrim tarih konusunda ise kararımı verdim ya ramazan ya da kurban bayramı... pişmanım geçen yıl olmadığıma(
bu arada hayvanları çok seviyorum keşke elimizden çok şey gelse de yapsak
merhaba arkadaşım bende uzun zamandır forumu takip edenlerdenim benim ameliyatımda 15 ocak 2013 nasipse eskişehir ogü de olacağım kasaltı 300 cc meme ucu kesisi ile olacak boyum 168 kilom 64 kış dönemi biraz kilo alıyor yazın 3-4 kilo veriyorum bu hersene böyle oluyor peki sende kilo verdiğini yazmışsın protezler üzerinde olumsuz bir sonuç doğurmuyor değilmi kilo alıp vermek bunu merak ediyorum.sevgiler.
3-4 kilodan birşey olmaz canım,merak etmeben ameliyattan sonra 2-3 kilo verip alıyorum..Kilo verince daha bir hoş görünüyor tabi
Kararında hayırlı olsun inşallah çok mutlu olacagın,hayal ettigin gögüslere kavuşursun canımBoy ve kilo iyiymiş aslında..300cc üzeri protez olsaydı bence daha iyi olurdu Doktorunla bence bu konuda biraz konuş 350cc ye kadar çıkabilirse,abartı durmazsa,olursa denesin Sevgiler..
selam incilya seni arkafdaş olarak ekledim kabul edersin inşallah , ben de 25 ocakta oluyorum. proteze karar vermeye çalışıyorum da, son günlerde forumdayım yoğun olarak, herkese sordum onlarca soru :) 320 den memnun musun ? gerçi boyun falan benden uzun sanırı. ben 164, 52 kilo göğüs altım 76 göğüs ölçüm 82 göğüs kafesim dardır. 300 cc civarı nasıl olur acaba diye düşünüyorum.. sen ne dersin canım ?
canım senin göğüslerin çok güzel olmuş ben acayip beğendim ancak dışardan çok anlaşılacak diye korkuyorum sonuçta gözüme çok da küçük gözükmüyorlar. Bende de böyle bir şey var işte çok da belli olmasından çekiniyorum. yakınlarım biliyor gerçi ama ne bileyim işte.. vücut ölçülerimiz yakın bir iki santim ve 3 4 kilo fazlayım senden. böyle resim görünce insan fikir sahibi oluyor baya...
gerçi sen fotolarda daha büyük duruyorlar demişsin.. onu da düşünmekte fayda var. tabi doktorla deneyeceğiz o zaman ben de üzerimde hangi protez nasıl duruyor anlayacağım belki daha sağlıklı bir karar veririm.
sen nasılsın, iyice alışmışsındır artık tabi :) bu forumun baya bir faydası oluyor insana ameliyattan önce..
canım bende fotoları görebilir miyim acaba fikir olması açısından? birde 285 cc mi 320 cc mi baştan okumaya çalıştım ama aklım karıştı heraldebaşka bir arkadaşın başlığından senin başlığına mı atladım ne
bu arada bir ömür boyu güle güle kullan bebeklerini
320 cnm basta 285 saniyodumbi karisiklik yasadimda bu konuda...ekledim bu arada seni
benımde kafam karısıkta :) senın fotoları görünce karmakarısık oldumınanılmaz guzeller! :) birde tabi sağa sola yatmaktan iyice başım döndü amaaaa bakmaya değermiş bence ameliyat olmayan arkadaşların mutlaka görmesi gereken bebekler bunlar ameliyattan vazgeçme aşamasındayken harika oldu benim için iyiki topiğini okumuşum cnm kabul ettiğin için de ayrıca teşekkürler bu güzellikleri saklamamak lazım badem yaprak size sesleniyorum 3-4 foto daha ekleyin böyle doğal insanı mest eden memişler herkesi ameliyat için cesaretlendirir dimi ama
çok beğendimmmm çokkk ! :)
Cok tesekkurler cnm ama sana cok acik bir sey soyliyim sakin ama skain ameliyattan vazgecme..ameliyattan once gozumuzde cok buyuytoruz ama olduktan sonra bir cogumuz bumuymus bu kadar dusundugumuz karar veremedigimiz sey diyip iyi ki yaptirmisiz diyoruz..hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri,imkanin varsa sakin ama sakin vazgecme...hele bir seneye yaklasinca zaten ameliyatli oldugunu bile unutuyorsun dogustan seninlermis gibi...hic birseyi gozunde buyutme dogru kararlar ve doktorlarla mucize bir ameliyat bu...
Merak etme rakam olarak buyuk gorunuyorlar aslinda oyle buyuk boyutlar diil bunlar hem fotolarda oldugundan buyuk cikiyor,cnm boyut onemli bisi sonucta bu ameliyati gogusleri buyutmek icin yaptiriyoruz,herkes acaba anlasilirmi aman buyuk olmasin korkusu icinde (ben de oyleydim) ama tecrube yasiiyinca ki bazi kisilerde bu cok gec oluyor,anliyorsun boyut kavramini...Hic de oyle abartilcak buyuklukler diilmis korktuklarimiz.
doktora fotograf goturebilirsin protez boyutunu ve modelini soleyebilirsin o da sana olabilecekmi olamicakmi onu soyler ..ama en onemlisi ne istedigini tam anlamis olur
cok daha guzellerine kavusman dilegiyle cnm bol sanss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?