inceliyorum.ama kilom ayni

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
kizlar dogru yeremi actim bilmiyorum ama bisey sorcam .ben su elma cayindan iciyorum.birde sabah elma sirkesi iciyorum kalktigimda sonrada yemeklerden sonra elma cayindan iciyorum.vucudumda baya sikiliasma var ama kilom ayni .baktimda ve gorenler diyorki sanki 6 kilo vermisin banada oyle geliyor nasil oluyor boyle .kilom neden gitmiyor.

ayrica spor yapmiyorum

bende gecen kis lahana corbasi diyeti yaptim kilo verdim ama oyle aman aman cok birsey degil ama vucudum acayip guzel sekile girdi inceldim yazin turkiye ye gittigimde herkes cok zayifladigimi soyledi hatta ablam soyledigim kiloya inanmayip tartiya cikartti

çünkü şuan vüdunuzdaki şişklinği ve fazla suyu atıyorsunuz birkaç ay sonra kilo vermeye başlayacaksınız kızlar.

insallah valla bu arada kizlar ben 6 ay once dogum yaptim sezeryanla vede su an emziriyorum bununda katkisi var diye dusunuyorum vucudumdaki odemi atiyorum galiba

selam bu arada acaba sirkeyi sade mi içiyorsun yani ılık suyla filan mı ya da balla mı.çünkü ben ılık su ve balla birlikte denediabah aç kanına 5 gün gerçekten ben de inceldim sanki eşim de farketti ama bıraktım çünkü artık midem almadı ama tekrar başlıycam.sürekli kullanmak lazım sanırım.bir de elma çayını sen mi hazırlıyorsun yoksa hazır poşet çay mı.şimdiden teşekkürler. m s

ilik su ile elma sirkesi iciyorum ilk once ac karnina sabah, sonra kahvalti,kahvaltidan sonra elma cayimi.su kisisel yag ertimi diye varya ondan,elma,limon,kabuk tarcin,karabiber,karanfilli olandan.onlari kaynati iciyorum,ama baya bir incelme oldu galiba artik kiloda verecem dun sabah baktim 1 kilo gitmis

kizlar dogru yeremi actim bilmiyorum ama bisey sorcam .ben su elma cayindan iciyorum.birde sabah elma sirkesi iciyorum kalktigimda sonrada yemeklerden sonra elma cayindan iciyorum.vucudumda baya sikiliasma var ama kilom ayni .baktimda ve gorenler diyorki sanki 6 kilo vermisin banada oyle geliyor nasil oluyor boyle .kilom neden gitmiyor.

ayrica spor yapmiyorum

a.s.merhaba arkadaşım bande elma sirkesi ve yeşil çay içiyorum baya inclme var ama kilo çok az verebiliyorum mekik çekiyorum yememe dikkat ediyorum. sen dikkat ediyormusun acaba bide ben bi yerde okudum ilk başta aman aman bi kilo verilmezmiş zaten vücut alıştıkça kilo verirmiş.neyse sağlıklı kilo vermeler sana tatlımzemuszemus

evet hayatim sabahlari sadece ekmek yiyorum oda kepekli ekmek ,oglen ve aksam ekmek yemiyorum ama yemegimi doyana kadar yiyorum , 7 den sonra bisey yemiyorum,cok acikirsam yesil elma yiyorum, mutlaka yemeklerden sonra elma cayimi iciyorum su anda zaten elimde iciyorum,herkeze saglikli zayiflamalar

Back
X