• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ince tırnakkk

Ben son zamanlarda balık tüketimimi arttırdım. Onun da çok faydasını gördüm mesela. Belki de vücudun bir eksikliği tamamlanmış oldu. Hala bütün tırnaklarım istediğim sertliğe ulaşmadı ama eskisine göre çok büyük fark var :)

Ben son zamanlarda balık tüketimimi arttırdım. Onun da çok faydasını gördüm mesela. Belki de vücudun bir eksikliği tamamlanmış oldu. Hala bütün tırnaklarım istediğim sertliğe ulaşmadı ama eskisine göre çok büyük fark var :)

sanırım zaten benim beslenmemle alakalı pek sağlıklı beslendiğim söylenemez :)

Ben oje sürmediğimden beridir tırnaklarımda tek bir kırılma yok. Kütük gibiler:)
Bir de evlendiğimden beri çok balık yiyorum. Bunun da etkisi olabilir.

arkadaşlar tırnaklarım sürekli soyuluyor ve kırılıyor.biraz faydası oluyor diye 4 yıldır ojesiz günüm geçmedi. dün doktora gittim vitaminlerime filan baktırdım her şey normal.cildiyeye yönlendirdi o da kendi tırnak yapımın ince ve yumuşak olabileceğini söyledi ve sertleştimesi için 'panplus kapsül' verdi.ilaç 80 lira ve devlet karşlamıyor. almayı düşünüyorum fakat önce kullanan ve faydasını gören var mı bilmek istedim. sizce faydası olur mu lütfen yardım edinnn..:50:

merhaba canim, konuyu uzun zaman once acmissin ama bu dedigin ilaci aldin mi ve faydasi oldu mu sormak istedim :)
benim de bugun yine isyerinde cekmece acayim derken cit tirnaklarim kirildi. Cekmece acarken, kapi kaparken, biyere carpinca.. Pufff : (

80 mılyon verılmez cnm ona ya...
benm topıicim var bu konuda..
lavanta yagı denedın mı...
benmkılerde oleydı... sımdı katır tırnagı gıbı 1 yılda tanıyamazsın tırnaklarını

benim tırnaklarda öyle sürekli soyuluyor bi ara zeytin yağı denedim iyi oldu gibi sonra yine aynı sürekli kısa kesmek zorunda kalıyorum lavantayı denicem bu hafta aktardan alıyım ne kadar sürede fark edilmeye başlanır canım peki?:43:

Ilacimi almadım canım ama lavanta limon filan kullandım hiçbir etkisi olmadı :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back