ince tırnakkk

elif005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
66
3
36
Amasya
arkadaşlar tırnaklarım sürekli soyuluyor ve kırılıyor.biraz faydası oluyor diye 4 yıldır ojesiz günüm geçmedi. dün doktora gittim vitaminlerime filan baktırdım her şey normal.cildiyeye yönlendirdi o da kendi tırnak yapımın ince ve yumuşak olabileceğini söyledi ve sertleştimesi için 'panplus kapsül' verdi.ilaç 80 lira ve devlet karşlamıyor. almayı düşünüyorum fakat önce kullanan ve faydasını gören var mı bilmek istedim. sizce faydası olur mu lütfen yardım edinnn..

Çinko değerlerine bakıldımı peki demire bakılmıştır muhtemelende..Çinko eksikliği tırnakta zayıflık yapar çünkü.Geçmiş olsunn

80 mılyon verılmez cnm ona ya...
benm topıicim var bu konuda..
lavanta yagı denedın mı...
benmkılerde oleydı... sımdı katır tırnagı gıbı 1 yılda tanıyamazsın tırnaklarını

hepsine bakıldı bir eksiklikle alakası yokmuş işte ama sertleşmesi için başka çareler arıyorum artık.teşekkür ederim.

80 mılyon verılmez cnm ona ya...
benm topıicim var bu konuda..
lavanta yagı denedın mı...
benmkılerde oleydı... sımdı katır tırnagı gıbı 1 yılda tanıyamazsın tırnaklarını

canım şimdi baktım ama ojesiz duramıyorum ben.tırnaklarım soyulduğunu görünce moralim bozuluyor ojeliyken sürebilir miyim faydası olur mu?

çok ucuz ve kolay bir yöntem.
yarım limonu kesip,tırnaklarını güzelce ov,her tırnakta en az 2-3 dakika beklet...2-3 günde sertleştiğini farkedeceksin
bende gerçekten işe yaradı,dene ve sonucunu yaz lütfen )

canım şimdi baktım ama ojesiz duramıyorum ben.tırnaklarım soyulduğunu görünce moralim bozuluyor ojeliyken sürebilir miyim faydası olur mu?

CNM OJESİZ DURACAGIN 10 DK BILE YOK -...
ben senın yerınd eolsam hergun ojelerı siler yagı surerım kurudumu ojenı tekrardan sür..
10 dk duramıcan mı ojesız

CNM OJESİZ DURACAGIN 10 DK BILE YOK -...
ben senın yerınd eolsam hergun ojelerı siler yagı surerım kurudumu ojenı tekrardan sür..
10 dk duramıcan mı ojesız

yok canım tabiki o kadar dururum ama ben o yağı tırnağın alması için ojesiz durulması gerekiyor diye düşündüm.arkadaşım alıp gelecek birazdan yağı. teşekkür ediyorum yardımın için.sonucu yazarım.

canım onu denedim tırnak etlerim yandı tahriş oluyor ellerim limondan sanırım herkese aynı etkide bulunmuyor her şey. teşekkür ederim yinede. çok sık olmamakla beraber yinede sürerim arada limonu saol.

bence sürekli ojeli durmayın yazık tırnaklarınız zaten zayıf iyice bozulur sapsarı olur bir de... yağla bakım yapınca üzerine oje sürülmez iyice yıkamanız lazım o zaman da yine kurutmuş olursunuz...

haklısın bende ondan dedim ojesiz nasıl durcam diye ama ii gelmeye başlarsa zaten daha kesinlikle oje sürmem öle bıktım ki sürmekten almadığım oje kullanmadığım renk kalmadı artık bitkisel şeylerle kurtulcam kötü tırnaklarımdan ve ojelerden inş.

yaz cnm ılk sürüşte bile tırnaklarının sertlestıgını farkedeceksın...
ama kesın sonuc ıcın 3 4 ay kullanmalısın en az

Iillaki oje sürücem diosan :) tırnak sertleştiriciler var cila gibi :) oje şeklinde oje altlarına onu sür canım:) 1 2 ay dene derim:)

oje altlarına sürekli onlardan sürüyorum zaten canım tırnaklarım soyulduğu için uzayıp aralarında oje kalıntıları oluyor yoksa. artık sadece o şeffaf sertleştiriciler var 2 kat sürünce mat güzel bir görüntüsü oluyor ondan sürmeyi düşünüyorum.

merhaba :) lavanta yağı ile ilgili bi r etki görüyor musun :)

merhaba :) lavanta yağı ile ilgili bi r etki görüyor musun :)
pardon canım ben yeni gördüm. lavantanın hiçbir etkisini görmedim kalyon denedim yağını ojesini herşeyini onlarda cıkkk. ve böylece herşeyi denemiş bulunuyorum ve tırnakların kırılmasını önleyici bir şey yok en azından kendi tırnaklarım için bunu söyleyebilirim.

Cnm aynı sorun bende de vardı. Hem de senelerdir. kullanmadığım ürün, denemediğim yöntem kalmamıştı. En son kafaya koyup cildiyeciye bile gösterdim. Fakat doktor kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bana kendi tırnaklarını gösterdi. Onunkilerde hep soyuk soyuktu. İşe yaramayacağını bile bile bir sürü saçma sapan ilaçlar yazdı ve bana mucize bekleme dedi. Tam pes edip protez tırnak yaptıracakken oriflame kataloğunda tırnak besleyici ürünleri gördüm. Son kez denemek adına yeşil şişeli nail growth u aldım. bu öyle tırnakta uzun süre bekletmen gereken bişey değil. günde iki kere sürmen gerekiyor. su gibi zaten. ovuyorsun tırnaklarını onunla. bir ayda tırnaklarım sertleşti. ve uzamaya başladı. ilk haftalar soyulma devam etti maalesef ama moralimi bozmadım soyulanı kestim bakımına devam ettim. bu ay ayrıca üzerinde nail food yazan sarı şişeyi de aldım. bu biraz daha yağ kıvamlı. ama artık tırnaklarım eskisi gibi değil. soyulma problemi neredeyse tamamen ortadan kalktı. hem de bir ay içinde. dene mutlaka

ayyy ben bunu yeni görüyorum kaç ay olmuşş hemen denicem çok tsk ederim canım :)

Biotin vitamin tavsiye ederim..el tırnaklarım sertlesti hele ayaklarım katır tırnağı gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…