Cnm aynı sorun bende de vardı. Hem de senelerdir. kullanmadığım ürün, denemediğim yöntem kalmamıştı. En son kafaya koyup cildiyeciye bile gösterdim. Fakat doktor kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bana kendi tırnaklarını gösterdi. Onunkilerde hep soyuk soyuktu. İşe yaramayacağını bile bile bir sürü saçma sapan ilaçlar yazdı ve bana mucize bekleme dedi. Tam pes edip protez tırnak yaptıracakken oriflame kataloğunda tırnak besleyici ürünleri gördüm. Son kez denemek adına yeşil şişeli nail growth u aldım. bu öyle tırnakta uzun süre bekletmen gereken bişey değil. günde iki kere sürmen gerekiyor. su gibi zaten. ovuyorsun tırnaklarını onunla. bir ayda tırnaklarım sertleşti. ve uzamaya başladı. ilk haftalar soyulma devam etti maalesef ama moralimi bozmadım soyulanı kestim bakımına devam ettim. bu ay ayrıca üzerinde nail food yazan sarı şişeyi de aldım. bu biraz daha yağ kıvamlı. ama artık tırnaklarım eskisi gibi değil. soyulma problemi neredeyse tamamen ortadan kalktı. hem de bir ay içinde. dene mutlaka