Saç Kesim Şekilleri Ince telli Sata scak makas

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok ilginç ne çıkaracagını şaşırıyorlar..!!
bir ara da jiletle kesiyorlardı, o da hoştu.

Arkadaşlar ben de sıcak makasla saçlarımı kestirmiştim. O kesimden sonra saçlarım çok dökülmeye başladı. Hemen kendi kuaförüme koştum ucu kapanan saç hava almaz, her duyduğunuza inanmayın dedi. Orada da kestirdim saçlarımı, anlayacağınız kısacık saçım kaldı o dönemde. Ben bildiğiniz yoldan şaşmayın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
burda okuyunca yabanci sitelerede baktim, hic öyle 80 milyon falan degil. belki 3-5 euro fazla aliyorlarmis normal kesimden. Arti saci kalinlastirmak icin degilde ucunda catallasma olmasin diye yaptiriyorlarmis. Uzun zamandir kestirenler varmis memnun olan.

Valla Türkiye' de yapan tek kişi va sanırım ismi lazım değil... Fiyatları normalin çok üstünde, ben gittiğimde su dalgası da yaptırmıştım, o kadar para verdim kimse anlamadı saçımda bi değişiklik olduğunu lmaz:hergün bi ton jöleliyodum saçı, o kadar para verdim biraz dalgalı olsun da anlasınlar diye :roflol:

kızlar hepinize merhaba yorumlarınızı tek tek okudum hepiniz ilker beydemi yaptırdınız acaba?ben cok güzel yorumlar okumustum ama sımdı burda okuyunca tereddutte kaldm bende gitmeyi düşünüorm.saçlar 6 ay kırılmıomus ucları fln bide ilker beyın kesımı ıyımıs ama dogrumu bilmiorm kızlar noolur yardımcı olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…