Inat etmek geliyor içimden?

Bence dogru soyluyor banada alma dediler aldim cok pismanim samsung beyaz esya markasi degil digerlerine birsey diyemem ama bu konuda hakli :) beko iyi ama onun dedigi olmasinsa mesele vestel alin

Merhabalar,
Genelde sıkıntılıdır alışveriş dönemi, kolaylıklar dilerim :) naçizane tavsiyem, eşinizle kendi paranızla alacaksanız kimseyi karıştırmayın. Lakin eşinizin ailesi alıyorsa diretmek ve inatlaşmak pek hoş olmaz sanki.

Bende 10 aylik evliyim benim kaynanamda melek gibidir suan oyle en azindan :) biz esyalarimizi mobilyalarimizi alirken esimle beraber gittik hic hic anneleri karistrmadik baya bi bi arastirma yapip almistik.benim beyaz esyalarim da beko cokta memnunum.bence kayinvaliden tecrubeleriyle israr edip duruyordur onlar genelde bizleri bu gencler anlamazlar etmezler diyip yillarin ev hanimligi ile mudahale ediyorlar genelde.ama içine sinmeyen hic birseyi alma bence alisverise goturmeyin anneleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…