Maske Tarifleri İnanmayacaksınız ama sarmısakla göz rengim açıldı :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
canım sarımsak yutmayla uğraşma kertenkele kuyruğuyla kuş kakasını karıştır hangi renk göz istiyorsan o renk muhabbet kuşunun kakası olacak ama mavi istiyorsan mavi yeşil istiyorsan yeşil vs. iki gün bunu gece yatmadan yut üçüncü gün göz rengin istediğin renkte uyanacaksın. bizim komşumuzun yengesinin gelini yaptı oldu kesin sende de olur zaten göz rengin değişmeye meyilliymiş..
hahaha :)): şaka yapıyorsun dimi sterilenails kertenkele kurugu +kus kakası benımkıler kahve mavı renklı muabbet kusunun kakasını yersem mavi mi olcak simcik iyiymiş ya denemekk lazım hihihihih :)

canım sarımsak yutmayla uğraşma kertenkele kuyruğuyla kuş kakasını karıştır hangi renk göz istiyorsan o renk muhabbet kuşunun kakası olacak ama mavi istiyorsan mavi yeşil istiyorsan yeşil vs. iki gün bunu gece yatmadan yut üçüncü gün göz rengin istediğin renkte uyanacaksın. bizim komşumuzun yengesinin gelini yaptı oldu kesin sende de olur zaten göz rengin değişmeye meyilliymiş..

bence en iyisi papağan kakası olur:nazar:tek tek renklerle uğraşmaktansa bütün renkleri barındıran bir göz daha iyi ne renk kıyafet giysen o renk gözlerin varmış gibi olur.evet evet sen komşunun yengesine söyle birde papağan kakası denesin.

Kızlar rengarenk kuş kakalarını yutup renkli gözlü olayım derken Allah korusun zehirlenip kör falan olmayında :KK1:
şaka bir yanada gözler ne renk olursa olsun gözlere güzelliği katan bakışlardır bunun en güzel örnekleri Türkan şoray ve Gülşen bubikoğlu gelmiş geçmiş en güzel iki kadın bana göre

Kızlar rengarenk kuş kakalarını yutup renkli gözlü olayım derken Allah korusun zehirlenip kör falan olmayında :KK1:
şaka bir yanada gözler ne renk olursa olsun gözlere güzelliği katan bakışlardır bunun en güzel örnekleri Türkan şoray ve Gülşen bubikoğlu gelmiş geçmiş en güzel iki kadın bana göre

atılıyorum çok haklı ve güzel bi söz

bence en iyisi papağan kakası olur:nazar:tek tek renklerle uğraşmaktansa bütün renkleri barındıran bir göz daha iyi ne renk kıyafet giysen o renk gözlerin varmış gibi olur.evet evet sen komşunun yengesine söyle birde papağan kakası denesin.

öldüm gülmekten:KK60::KK60:

bi yakınımdan duymuştum,arkadaşı günde bir diş sarmısak yutarak açık kahverengi gözlerini elaya dönüştürmüş inanamadım :))) sonra ben de denemeye karar verdim,15 gündür devam ediyorum ve ela olan gözlerim şuan iyice yeşile dönmüş durumda.çok enteresan heryerde araştırdım böyle bişey bulamıyorum.kimse bahsetmemiş.saçlarımın dökülmesi de azaldı yanında :))) tavsiye ediyorum herkese :KK76:

bir fotoğraf koysanda görsek?koymadığın sürece inanmam.birde göz rengiyle ilgili photoshop yapıldığı veya lens takıldığı gayet açıkça belli olur.bunu bahane etme bence.

canım sarımsak yutmayla uğraşma kertenkele kuyruğuyla kuş kakasını karıştır hangi renk göz istiyorsan o renk muhabbet kuşunun kakası olacak ama mavi istiyorsan mavi yeşil istiyorsan yeşil vs. iki gün bunu gece yatmadan yut üçüncü gün göz rengin istediğin renkte uyanın. bizim komşumuzun yengesinin gelini yaptı oldu kesin sende de olur zaten göz rengin değişmeye meyilliymiş..

Allahımmmm koptum yaaa :KK70:DDDDDD bi yasıma daha girdim, :KK70:DD ya ben saçlarım için nerdeyse bir buçuk aydır her gece sarmısak yuturum öyle olsaydıı benim ki şimdi yemyeşil olarak dolanırdım ortalarda :KK70:DDD inanamıyorum :KK70:DD şaka gibisiniz arkadaslar :KK70:DDDD

Araştırmacılara göre Kafkasya kökenli yetişkinlerin yüzde 10-15'inin göz renklerinde sonradan değişim görülüyormuş ama 15 derecelik skalada 3 dereceyi geçmediği için çok belirgin bir renk farkı oluşmuyormuş.benimde göz rengim kahveden elaya döndü ama deniz yeşili olmaz canımcım o genetikle ilgili.

Yeşil gözleri koyu bir zemin üzerindeki yağlı pigmentlerin sarımtırak noktalan oluştururlar. Yeşil göz hayranları için bu renge yağın sebep olduğunu öğrenmek şaşırtıcı olmalı. Koyu renk saçlı ve derili insanların vücutları daha çok melanin ürettikleri için gözleri de genellikle kahverengidir.

Mavi göz bir gecede kahverengi oldu

Kahramanmaraş'ta12 yaşındaki Mehmet'in sol gözü bir gecede maviden kahverengiye dönüştü. Doktorlara göre Mehmet'in başından geçen ilginç ve ender bir olay..sağlık olsun.

X