Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kıslar bu bir fotoshop... Nasıl farketmediniz anlamıyorum... :roflol: :roflol:
Sağ taraftaki, resmi tutan adama bir daha bakın, birde kadına yeniden...
Kahretmesin yaaa, yine çok zekiyimm..... :hooray:
yağlıboya değil yağlıboya kalın bir boyadır çünkü. Zaten air brush dergisinin kapağına yuağlı boya koymazlar air brushla kullanılan bir boya olsa gerek.
Önce bilgisayar zannettim bende ama değil çünkü kağıda çizilmiş ve aşama aşama fotografı çekilmiş. Bu tarz çalışmalar bilgisayarda da yapılıyor ama aşama fotograflarında program arayüzü de görüyoruz yapılırken hangi toolların kullanıldığını gösteriyorlar.
Bu tarz gerçekçi işler görmüştüm hatta böyle bir ressam var. Ama bu gördüklerim içinde en güzeli diyebilirim.
bu kesinlikle yağlıboya falan değil.ben resimden anlarım arkadaşlar bende yağlı boya yapıyorum.video ikna eder beni ancakşakkıdı.ama idda ediyorum kesinlikle değil.
yağlı boya gibi durmuyo tam aksine çok gerçekçi duruyo onu photoshop' la gostermek için ole yapmış olabilirler o resim bence gerçek ama genede paylaşım için teşekkürler:1no2:kafamçokkarıştı:bbo: