• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanması güç olsa da Gerçek

yok artık daha neler .... kesin fotomontajdır yaa... olamaz bu kadar....
valla gerçeksede ( ki inanmadım ) deli ötesi bişeydir heralde

yok kıızz ne yaglı boyasıı ıyı keklemısler valla photoshopta o son sıralama goruntulerını yapabılıosun photoshop ısı yanı ıyıce yakınlastırın bakın yuzundekı gozenekler bıle bellı mumkunmu sızce buu:roflol:

bir resimci olarak gerçi eskide kaldı ama yinede bende asla inanmadım olamaz yaniiii

süper süper ve süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eğer keklenmiyorsakkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bir süre grafikerlikte yapmış 5 tane grafik tasarım programı bilen bir resim öğretmeni olarak şunu söyliyeyim: %100 PHOTOSHOP Var olan bir fotoğrafın üzerine rütuş amaçlı yapılan maskelemenin safha safha gösterilmesidir. Önce maskeleme kalın bir katman halinde yapılır, sonra bu maske çok saydam hale getirilir, fotoğrafla üst üste konur böylece resmin üzerinde belirsiz doğal bir tabaka oluşturur. Bu sayede yüzünde zerre makyaj olmayan bir insana gece makyajı yapabilirsiniz. Eğer bu alanda profesyonelseniz çok doğal bir görünüm yakalarsınız. Bu arada orada gösterilen dergide,gerçek hayatta var olan bir dergi değil. Her hangi bir grafiker tarafından hazırlanabilecek bir kapak tasarım. İstediğinizi yazıp istediğiniz fotoyu resmi ekleyebilirsiniz. Hatta bunu pratik bi şekilde yapan programlar var. Her gördüğünüze inanmayın sanata uzak kalmayın. yasakkelime

nasıl olur bu yahu???????goz altına surulen sıyah kalemın hafıf dagılmasına kadar resmen kadın fotosu bu(amma da ınceledım haaa):kahve:

yağlı tablo ve bukadar sahici. bu işte bişey var ama anlayamadım. hangi yağlı boyayla yapmışlar acepCADIARZU???

bunun yağlı boya olduğuna inanmıyorum... Zira yüzündeki tüyden tutunda , küpesinin taşına..
Dişinin ışıltısından , göz kaleminin şekline kadar tıpatıp ve bukadar kusursuz olamaz..

Son düzenleme:
bumu yağlı boya gerçekten inanması çok güç hangi ressam yapmış doğrusu çok merak ettim eğer gerçekten bu yağlı boya ise bunu yapanın ellerinden öpüyorum

Back