İnanmam ne büyük bir hataymış

Annem babamın yanındayken bizi aramaz ki babam izin vermez. Babamdan korkusuna aramaz annem hep böyle oldu bugüne kadar

Anladım, o zaman tabi ki çok kötü güzel bir başlangıç yapmak ve sonra böyle olması...

Biraz sakinleşin bakalım, mesajlar için özür dilersiniz sonra, büyüklük de sizde kalır. Allah yardımcınız olsun. Ama herkesin dediği gibi, en azından güzel bir yuvanız varmış. Allah'a havale edin, kendinizi hiç üzmeyin. Bugünlerin yarını da var...

seni hatırlamaz mıyızz :) küçük kardeşine sahip çıkan asistan kızsın senn
sen bir şans vermişsin o tepmiş
bir daha aynı hatayı yapmazsın zaten
üzme kendini herkes seçimlerinin sonuçlarını yaşıyor
o da sizden mahrum kaldı işte

Herhangi bir sey icin ozur dilemeniz gerektigini dusunmuyorum.

Siz kabul etmeseniz de, yalnizca babaniz degil anneniz de size eziyet etmis.

Buradaki iyi niyetli uyeler kimsenin kocasina bayilip, cocuklarini umursamayacagini tahayyul edemiyorlar. Halbuki boyle cok anne var. Illa hasta olmalari gerekmiyor.

En azindan 1 kere sizi korusa idi denebilirdi ki onun da ruh sagligi yerinde degil. Ama hic korumamis.

Yani zihniyeti boyle belli ki. Uzak durun, ozur dilemeyin.

Bana kalirsa affetmeyin de ileride. Cocugu kanlar icindeyken odaya kilitlenmesine, ac susuz birakilmasina engel olmayan bir insanin hic kimseye olumlu bir etkisi de olamaz, olumlu bir yonu de olamaz.

Çok zor bi durum.bi insan için en zor sınavlardan biri ailesiyle sınanması.hele annen baban hayattayken onların sevgisinden mahrum kalmak insanda tamiri zor travmalar bırakıyor.ama kin tutmak insanı daha çok yoruyor.kendimden biliyorum.allah yardımcın olsun kardeşim.

annenle konuşmaya dewam et bnce tmm sewme ama bu içindeki nefretle yaşanmaz sadece sana zarar werir. anne kız gbi olma nasılsn iyi misn bu kadar .. öteye geçme.
yoksa çok yıpranırsın bu içndeki nefretle..

ağlattın yawf bir daha kendi duygularını önce düşünüp hareket et. bir ders daha öğretmiş oldu annen maalesef.

V violetto anneniz aradığında gitmeseydiniz tüm yaşadıklarınıza rağmen belki vicdan azabınız olacaktı.
Siz evlat olarak ona vazifesinizi yapmışsınız.
Ama anneniz yapmamış anne olamamış insan olamamış hiç tanımadığımız bir çocuk şiddet gördüğünde kendimize hakim olamıyoruz.
Affedip affetmemekle şunu söylemek isterim.
Affetmek hak vermek demek değildir. İçimizde tuttuğumuz herşey ağırlığıyla öfkeye dönüşür.
Affetmek aslında kendinizi serbest bırakmaktır.
Yapabilirseniz eğer... Ben yapamazdım

Bir daha da asla gorusmeyince bence
koca uğruna çocuklarını silen bir kadın
hak etmiştir mesajlarinizi
boşverip siz yeteri kadar evlatlik yapmışsınız gerisi onların ayıbı
kendi çekirdek ailenize odaklanın

Anneniz o anki psikolojisiyle kendi inanmadığı zor bir durumu sizin desteğinizle hem kendi inanmış hemde sizi inandırmış. Şayet sizinle görüştükten sonra anneniz sizinle kalıp kocasının yanına dönmeseydi inanın şu anda boşanmış olurlardı.
Burada ki hata sizinle görüştükten sonra kocasının yanına tekrardan dönmüş olması. Bir yuva kolay yıkılmıyor hele ki 25 yıllık bir yuva kocasının eline bakan ezik aciz bir kadın için asla kolay değil.
Empati kurun ve kendinizi anneniz yerine koyun böyle bir durum da siz ne yapardınız?
Şöyle ki kocanız size çok kötü davransa baba evine dönermiydiniz?
Elbette ki dönmezdiniz.Şimdi siz savunma olarak "ben çalışır kendi kendime bakardım" dersiniz. Lakin anneniz sizin gibi baskın ve gözü kara bir karakter değil.
Biraz anlayışlı olun.Annenizle görüşmeseniz de ondan nefret etmeyin annenizi o 3 haftada yaşadığınız gibi sevgiyle özlemle hatırlayın. Geçmişte size yaşattıklarını unutup annenize nasış sarıldıysanız annenizin son yaptığını da unutun. Hani göbeğinizin deliği var ya? İşte o göbek deliği annenizin sizinle olan en belirgin ve silemeyeceğiniz koparıp atamayacağınız tek bağ.
Allah korusun annenize bişey olsa inanın en çok sizin yüreğiniz sızlar.
Bu sebepten annenizi iyi hatırlayın ve affetmek büyüklüktür ve Allah affetmeyi bilen kullarını çok sever.
Ölümlü dünya da işleri bu kadar çıkmaz hale getirmeyin.
Anneniz mutluysa bırakın nerde istiyorsa orada mutlu olsun ve bir gün yine kapınıza geldiğinde yine evinizi kucağınızı açın.Annenizin size yaptıkları ile annenizi cezalandırmak yerine insanlığınızla annenizi mahçup edin derim.
Saygılarımla.

Annenizin siz dayak yerken ses çıkarmaması kabul edilemez ama maalesef ailemizi biz seçemiyoruz. Bırakın boşanmayacaksa boşanmasın o da onun hayatı. Siz inandığınız için de hayal kırıklığına uğramayın. İnsanlar bir şeylere inanmak ister sizin de o an inanmanız çok normal. Yine mesafe koyarsınız kendinizi bu kadar üzüp yıpratmayın.

V violetto merak ettiğim birşey var konularının hepsini biliyorum hatta tekrar tekrar açar okurum bazen küçük kardeşin kaç yaşında annen baban hiç arayıp sormuyormu görmek istemiyor mu yada ne bileyim kardeşin onları istemiyormu benimde kız evladım var bir saat görmesem aklım gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…