İnanmam ne büyük bir hataymış

Zamanında çok teklif ettim. Kesinlikle terapiyi reddediyor. Psikolog ve psikiyatristleri güvenilmez insanlar olarak görüyor. Bu saatten sonra zaten hiçbir şekilde destek olmayacağım kendisine

Ben gorusmem valla, kedi kopek yavrusunu koruyor. Ben muhtacken bana sahip cikmayan simdi de annem olmasin.
Uzulmeyin, insanliginiza, hala merhamet tasiyabildiginize sevinin. Kendi yuvanizda sonsuz mutlu olun insallah.

Çok teşekkür ederim inşallah

Baban değişti bana söz verdi diyor. Ben kendimi bildim bileli aynı şeyleri diyor yani bir şekilde babam kandırmış yine. Cesaret etse bile yanında beni bulamaz bu sefer
Bence annen yeniden böyle bi işe kalkışacak gibi hissediyorum sen yanında ol olma ama umarım boşanır ve sizi kazanmak için elinden geleni yapar. Gerçi senin için hayırlısı seni kazanmasımı yoksa hayatından uzak durması mı bilemiyorum. Gerçekten çok zor..

Şükret ki böyle bi kocan var kardesinede sahip cikiyo belki ufak tefek sorunlarda oluyodur icini bilemem ama kardeşi disarda oldugu halde ablasini gormeye gelen çocuğu bile eve sığdıramayanlar var rabbim iste bi taraftan alırken bi taraftan veriyo üzülme çünkü sen anneliğin ne demek oldugunu bilerek yetiştireceksin evladini bütün eksikligini onda tamamlayacaksin sen şanssız olabilirsin ama evladin çok sansli olacak

Kırgın çiçeklerdeki kız var aynı onun gibisiniz . Allah yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim. Benim eşim bu hayattaki tüm sıkıntılarımın devası, en büyük şansım. Küçük yaştan beri hayatımda ve her zorluğu beraber yendik bugüne kadar. O olmasaydı bu kadar güçlü kalamazdım

Böyle bi esin olduğu için şükret rabbim ayirmasin yuzunu evladinla guldursun

Evet ama kendimi tutamadım çok kötü mesajlar attım. Onun vicdan azabını da çekiyorum keşke hiç konuşmasaydım

geçmiş olsun(siz güçlü birisiniz.üzülmeyin, çok zor bir durum

Evet ama kendimi tutamadım çok kötü mesajlar attım. Onun vicdan azabını da çekiyorum keşke hiç konuşmasaydım

Bakın siz de öfkeli olmakta haklısınız. Öfkeyi tıtamayabilirsiniz, zaten tutmak da çok sağlıklı değil.

Biraz bekleyin özür dilersiniz. Boşanma işini tekrar gündeme getirin.

Sonuçta el değil, annesine kim olsa inanır bir evlat olarak...

Peki diyelim boşanmadılar, görüşmeniz yine de mümkün değil mi? Kendinizi kötü hisseder misiniz?

Annem babamın yanındayken bizi aramaz ki babam izin vermez. Babamdan korkusuna aramaz annem hep böyle oldu bugüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…