Çok çok üzüldüm...
Kardeşine ve kocana sarıl. Kendine tutun.
Annene de hakaret etme. Pişman olacağın laflar etme. Sadece sitem et. Çok haklısın.
Hemen inanma, boşansın barışırsınız diyecektim ama aklıma gelen başınıza gelmiş. Umarım kısa zamanda atlatırsınız . Ne desek boş şimdi...
Genç yaşta ve sizi şiddet uygulanırken sen çıkarmayan, boşanmayan annenin belli bir yaştan sonra boşanmasını beklemek garip olurdu..
İnanmak istedin, istedin ama olması yapacak birşey yok.
Eskiden bende çok isterdim boşanmasını. Şimdi bir önemi yok artık boşanıp boşanmamalarının.
Sarılıp ağlayabilmişsiniz, geçmişe sünger çekebilmişiz, hasret gidermişsiniz. Ama neden boşanmadığı için görüşmeyi kesiyosunuz ki onu anlamadım. Babanızla görüşmeyin ama annenizle görüşmeye devam edemezmisiniz?
Yapacak birşey yok ozaman. Kaldığınız yerden devam. Ama üzülmeyin kim olsa yerinizde aynı şeyi yapardı.Hayır babamın yanında olduğu sürece görüşmem zaten annem de arayamaz beni, babam izin vermez. Annem de onun yanındayken sözünden çıkmaz
Evet. Seni resmen kandırmış. O kadar eziyeti çektikten sonra ben olsam hiç buluşmazdım. Seni de anlıyorum. Bundan sonrasına bak ve bir daha o kadınla konuşma. Seni doğurması "annen" olduğunu göstermez. Kocan var kardeşin var onlara sarıl mutluluğu onlarda yaşa.
Yapacak birşey yok ozaman. Kaldığınız yerden devam. Ama üzülmeyin kim olsa yerinizde aynı şeyi yapardı.
Haksızlık etmeyin kendinize lütfen. Anne eksiği hissetmişsiniz ve düzelmesini Ümit etmişsiniz. Yanında olmasaydınız da, ben destekçisi olmadım o yüzden boşanamadı derdiniz.Çok küçük yaştan beri yalnızım aslında. Yine de anne diye koştuğum için aptallığıma üzülüyorum en çok
Haksızlık etmeyin kendinize lütfen. Anne eksiği hissetmişsiniz ve düzelmesini Ümit etmişsiniz. Yanında olmasaydınız da, ben destekçisi olmadım o yüzden boşanamadı derdiniz.
Bunlar nasıl ana baba yacanım benim senin yerinde olsam bende aynısını yapardım biliyomusun, nasıl boşanmaya karar vermiş neden vazgeçmiş. Belki yeniden cesaret edebilir...
Annen seni çoktan gözden çıkartmış sen hala anne sayıklıyorsun ileride daha iyi anlayacaksın acılar yaşadıklarımızla olgunlaştırıyor belki küçük bir testti annen bakalım kızım benden bana rağmen vazgeçmişmi gördü ve sen hep aynısın kızsanda küssende sana 1 alosu yeter annenin unutursun geçmişi keşke hiç mesajlar yazmasaydın üzülme artık deymez yazık sana bunca eziyeti layık görenler için 1 tek damla akıtma lütfen artık Allah yar ve yardımcın olsun canım amin
Ben yerinizde olsam anneme destek olup onu psikolojik terapi alması için cesaretlendirirdim. Annenizin davranışları normal bir insan davranışı değil çünkü. Son zamanda o da farkına varmış ama cesareti yetmemiş.
Normal-anormal arasındaki farkı anlayacak psikolojide değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?