canımm bu dua sadece çocuk içinmi ? günde kaç defa okucaz ? başka istekler içinde okunurmu ?
benimde adetime 4 gün kaldı canlar inş. bebiş olur. hep uykum var ama psikolojik mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
benimde adetime 4 gün kaldı canlar inş. bebiş olur. hep uykum var ama psikolojik mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
İnsallah en yakın zamanda hamile kalırsın. Nezaman dan beri çocuk istiyorsun ?
amin tatlım.. ama tavsıyem kafana takma derım bnm bugun gcıkmemın 8.gunu dusunmuorum fazla bu sıteye gırmedıım surece
biz 8 aydan beri istiyoruz doktora gidiyorum tedavi görüyorum polikistik over sendromu var.
Canım amin inş. hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız. ben 4 aydır korunmuyorum ve de 3 aydan beri istiyoruz. Daha önce doğum kontrol hapı kullandım. Onunda etkisi var sanırım geç kalmasında tabii en doğru zamanı rabbim bilir yine de . Sen ne zamandır istiyorsun?
biz 8 aydan beri istiyoruz doktora gidiyorum tedavi görüyorum polikistik over sendromu var.
buraya daldım yemekler kaldı bayanlar=) yemeğim yok daha ben kaçar sizlere ii sohbetler . takmamalı kafamıza en güzeli rabbim o güzel cennetinden bizede hediye vericektir inş...
kolay gelsin sana tatlım ben de yapacağım şimdi. gidip az önce hamuru yoğurdum dinlenmesini bekliyorum. inş:) güzel bebiş haberlerini alırız yakındaa:)
evvett bende inaniyorum bu yil olucak bebegim...ama keske biraz daha sabirli olabilsem
Çok Güzel Sevindim senin adına inşallah hamilesindir başka bişi yokturbqunde adetlenmedim Allah ın izniyle :) 9. qunude devırıorum heraldeki :)
Çok Güzel Sevindim senin adına inşallah hamilesindir başka bişi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?