:) asilnda icirmek icin bahane var.dur ben bu aksam diyim kendisine iyi geliyor diyebakalim icecek mi?
hemenn çıkmaz canımm 3 hafta daha bekle bencee kesin net olur hemşimdi mesela olduysa 20 ile 22 arlık arası olduysa şimdi testte cıkmaz dimi ben boşunamı yapmış olurum
kız nisaaa sen 4 ayda koltugu degiştin sana bosuna cadı demiyom koltuk bile dayanamamış :) sen daha 4 aylık evlisin yaa sana diyom sen bebiş derdine düşme olur daha erken takma stres yok :)
bebiş için aşkımm bebiş için hadi iç de öyle bir içerki :) azda cilve tamamdır
Şanslıymışsın canımmm biz düğünü nişanı hepsini eşimle yaptık ne ben nede o aileden yardım görmedik :)))
dogru canım valla kaynanamlar tarafından cok sanslıyım ınsda bole devam eder
Şanslıymışsın canımmm biz düğünü nişanı hepsini eşimle yaptık ne ben nede o aileden yardım görmedik :)))
aynen benim de valla kocam ne istediysem yaptı sonrada borcunu ödedi saolsun içimde kalmadı bişe evde var ama miras malı cık diyen yok ama ben 8 ay oturdum sadece suan orda beni bekliyo ama gidemiyom kıbrısta yeni ev yeni esya dösedik ne yapalım dönünceye kadar cürümezse yeni bir ev alıp oturacaz inş :) bide 2 geldik 3 dönecez
eşimin tarafı iyidir tatlı dil güler yüz karışmazlar hiç bişeye o yönden şanslıyımdogru canım valla kaynanamlar tarafından cok sanslıyım ınsda bole devam eder
aynen benim de valla kocam ne istediysem yaptı sonrada borcunu ödedi saolsun içimde kalmadı bişe evde var ama miras malı cık diyen yok ama ben 8 ay oturdum sadece suan orda beni bekliyo ama gidemiyom kıbrısta yeni ev yeni esya dösedik ne yapalım dönünceye kadar cürümezse yeni bir ev alıp oturacaz inş :) bide 2 geldik 3 dönecez
gel gel adanaya gell:))
eşimin tarafı iyidir tatlı dil güler yüz karışmazlar hiç bişeye o yönden şanslıyım
bende onu kastettım canım ıste en onemlısıde o zaten guleryuzlu olsun yeterkı
hemenn çıkmaz canımm 3 hafta daha bekle bencee kesin net olur hem
benim eşim kimseye minnet etmez istemez hiç bişi kendi işini kendi görür bekarkende çalışıp didinip ailesine harcamış hep hiç birikim yapmamışaynen benim de valla kocam ne istediysem yaptı sonrada borcunu ödedi saolsun içimde kalmadı bişe evde var ama miras malı cık diyen yok ama ben 8 ay oturdum sadece suan orda beni bekliyo ama gidemiyom kıbrısta yeni ev yeni esya dösedik ne yapalım dönünceye kadar cürümezse yeni bir ev alıp oturacaz inş :) bide 2 geldik 3 dönecezŞimdi onun pişmanlığını yaşıyo ama sağlık olsun genede şükür halimize en iyisi kendi yağında kavrulmak en azından kimse ağızı açamaz karışamaz ben böylede memnunum
gel gel adanaya gell:))
gelecem gelecemm dogurayım bi tane el gelecem el öpmeye teyzsei :)
benim eşim kimseye minnet etmez istemez hiç bişi kendi işini kendi görür bekarkende çalışıp didinip ailesine harcamış hep hiç birikim yapmamışŞimdi onun pişmanlığını yaşıyo ama sağlık olsun genede şükür halimize en iyisi kendi yağında kavrulmak en azından kimse ağızı açamaz karışamaz ben böylede memnunum
aynı benimki yaa evi o yaptırmış nerdeyse hakkı onun var ama bacıları miras diyo vermezler bizde istemiyoz zaten otururum ev alana kadar alıncada bi dk oturmam
gelecem gelecemm dogurayım bi tane el gelecem el öpmeye teyzsei :)
beklerız canımm gelınn kapım herzaman acık yanı:))
Zarar verecek olsa doktor vermezdi canım ne zamandan beri içiosun?az önce aradı eşim hapımın adını soruyo bide gebelik testi al dedim :) evet bende cıkmazsa diye korkuyom ama bide varsa boşuna ginera iç iç dur mantıksız yaa bide burası kalk git kan tahlili yap yok özel hastaneye gidiyosun yakın deil öle işte
aynı benimki yaa evi o yaptırmış nerdeyse hakkı onun var ama bacıları miras diyo vermezler bizde istemiyoz zaten otururum ev alana kadar alıncada bi dk oturmam
bızde parasını verıp oturcazz:))
öylede işte şu devirde kimse kimseyi düşünmüyor. Aman alsınlar başlarına calsınlar miraslarını sevimsiz şeyleraynı benimki yaa evi o yaptırmış nerdeyse hakkı onun var ama bacıları miras diyo vermezler bizde istemiyoz zaten otururum ev alana kadar alıncada bi dk oturmam
Benim icim pek bi kipir kipir adet olacam galiba :)) o kadar adet sokturucu caylar ictim,dun biraz karnim ve belim agridi aha olacam dedim ..tik yokkk,testi dayanamidim dun yaptim,negatif di... eee neoldu simdi,hic stres te yapmadim halbuki ona ragmen gecikti yaww
Zarar verecek olsa doktor vermezdi canım ne zamandan beri içiosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?