kızlar aranızda çörekotu+bal+tarçın kullanan oldu mu?
hayırlı olsun canımmm iyi günlerde kullan koltuklarını.yap tabi hakkındır bende memnun oldum benim adımda zehra
gineraya nın zararı dokunucağını zannetmiyorum canım inşallah hamile kalırsın. ilaç verdi 10 unda alttan muayne edecek test istiyecekmiş öyle dedi pek bişi demedi canımmmmoh oh ne dedi ne dedi :) bu arada ben doktora giitm ya hamşle olsam görürdü dimi bende baya degişik belirtiler var gecen ay hap kullandım ama içmedigim zamanlarda hamile kalmış olabilirmiyim bu arada adetim bu ay kanama seklinde deildi kahverengi ve sarı hapı bıraktım 1 gün sonra basladı acaba dogum kontrol hapındanmı oldu öyle bugün gene gineraya baslıcam korkuyorum ya hamileysem ihtimal varmı canım bir ay içecem o hapı zararlı olmazmı test yapim diyom ya cıkmazsa yeniyse ne bilim işte of cıldıracam
oh oh ne dedi ne dedi :) bu arada ben doktora giitm ya hamşle olsam görürdü dimi bende baya degişik belirtiler var gecen ay hap kullandım ama içmedigim zamanlarda hamile kalmış olabilirmiyim bu arada adetim bu ay kanama seklinde deildi kahverengi ve sarı hapı bıraktım 1 gün sonra basladı acaba dogum kontrol hapındanmı oldu öyle bugün gene gineraya baslıcam korkuyorum ya hamileysem ihtimal varmı canım bir ay içecem o hapı zararlı olmazmı test yapim diyom ya cıkmazsa yeniyse ne bilim işte of cıldıracam
:))) Kaliteden şaşmayacaksın ucuz etin yahnisi pek olur derler aldımmı bilindik marka alıcan 5 sene kullancan :) bende değiştiricem ama ilk önceliğim bir ev almakbende memnun oldun canımmm:))4 aylık evlı olupta kım hemen koltuk degıstırır dımı:))ama benım sucum yok adamın koltugunda ıs yokmus:))
ben 1 haftadır falan cörek otu bal karıstırıp içiyorum eşimle tarcın koymadım ama cook faydalıymış bana cok söyleyen oldu forumdada adı cok geciyo zararı olacak bişe deil dene bence
:))) Kaliteden şaşmayacaksın ucuz etin yahnisi pek olur derler aldımmı bilindik marka alıcan 5 sene kullancan :) bende değiştiricem ama ilk önceliğim bir ev almak[/QUOdogru canımm en once ev onemlı esya herzaman alınır
bende memnun oldun canımmm:))4 aylık evlı olupta kım hemen koltuk degıstırır dımı:))ama benım sucum yok adamın koltugunda ıs yokmus:))
gineraya nın zararı dokunucağını zannetmiyorum canım inşallah hamile kalırsın. ilaç verdi 10 unda alttan muayne edecek test istiyecekmiş öyle dedi pek bişi demedi canımmmm
kız ama ya hamileysem ben hiç bu zmana kadar acba hamilemiyim su belirti var dememiştim hiç gecikmemde yoktu doktora gidince dengem şaşmadıysa bana garip bişeler oluyor test aldirimde kocacımı arim bi denim bakim :)
kredi borcumuzu bitirelimde Kısmet olursa Alıcam Kendi evim olana kadar eşya almayı düşünmüyorum kiracılıkta taşınırken eşyalar maaf oluyor çünki:))) Kaliteden şaşmayacaksın ucuz etin yahnisi pek olur derler aldımmı bilindik marka alıcan 5 sene kullancan :) bende değiştiricem ama ilk önceliğim bir ev almak[/QUOdogru canımm en once ev onemlı esya herzaman alınır
kız zelişş soruma cvp vermedınnn canımm
Dene bakaLımmmmmm.inşallah pozitif çıkar çift çizgikız ama ya hamileysem ben hiç bu zmana kadar acba hamilemiyim su belirti var dememiştim hiç gecikmemde yoktu doktora gidince dengem şaşmadıysa bana garip bişeler oluyor test aldirimde kocacımı arim bi denim bakim :)
kız ama ya hamileysem ben hiç bu zmana kadar acba hamilemiyim su belirti var dememiştim hiç gecikmemde yoktu doktora gidince dengem şaşmadıysa bana garip bişeler oluyor test aldirimde kocacımı arim bi denim bakim :)
kredi borcumuzu bitirelimde Kısmet olursa Alıcam Kendi evim olana kadar eşya almayı düşünmüyorum kiracılıkta taşınırken eşyalar maaf oluyor çünki
evet canımm bızımde saolsun kayınpederımgıl aldı kırada oturmayalım dıee
bende memnun oldun canımmm:))4 aylık evlı olupta kım hemen koltuk degıstırır dımı:))ama benım sucum yok adamın koltugunda ıs yokmus:))
evet canımm bızımde saolsun kayınpederımgıl aldı kırada oturmayalım dıeeŞanslıymışsın canımmm biz düğünü nişanı hepsini eşimle yaptık ne ben nede o aileden yardım görmedik :)))
Dene bakaLımmmmmm.inşallah pozitif çıkar çift çizgibizde teyze olurus
sen yeni mi evlisin elegimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?