inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

kızlar aranızda çörekotu+bal+tarçın kullanan oldu mu?

ben 1 haftadır falan cörek otu bal karıstırıp içiyorum eşimle tarcın koymadım ama cook faydalıymış bana cok söyleyen oldu forumdada adı cok geciyo zararı olacak bişe deil dene bence

hayırlı olsun canımmm iyi günlerde kullan koltuklarını.yap tabi hakkındır bende memnun oldum benim adımda zehra

bende memnun oldun canımmm:))4 aylık evlı olupta kım hemen koltuk degıstırır dımı:))ama benım sucum yok adamın koltugunda ıs yokmus:))

gineraya nın zararı dokunucağını zannetmiyorum canım inşallah hamile kalırsın. ilaç verdi 10 unda alttan muayne edecek test istiyecekmiş öyle dedi pek bişi demedi canımmmm

canim dogum kontrol hapini icmeyi biraktiysan,o yuzden olmustur.anladigim kadariyla hepsini icmedin ,yarida kestin degil mi? eger oyle ise ondandir,cunku vucut alisiyor o ritime,icmeyi birakinca kanama basliyor.ama kimbilir belkide hamilesindir,hic belli olmaz bu isler..hadi hayirlisi bakalim

bende memnun oldun canımmm:))4 aylık evlı olupta kım hemen koltuk degıstırır dımı:))ama benım sucum yok adamın koltugunda ıs yokmus:))
:))) Kaliteden şaşmayacaksın ucuz etin yahnisi pek olur derler aldımmı bilindik marka alıcan 5 sene kullancan :) bende değiştiricem ama ilk önceliğim bir ev almak

ben 1 haftadır falan cörek otu bal karıstırıp içiyorum eşimle tarcın koymadım ama cook faydalıymış bana cok söyleyen oldu forumdada adı cok geciyo zararı olacak bişe deil dene bence

bende başladım da bazen unutuyorum kullanmayı bilmem onu da deniycek denemedik birşey kalmadı ki

gineraya nın zararı dokunucağını zannetmiyorum canım inşallah hamile kalırsın. ilaç verdi 10 unda alttan muayne edecek test istiyecekmiş öyle dedi pek bişi demedi canımmmm

kız ama ya hamileysem ben hiç bu zmana kadar acba hamilemiyim su belirti var dememiştim hiç gecikmemde yoktu doktora gidince dengem şaşmadıysa bana garip bişeler oluyor test aldirimde kocacımı arim bi denim bakim :)

kız ama ya hamileysem ben hiç bu zmana kadar acba hamilemiyim su belirti var dememiştim hiç gecikmemde yoktu doktora gidince dengem şaşmadıysa bana garip bişeler oluyor test aldirimde kocacımı arim bi denim bakim :)

ayyy ıns hamılesındır canımmmm

kız zelişş soruma cvp vermedınnn canımm

dur kız yetişemiyom hızınıza valla zaten teldan agır oluyo evdeki net acılmıyo neyse ben ginerayı 21 taneydi 20 tane içtim bıraktım 1.5 gün sonra akıntım basladı ama kanama cok olmadı azz az oldu

Dene bakaLımmmmmm.inşallah pozitif çıkar çift çizgi bizde teyze olurus

sen en iyisimi bir test al da icin rahat etsin,bende bazen emin degilsem,ilac iceceksem onlem olsun diye yapiyorum,madem ilac icecen yap bir test,belkim icmene bile gerek kalmaz

kız nisaaa sen 4 ayda koltugu degiştin sana bosuna cadı demiyom koltuk bile dayanamamış :) sen daha 4 aylık evlisin yaa sana diyom sen bebiş derdine düşme olur daha erken takma stres yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…