• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanılmaz bir çıkmaz içindeyim.

lifeisgettingserious

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
1
0
1
Arkadaşlar merhaba, öncelikle foruma yeni üye oldum. Bir umut belki bana iyi gelir diye sorunlarımı anlatacak bir yer aradım açıkcası. Benim sorunlarım yaklaşık bir kaç ay önce panik atakla başladı. Daha sonrasında kısa süreli bir depresyon geçirdim. Beteri ise bu noktadan sonra başladı.
Acaba ölür müyüm kendimi şuradan atar mıyım tarzı düşünceler beni sarmaya başladı. Yaşamı seviyorum ama bir noktadan sonra tıkanıyorum. Yüksek yerlerde duramamaya, kaldırımlarda yürürken arabalardan en uzak yerlerde durmaya, kesici aletlerden uzak durmaya başladım. Artık güncel haberleri bile takip edemiyorum! Yazarken bile etkileniyorum şu an. Ya kendime bir şey yaparsam korkusuyla panik atak yavaş yavaş yokluyor her gün! Ve bu düşüncelerden kurtulamıyorum.
Psikiatriste gitmeye başladım ancak daha tanı koyamadı bana! Diğer görüşmemde olayın ciddiyetini anlatacağım kendisine. Ancak bir noktadan sonra acaba ben gerçekten böyle bir şey yapmaya niyetli miyim yoksa bunlar sadece takıntılarım mı diye düşünmeye başladım. Kafamdan uzaklaştırmaya çalıştıkça daha da üzerime geliyorlar. Sürekli internette bir araştırma halindeyim ki mesela yaklaşık 1 saattir burayı okuyorum!. Aileme anlatamıyorum. Arkadaşlarıma anlatamıyorum. Sürekli ya kendimi kontrol edemezsem o zaman sevdiklerim ne yapar diye düşünüyorum. Dinen kendimi çok rahatsız hissediyorum. Sürekli dua halindeyim. Çok korkuyorum. Kendimi bu kısır döngüden kurtarmak eskisi gibi "düşünmemek" istiyorum. Normal işlerimi yaparken bile bu düşünceler kafamda. Buna benzer bi sorun yaşayan oldu mu aranızda? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Canım allah sifani versin. Yok kendinizi oldurmezsiniz korkmayin.daha önce yaşadığınız bir takım olumsuz olaylarin birikimidir bu yasadiklariniz.ben size tavsiye edeceğim şey tabi bana inanirsaniz bilmiyorum psikolog yada psikiyatri hicbirsey bu hastalığa çare değil. Ben coook gittim ama tabi allah bana onlardan sifa vermedi.yokta zaten. Bu manevi bir hastalık. Bunuda yenmenin yolu içinizde nefs le tanışmak. Bunun içinde tarikata girmenizi öneririm. Saygilar

Back